Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(*MONAMI* @ 2010 06 03, 21:39)
o tai Šiauliuose atliekų nekompensuoja ,ane  g.gif
tada net neverta klausti socialiniam  g.gif

nekompensuoja, siandien idomumo delei dar karta paklausiau, tai sake karstas vanduo saltas ir sildymas, niu del gyvatuko nesupratau doh.gif
bet paklausiau konkreciai apie siuksles, sake pas mus tokiu kompensaciju nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 06 03, 21:47)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  šiūkšlyno savininkas baisiai žadnas  doh.gif  ,matyt nedaro jokių nuolaidų  biggrin.gif

gal niekas nepasiule, arba pirstais nepabaksnojo,kad ziurekite kitur kokias nuolaidas daro 50 proc jei nesiekia 525lt....

idomu kiek kituose miestuose moka uz siuksles per metus?
nes lyginant su rajonu, mes siauliuose mokame tikrai maziau
siauliuose 40lt/met
siauliu rajone 60lt/met.

gal kituose menesiuose koki 80 lt ir 50 proc kompensuoja doh.gif ir gaunasi tas pats ssss tik kitoj kisenej lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 03 birželio 2010 - 21:18
QUOTE(Irina 1984 @ 2010 06 03, 17:30)
Sveiki,gal kas gales mam atsakyti,as dokumentus soc.pasalpai gauti pridaviau 04.26 bet truko vyro pazymos uz 4men is darbo,ja as pristaciau tik 06.01,tai jie pasake kad ta pacia diena issius dokumentus,tai kada as galiu tiketis gaut pinigelius is soc????

Aš nunešiau gegužės 8 d. tai man pasakė, kad tik po 2 mėn. priims sprendimą, o jau 3 mėn. perves doh.gif aš labai bijau, kad tas pats bus rugpjūčio mėnesį ir aš vėl negausiu soc. stipendijos. doh.gif

QUOTE(vikosiuks @ 2010 06 03, 21:34)
jei pajamos pastovios, tai gali buti, kad gausite dar birzeli, bet jei pajamos per paskutinius tris menesius buvo kintamos (padidejo ar sumazejo, tai skaiciuojama is einamo menesio- jusu atveju tai bus birzelis, kai gaus vyras uz birzeli alga, o tai bus liepos menesi- tada ir paskaiciuos) mirksiukas.gif
tikiuosi ka nors supratote g.gif

Mūsų pajamos pastovios ir vis tiek jokio greitumo. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(negriuke @ 2010 06 04, 08:31)
Aš nunešiau gegužės 8 d. tai man pasakė, kad tik po 2 mėn. priims sprendimą, o jau 3 mėn. perves doh.gif aš labai bijau, kad tas pats bus rugpjūčio mėnesį ir aš vėl negausiu soc. stipendijos. doh.gif
Mūsų pajamos pastovios ir vis tiek jokio greitumo. doh.gif

mane vakar lygiai ta pati katastrofa istiko doh.gif socialiniam, pasake,kad pajamos per paskutinius 3 menesius sumazejo tai skaiciuos is einamo menesio (tai yra birzelio) taigi paskaiciuot gales, tik tada ,kai pamatys kiek as uz birzeli motinystes pinigeliu gausiu - joms nesvarbu, kad suma visus metus ta pati mokama doh.gif is sodros)
esme tame,kad man darzeliui iki birzelio 10 reikia pazymos ,kad remtini,kitaip reikes uz ji moketi....
vakar net apie stipendija pagalvojau,kad irgi gali nuplaukti, buvau jau net pagalvojus, kad viena menesi nesitvarkyt soc paramos ir tvarkytis tik liepa, kol paskaiciuos uz 3 menesius - bent rugseji pazyma tureciau ir nereiktu skaiciuoti, o dabar gresia ta pati situacija, kad per ju nesamones, man priklausantis dalykas- stipendija, gali nuplaukti pusei metu doh.gif .....

