QUOTE(negriuke @ 2010 06 04, 08:31)
Aš nunešiau gegužės 8 d. tai man pasakė, kad tik po 2 mėn. priims sprendimą, o jau 3 mėn. perves
aš labai bijau, kad tas pats bus rugpjūčio mėnesį ir aš vėl negausiu soc. stipendijos.
Mūsų pajamos pastovios ir vis tiek jokio greitumo.
mane vakar lygiai ta pati katastrofa istiko
socialiniam, pasake,kad pajamos per paskutinius 3 menesius sumazejo tai skaiciuos is einamo menesio (tai yra birzelio) taigi paskaiciuot gales, tik tada ,kai pamatys kiek as uz birzeli motinystes pinigeliu gausiu - joms nesvarbu, kad suma visus metus ta pati mokama
is sodros)
esme tame,kad man darzeliui iki birzelio 10 reikia pazymos ,kad remtini,kitaip reikes uz ji moketi....
vakar net apie stipendija pagalvojau,kad irgi gali nuplaukti, buvau jau net pagalvojus, kad viena menesi nesitvarkyt soc paramos ir tvarkytis tik liepa, kol paskaiciuos uz 3 menesius - bent rugseji pazyma tureciau ir nereiktu skaiciuoti, o dabar gresia ta pati situacija, kad per ju nesamones, man priklausantis dalykas- stipendija, gali nuplaukti pusei metu
.....
man dabar vienas klausimas iskilo??????????
noredama apsisaugoti nuo tokiu nesamoniu, ar galiu ateiti paprasyti perskaiciuoti mano soc parama rugpjucio menesi? ar cia butinai turi pasikeisti pajamos? (pradedu galvot, gal ir gerai jei pasikeistu motinystes gaunami pinigeliai is sodros
gal perskaiciuotu? . ............. nebezinau ka daryt.... stabdis ne istaiga....
joms reikia ivesti nauja tvarka, tiksliau nauja pazyma, kaip menturoj vietoj tikru teisiu (tikros pazymos,kad esi soc remtinas) laikinasias teises (pazyma patvirtinancia,kad del ju kaltes menesi ar du negaliu pristatyti pazymos) nes atbuline data niekas nekompensuoja....
tai ka man i darzeli nuejus pasakyti?????? kad nepristatysiu pazymos, nes............ laukiu kada jos suzinos, kiek gaunu is sodros, nors gaunu ta pacia suma jau daugiau nei puse metu