Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(mitiene @ 2010 06 01, 15:54)
Laukiu,sake apie trecia ateis ax.gif Pati jos paklausiu  mirksiukas.gif  Sakau,kad ji nes nesusipatoginusi snekejo su nuostaba del savo pasisveciavimo  rolleyes.gif

niu man tai keistai atrodo tas patikrinimas ax.gif suprantu kai seimoje vaikai kencia tai darbuotojos tikrina bet del soc jai priklauso tai priklauso o kad kazkas tikrintu nebuvau girdejusi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2010 06 01, 14:40)
Laba diena smile.gif Norejau paklausti,ar pas kiekviena seima ateina soc.darbuotoja pasiziureti kaip gyvena?

aš klausiau savo socialiniam,dėl tų vaikščiojimų (pas pažįstama sirgi ateina,net surašo ką turi namie doh.gif )tai sakė niekas neturi teisės vaikščioti,sakė nieko neįsileisti schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2010 06 01, 14:40)
Laba diena smile.gif Norejau paklausti,ar pas kiekviena seima ateina soc.darbuotoja pasiziureti kaip gyvena? Man taip keista,kodel nuo kovo men. man nesugeba suskaiciuoti ir paskirti soc.pasalpa? Dabar jau susigalvojo savo darbuotoja pasiust paziuret kaip atrodo musu namai  blink.gif  Juk negeriam,nerukom,kas ryta mato tos pacios darbuotojos kaip vaikus vedam i mokykla i darzeli (nes gyvenam toj pacioj g. kur SPC,su kai kuriom net sveikinames...Tai si moterele siandien apsilankys ir telefonu man pasake,kad labai yra nustebusi del kokiu priezasciu esame taip "tampomi"...Zinoma,nieko pries neturiu ,kad butu patikrintos gyvenimo salygos,tik labai keista,kad del vieno menesio ,kuri priklauso soc.pasalpa,yra siunciamas soc.darbuotojas i zvalgyba mastau.gif  Ar pas visas atejo patikrint pries paskiriant soc.parama? rolleyes.gif

ateina, jei slepi pajamas, arba joms kyla abejoniu, kad slepi pajamas...

pvz jei esi vienisa mama.... tai ateina paieskoti sugyventinio, jo rubu ir t.t. , nes daug kas gyvena ne vienos o vyro pajamu nerodo, tiesiog uztenka but nevedus ir irasyt vyra i seimos sudeti ir rodyti jo turta...

buna kad iesko mociuciu kokiu nors, gal gyvena kartu neregistruotos ir pensija dasideda....

tikrai siaip sau netampo ir nevaiksto, turi buti jusu vardu parasytas skundas ar anonimine informacija ,kuria reikia patikrinti.

kai as tvarkiausi soc parama, o esu nevedus, tai paklasusiau ar ateisite i svecius, sake nera tikslo, nes rodau sugyventinio pajamas... be to gyvenu visai kitur nei deklaruota, tik turejau kreiptis i ta miesta kuriame deklaruota, tai neisivaizduoju ar jos vaziuotu i kita miesta paziuret lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 06 01, 15:12)
buna kad iesko mociuciu kokiu nors, gal gyvena kartu neregistruotos ir pensija dasideda....

tikrai nesąmonė,giminaitė gyvena su dviem seneliais kurių pensija tikrai nemažai gaunasi ir nieks neina ir netikrina schmoll.gif aišku ji vyrą turi,bet seneliai net nefigūruoja tvarkan tdokumentus,o tam kaime viską žino tikrai vieni apie kitus g.gif

ir kokią teisę turi ieškoti kieno nors rūbų g.gif čia jau tada turi ateiti su kratos orderiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 06 01, 15:31)
tikrai nesąmonė,giminaitė gyvena su dviem seneliais kurių pensija tikrai nemažai gaunasi ir nieks neina ir netikrina  schmoll.gif aišku ji vyrą turi,bet seneliai net nefigūruoja tvarkan tdokumentus,o tam kaime viską žino tikrai vieni apie kitus  g.gif

ir kokią teisę turi ieškoti kieno nors rūbų  g.gif  čia jau tada turi ateiti su kratos orderiu  g.gif

matau televizoriaus neziuri, neseniai juk rode,kai daugiavaike mama su 4 ar 3 vaikais ir vienu pilvelyje neteko pasalpos, nes atejus rado sugyventini....

