Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

Mergaitės, kurios ne savo nuosavam bute gaunat kompensaciją, atsiliepkit, nes man socialiniam pasakė, kad butas ne tavo, niekas nepriklauso... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 04 30, 08:53)
Mergaitės, kurios ne savo nuosavam bute gaunat kompensaciją, atsiliepkit, nes man socialiniam pasakė, kad butas ne tavo, niekas nepriklauso... doh.gif

priklauso, svarbu kad registracija butu jusu. juk senukai kompensacijas irgi susitvarko svetimuose butuose - pati klausiau kaip mums del kompensacijos, nes musu butas del tam tikru priezasciu pirktas ne musu vardu- tai pasake jei registruoti tik jus- kompensacijos priklauso thumbup.gif (bet sildymas kaip ir baigesi, tai nera ka kompensuot- vandens vistiek tiek neisleidziam) savininkas nesvarbu. juk kad ir vienas savininkas visuose butuose registruotas buti negali (taigi kompensaciju uz butus ir negaus, bet jas gali gauti nuomininkai ir t.t. kurie prisiregistrave)

nebent vel nuo savivaldybes priklauso, bet netikiu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 30 balandžio 2010 - 09:10
Sveikos
as kazkaip nelabai susigaudau,siuose labirintuose,bet labai noreciau sulaukti konsultacijos.
musu situacija siuo metu labai pablogejo.Auginam du vaikus,vienas is ju pirmokas kitam 2metai ir2men,nuo vasario men abu bedarbiai,stovime darbo birzoje,vyras gauna 650lt ir daugiau pajamu nera ar mums kas nors priklauso is valstybes.
Ir kur tokiu atveju reiketu kreiptis.
Atsakyti
QUOTE(Laimonaa2 @ 2010 04 30, 18:52)
Sveikos
as kazkaip nelabai susigaudau,siuose labirintuose,bet labai noreciau sulaukti konsultacijos.
musu situacija siuo metu labai pablogejo.Auginam du vaikus,vienas is ju pirmokas kitam 2metai ir2men,nuo vasario men abu bedarbiai,stovime darbo birzoje,vyras gauna 650lt ir daugiau pajamu nera ar mums kas nors priklauso is valstybes.
Ir kur tokiu atveju reiketu kreiptis.

kiek zinau reikia puse metu atstovet birzoj,kad gaut pinigine parama.o taip tai jums priklauso maisto paketai ir kompensacijos uz siluma(karsta ir salta vandeni).vaikui mokykloj nemokomas maitinimas,o mazajam vaikeliui 52 lt is soc.centro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JOLANCIUK: 30 balandžio 2010 - 18:31
Jolanciuk tu neteisi,jie jau db gali kreiptis del socialines pasalpos,nes gaunamos pajamos nesiekia pragyvenimo minimumo,ir jiems dar daug maz tiek pat damokes socialines pasalpos....
Atsakyti
QUOTE(timotey @ 2010 04 30, 21:11)
Jolanciuk tu neteisi,jie jau db gali kreiptis del socialines pasalpos,nes gaunamos pajamos nesiekia pragyvenimo minimumo,ir jiems dar daug maz tiek pat damokes socialines pasalpos....

gali buti,as nesiginciju,nes tyksliai del pinigines pasalpos nezinau,zinau kad mano vyrui reikejo puse metu prastovet birzoj,kad jis gautu parama 315 lt. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(JOLANCIUK @ 2010 04 30, 21:35)
gali buti,as nesiginciju,nes tyksliai del pinigines pasalpos nezinau,zinau kad mano vyrui reikejo puse metu prastovet birzoj,kad jis gautu parama 315 lt. 4u.gif

nauja tvarka,soc.pasalpa skiriama is seniuniju kai puse metu nebegauni jokiu pajamu is darbovietes.Tai cia iz sios padeties,kai viena auginu vaika,o kai seima pilna,nebezinau,tiesiog reikia eiti ar skambinti ir klausti,tiesiog kreiptis del coc.pasalpos,o tada jau pasakys kada priklauso...kol konkreciai jiems nesakai,neprasai ko nori,tai didele tikimybe nutylejimui..bet bet kokiu atveju,kai seimai nesigauna 315,manau rasaytiprasyma reikia,tada jau gal ir bus lt. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo filomena|: 30 balandžio 2010 - 21:30
Nežinia kiek mama yra prastovėjusi darbo biržoje. Jei kokius 2 mėn, paramos negaus. schmoll.gif Dėl 52 Lt, tai juos duoda tik tada, kad 2009 m. pajamos vienam asmeniui neviršyjo 525 Lt, o jei viršyjo, tuomet, špygą gausi taukuotą. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 05 01, 10:41)
Nežinia kiek mama yra prastovėjusi darbo biržoje. Jei kokius 2 mėn, paramos negaus. schmoll.gif Dėl 52 Lt, tai juos duoda tik tada, kad 2009 m. pajamos vienam asmeniui neviršyjo 525 Lt, o jei viršyjo, tuomet, špygą gausi taukuotą.  blush2.gif

Kiek žinau, ši sąlyga galioja tik 3 ir daugiau vaikų turinčioms šeimoms. Jei vaikas 1 arba 2, tai ir 52 Lt nepriklauso, nesvarbu, kokios pajamos schmoll.gif
Atsakyti
as ir turiu 2 vaikus vienam 8 kitam 6,tai buvau seniunijoj ir susitvarkaiu del tu 52 lt grazins uz 2008 metus nes pajamos nevirsijo tas pats ir uz 2009 metus bet turi nevirsinti 525 lt parasiau balandi prasyma sake jau geguze gausiu pinigelius
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 05 01, 09:41)
Nežinia kiek mama yra prastovėjusi darbo biržoje. Jei kokius 2 mėn, paramos negaus. schmoll.gif Dėl 52 Lt, tai juos duoda tik tada, kad 2009 m. pajamos vienam asmeniui neviršyjo 525 Lt, o jei viršyjo, tuomet, špygą gausi taukuotą.  blush2.gif

Tai sita as ir pati zinau tik del tu maisto paketu,kompensaciju vaiko maitinimo taloniuku,man sioje vietoje labai neaisku kada kas priklauso ar ne.
Atsakyti
QUOTE(elfė @ 2010 05 01, 13:51)
Kiek žinau, ši sąlyga galioja tik 3 ir daugiau vaikų turinčioms šeimoms. Jei vaikas 1 arba 2, tai ir 52 Lt nepriklauso, nesvarbu, kokios pajamos  schmoll.gif

Tikrai blogai žinai, nes 97 Lt skiriami, jei mama nedirbo, o 52 Lt, kai pajamos už praėjusius metus neviršijo 525 Lt vienam asmeniui. ir nesvarbu kiek vaikų, svarbu, kad vaikas būtų iki 7 m.

QUOTE(Laimonaa2 @ 2010 05 02, 10:45)
Tai sita as ir pati zinau tik del tu maisto paketu,kompensaciju vaiko maitinimo taloniuku,man sioje vietoje labai neaisku kada kas priklauso ar ne.

Dėl šito gal visokiuks paaiškins, nes aš nesitvarkiau dar šitų dalykų, tai 100 % nežinau visų niuansų.
Atsakyti