man dabar vienas klausimas iskilo??????????
noredama apsisaugoti nuo tokiu nesamoniu, ar galiu ateiti paprasyti perskaiciuoti mano soc parama rugpjucio menesi? ar cia butinai turi pasikeisti pajamos? (pradedu galvot, gal ir gerai jei pasikeistu motinystes gaunami pinigeliai is sodros lotuliukas.gif gal perskaiciuotu? . ............. nebezinau ka daryt.... stabdis ne istaiga....
joms reikia ivesti nauja tvarka, tiksliau nauja pazyma, kaip menturoj vietoj tikru teisiu (tikros pazymos,kad esi soc remtinas) laikinasias teises (pazyma patvirtinancia,kad del ju kaltes menesi ar du negaliu pristatyti pazymos) nes atbuline data niekas nekompensuoja....
tai ka man i darzeli nuejus pasakyti?????? kad nepristatysiu pazymos, nes............ laukiu kada jos suzinos, kiek gaunu is sodros, nors gaunu ta pacia suma jau daugiau nei puse metu doh.gif
Atsakyti
tai palaukit... po 2 men bus mokama pasalpa, bet kad soc remtina bus aisku anksciau juk. gaila kad jau po darbu... nebepasakysiu sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ruta_vyshnia @ 2010 06 04, 17:20)
tai palaukit... po 2 men bus mokama pasalpa, bet kad soc remtina bus aisku anksciau juk. gaila kad jau po darbu... nebepasakysiu sad.gif

man kategoriskai pasake,kad pazymos negausiu, kol liepos menesi negausiu is sodros pinigeliu uz birzelio menesi, o jei jie veluos,kaip visada, tai isvis amen, uz du menesius reiks darzeli susimoket....

---------------------------------------------------------------------------------------------
dar klausimas, gal kuri zinos...
tarkim vaikinui 20 metu jis niekur neregistruotas, siais metais baige dieniniam pirma kursa, niekur nedirba, birzoje nestovi, su tevais negyvena (nuomojasi)....
zmogus noretu nuo rugsejo pabandyti gauti soc stipendija, o prisiregistruoti neturi kur doh.gif tai ar savivaldybe tokiu atveju registruotu vien del to, kad zmogus galetu pretenduoti i pasalpas? ar uztenka tik prisiregistruoti ar dar kazko jam truksta iki stipendijos? g.gif ir kokias triju paskutiniu menesiu pajamas rodyt? tiesiog dokumenta, kad mokaisi dieninam?
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 06 04, 12:38)
tai ka man i darzeli nuejus pasakyti?????? kad nepristatysiu pazymos, nes............ laukiu kada jos suzinos, kiek gaunu is sodros, nors gaunu ta pacia suma jau daugiau nei puse metu doh.gif

del darželio tai nuo direktorės geranoriškumo priklauso ko gero. Jeigu tau pastoviai duodavo pažymas, kad soc. remtina, tai gal jau patikės pakalbėjus ir toliau patikėtų. Aš tai nešiau pažymą atbuline data, kai pagal savivaldybę jau nepriklauso perskaičiuoti. Ir su tokia vieno mėnesio pažyma vis tiek perskaičiavo senesnį kovo mėn. ir dar balandį, jos žino (buhalterė, direktorė) kad pažymos tos vėluoja. O dabar sakė buhalterė "kai pasikeis situacija, tai pasakykit, kad kitaip skaičiuoti ir vėl mokėsiu tada jau už darželį". O dabar pašymėjo ant soc. rūpybos pažymos (kur vaiko pavardė yra) sau, kad soc. remt. ir skaičiuos tik lavinima.

Aišku, pažymas reikės pristatyti, bet su 2 mėnesių pavėlavimu tiks.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lina07: 05 birželio 2010 - 04:22
QUOTE(lina07 @ 2010 06 05, 05:21)
del darželio tai nuo direktorės geranoriškumo priklauso ko gero. Jeigu tau pastoviai duodavo pažymas, kad soc. remtina, tai gal jau patikės pakalbėjus ir toliau patikėtų. Aš tai nešiau pažymą atbuline data, kai pagal savivaldybę jau nepriklauso perskaičiuoti. Ir su tokia vieno mėnesio pažyma vis tiek perskaičiavo senesnį kovo mėn. ir dar balandį, jos žino (buhalterė, direktorė) kad pažymos tos vėluoja. O dabar sakė buhalterė "kai pasikeis situacija, tai pasakykit, kad kitaip skaičiuoti ir vėl mokėsiu tada jau už darželį". O dabar pašymėjo ant soc. rūpybos pažymos (kur vaiko pavardė yra) sau, kad soc. remt. ir skaičiuos tik lavinima.