joms siais laikais viskas galima, jei seseles sugeba atejusios zmones reketuot del slaugymo, tai cia patikrinimas, ne naujiena...
siandien dar kaip tik teta skundesi, kad ne prie ko atejo sesele aplankyt ir pinigu prase del to,kad jai paskyre.... tai kur cia logika, zmogus drebedama pasakojo, kaip ja "reketavo" ir ne kazkoks banditas nuo gatves o pareigas uzimantis zmogus...
Atsakyti
Stai islydejau soc.viesnia bye1.gif Ji man paaiskino,kad darbuotojom kilo klausimas,kodel prasitesiau motinystes atostogas trejiems metams ir nejau tris men. dirbt arba nestojau i darbo birza iki kitu dekretiniu.Parodziau visus dokumentus,kad gulejau tuometu ligonineje del naujo leliuko gyvybes issaugojimo.Ji abstulbo,kad situ popieriu is kito sk. darbuotojos net nedave.O as israsu kopijas nesiau net is Santuoku rumu archyvo,nes tuokemes namie del man buvusio gulimo,tausojancio rezimo. verysad.gif Labai maloni moteris ir vis labiau ir labiau stebejosi savo kolegiu "is virsaus" elgiasiu. Palinkejo lengvo gimdymo ir atsisveikinom hi.gif Dar beje: tos "blogietes"nuslepe net mano pareiskima i teisma del sunaus tecio alimentam,nors nesiau ir pareiskimo kopija joms ir teismo atsiusta saukima,kuria diena teismas ivyks.Ir vyro darbo sutari persirase dabar (datas,sumas),nors buhalteres israsyta pazyma nesiau pries savaite.Zodziu,ten jos tampe mane nesioti,rinkti ivairias pazymas,ir svarbiausias neperdave,pasiliko sau ar ismete... Si darbuotoja pasake,kad turejome gauti uz kova,balandi,geguzi,taciau gausime tik uz viena men. ir nebegalesim pasidaryti jau nemokomu pasu,nes atbuline data nieks nedaro,teks moket uz visu padarymaapie 400LT.,nes mes kol kas keturi ax.gif Ir apskritai kuo greiciau is cia ,is sitos sistemos,is sitos valstybes.Tikiuosi kita pavasary musu cia nebebus. schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2010 06 01, 15:45)
Stai islydejau soc.viesnia  bye1.gif  Ji man paaiskino,kad darbuotojom kilo klausimas,kodel prasitesiau motinystes atostogas  trejiems metams ir nejau tris men. dirbt arba nestojau i darbo birza iki kitu dekretiniu.Parodziau visus dokumentus,kad gulejau tuometu ligonineje del naujo leliuko gyvybes issaugojimo.Ji abstulbo,kad situ popieriu is kito sk. darbuotojos net nedave.O as israsu kopijas nesiau net is Santuoku rumu archyvo,nes tuokemes namie del man buvusio gulimo,tausojancio rezimo.  verysad.gif  Labai maloni moteris ir vis labiau ir labiau stebejosi savo kolegiu "is virsaus" elgiasiu. Palinkejo lengvo gimdymo ir atsisveikinom  hi.gif Dar beje: tos "blogietes"nuslepe net mano pareiskima i teisma del sunaus tecio alimentam,nors nesiau ir pareiskimo kopija joms ir teismo atsiusta saukima,kuria diena teismas ivyks.Ir vyro darbo sutari persirase dabar (datas,sumas),nors buhalteres israsyta pazyma nesiau pries savaite.Zodziu,ten jos tampe mane nesioti,rinkti ivairias pazymas,ir svarbiausias neperdave,pasiliko sau ar ismete... Si darbuotoja pasake,kad turejome gauti uz kova,balandi,geguzi,taciau gausime tik uz viena men. ir nebegalesim pasidaryti jau nemokomu pasu,nes atbuline data nieks nedaro,teks moket uz visu padarymaapie 400LT.,nes mes kol kas keturi   ax.gif  Ir apskritai kuo greiciau is cia ,is sitos sistemos,is sitos valstybes.Tikiuosi kita pavasary musu cia nebebus. schmoll.gif  rolleyes.gif

nesupratau, jei prasitesi iki triju metu atostogas? tai prie ko cia tas stojimas i birza? g.gif
o del dokumentu nuslepimo, tai ne jus pirma, nukeciate, joms nesunku,kad dokumentai dingtu is papkutes, cia viena mamyte pasakojo,kad pradangino is mokyklos atnestus dokumentus.... ir del ju negavo pinigeliu, tai sake nuo to karto pasidaro dvi kopijas, viena atiduoda joms , o ant antros praso pasirasyti,kad jos tokia kopija gavo doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 01 birželio 2010 - 14:59
QUOTE(vikosiuks @ 2010 06 01, 15:37)
matau televizoriaus neziuri,

bet čia nesąmonė kažkur skųstis gi galima,galop policiją galiu išsikviesti,kad atėjo ir man namus krausto g.gif dėl seselės reketo - ji gali darbo netekti,čia patys žmonės nešdami kyšius taip padarė doh.gif paprašytų manęs seselė kad aš jai susimokėčiau box.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 06 01, 16:56)
bet čia nesąmonė kažkur skųstis gi galima,galop policiją galiu išsikviesti,kad atėjo ir man namus krausto  g.gif  dėl seselės reketo - ji gali darbo netekti,čia patys žmonės nešdami  kyšius taip padarė  doh.gif  paprašytų manęs seselė kad aš jai susimokėčiau  box.gif

tai jai zmogus taupai juodai dienai ir drug randa 5000lt sakykim viskas tada nutraukia soc?reiskia gavus pinigelius algas,ar soc...reikia issileisti arba nesti pas tevus deti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*MONAMI* @ 2010 06 01, 15:56)
bet čia nesąmonė kažkur skųstis gi galima,galop policiją galiu išsikviesti,kad atėjo ir man namus krausto  g.gif  dėl seselės reketo - ji gali darbo netekti,čia patys žmonės nešdami  kyšius taip padarė  doh.gif  paprašytų manęs seselė kad aš jai susimokėčiau  box.gif

manes ir butu paprasiu,kad sumokeciau, butu nuo laiptu nuskridus...
bet esme, kad sedi senas zmogus vienas ir irodymu nera....
juk kameros nefilmuoja, diktofono nera, o sesele viso miesto senutes pasirodo taip reketuoja...

dar pasakysiu dalykeli, siandien galvojau neiskesiu, nervai nelaike, reikejo savivaldybej tvarkyt dokumentus, buvo reikalingas seniuno parasas po sutartim, tai spekit, visoj savivaldybej nieko nera....
seniuno nera, niekas nezino nei kur nei kada...
seniuno pavaduotojos nera....
zodziu sedi dvi socialinio skyriaus darbuotojos visai ne prie ko, tai visais varpais dave,kad bent sekretore surast, tai po kokios puse valandos grizo panele is parduotuves, o kur seniunas taip ir nesugebejo paaiskint.... su reikalais... galvojau iskviesiu ziniasklaida, kad paziuretu us ka ten darbuotojai tokias algas gauna.....
o visos kitos darbuotojos 9.35 kavute geria pas kazkoki vyruka kabinete.... nei pertrauka nei ka, zodziu ateini, nors lauskis i kabineta, niekas neatidaris... doh.gif
Atsakyti
Man si darbuotoja patare butinai darytis sau kopija ir reikalauti,kad kabinetuke sedincios ponios israsytu pazymele,kokius dokumentus pristatau. photo.gif Jei nebuciau nescia,tai eiciau dar paieskot teisybes,bet dabar yra kaip yra
irnesakyk.gif ...Kelsimes i Leedsa ... brolis vyrui darba parupins...Cia visvienai niekas niekur manes nepriims po atostogu,nes vos dabar vyra prieme i darba ,kai suzinojo,kad vaikuciai dar mazi,o ka jau sneket apie moteri,mama...Aciu merginos uz palaikyma aciuks.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2010 06 01, 16:16)
Man si darbuotoja patare butinai darytis sau kopija ir reikalauti,kad kabinetuke sedincios ponios israsytu pazymele,kokius dokumentus pristatau.  photo.gif  Jei nebuciau nescia,tai eiciau dar paieskot teisybes,bet dabar yra kaip yra
irnesakyk.gif ...Kelsimes i Leedsa ... brolis vyrui darba parupins...Cia visvienai niekas niekur manes nepriims po atostogu,nes vos dabar vyra prieme i darba ,kai suzinojo,kad vaikuciai dar mazi,o ka jau sneket apie moteri,mama...Aciu merginos uz palaikyma  aciuks.gif  4u.gif

oi koks pazistamas dalykas doh.gif kai eini ieskot darbo ir visus stabdo isvaizda arba mazi vaikai...
pamenu man vienoj vietoj pasake - mums manekeniu nereikia, reikia dirbancio zmogaus, be to, dar turite maza vaika, tai buvau tokiam soke... net vyrui pasiskundziau ir po tokiu repliku istojau i darbo birza.... galvoju eikit jus visi.. vistiek darba rasiu.. o birza pamenu is po stalo po 3 dienu , man kazkaip darba parupino, vien del to,kad maza vaika turejau... o ten ir manekenes matyt tiko lotuliukas.gif jei ka kysio nedaviau, niekada niekam nesu davus ir neduosiu...
nei gimdant nei einant i darzeli...
as geriau ziniasklaida iskvieciu iskart be eiles priima ir uz dyka, matyt kad tik uzsiciaupciau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vikosiuks: 01 birželio 2010 - 15:34