Aišku, pažymas reikės pristatyti, bet su 2 mėnesių pavėlavimu tiks.

kazkokia nesamone, kodel turiu priklausyti nuo kazkieno geranoriskumo,jei man pagal pajamas priklauso, tik soc darbuotoju sistema del pazimu isdavimo man laaaabai nepatinka... schmoll.gif

nesuprantu dingo kazkur nauja temuke su visais papildytais pnktais? kas musm priklauso, jau berods buvo 25.... blink.gif niu gal moderatore pataisys sios temukes pradzia mirksiukas.gif
Atsakyti
Musu darzelio direktore pasake,kad jei uz baladzio men. priklausancia soc. pazyma atnesime tik liepos men. (soc.darbuotoja pasake,kad gausime tik liepos men. uz balandi),tai neaisku kaip skaiciuos ir gali visai nebekompensuot blink.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 06 05, 12:30)
nesuprantu dingo kazkur nauja temuke su visais papildytais pnktais? kas musm priklauso, jau berods buvo 25.... blink.gif niu gal moderatore pataisys sios temukes pradzia mirksiukas.gif

Pravaliau senesnę temą, diskusijas perkėliau į kitą temą ir atsirado čia vietos. Kai šitą temą prikalbėsit, bus jau naujoji tema su pirma žinute kurią Jūs ir paskelbėte su visa informacija. Jūs dabar jos tiesiog nematote, bet ji niekur nedingo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2010 06 05, 14:11)
Musu darzelio direktore pasake,kad jei uz baladzio men. priklausancia soc. pazyma atnesime tik liepos men. (soc.darbuotoja pasake,kad gausime tik liepos men. uz balandi),tai neaisku kaip skaiciuos ir gali visai nebekompensuot blink.gif

as kiek suprantu atbuline data darzeliai ir nekompensuoja, nebent su direktore susitarus doh.gif niu bet logiskai pagalvojus kodel as turiu tartis, tegul soscialinis aiskinasi darzeliui,kodel yra taip o ne kitaip, arba darzeliuose priima kokias nors pataisas, del atbulinio pateisinimo doh.gif
Papildyta:
QUOTE(mitiene @ 2010 06 05, 14:11)

oho, o kokiu pagrindu taip ilgai neisduos pazymos? juk nereikia laukti kol is soc pinigelius gausite, jei dokumentus pridavete soc paramai balandzio menesi, veliausiai gali paskaiciuoti geguzes vidury (bet ne ilgiau) - tai kodel ta pazyma tik liepos menesi isduos g.gif negali sitaip buti, pinigelius gal liepos menesi tegausite, bet pazyma turejo buti geguzes menesi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 05 birželio 2010 - 16:17
QUOTE(vikosiuks @ 2010 06 05, 16:15)
as kiek suprantu atbuline data darzeliai ir nekompensuoja, nebent su direktore susitarus doh.gif  niu bet logiskai pagalvojus kodel as turiu tartis, tegul soscialinis aiskinasi darzeliui,kodel yra taip o ne kitaip, arba darzeliuose priima kokias nors pataisas, del atbulinio pateisinimo doh.gif
Papildyta:
oho, o kokiu pagrindu taip ilgai neisduos pazymos? juk nereikia laukti kol is soc pinigelius gausite, jei dokumentus pridavete soc paramai balandzio menesi, veliausiai gali paskaiciuoti geguzes vidury (bet ne ilgiau) - tai kodel ta pazyma tik liepos menesi isduos g.gif negali sitaip buti, pinigelius gal liepos menesi tegausite, bet pazyma turejo buti geguzes menesi

Todel,kad mes parasem prasyma kovo men.pab. ir iki praeitos savaites jie vis reikalavo nauju ir nauju pazymu...taip painu,kad net pats velnias koja nusilauztu. doh.gif
Atsakyti