QUOTE(AdrianittA @ 2010 05 29, 22:59)
va va ,kai klausi ar kas priklauso sako /NIEKO...O kai ateini ir zinai visus istatymus o tada tai ir duoda prasymus pildyt..KALES..teise i socpasalpa tureja jau pries 2.5 metu...kai klausau ar kas priklauso sake /NIEKO..O DABAR JAU PO 2 SU PUSE METU PASKAICIUS SUPERMAMA! SUZINOJAU KAD INAI MAN PRIKLAUSO,DEJA PER VELAI...VAT TOKIOS KALES PAS MUS IR DIRBA...
Papildyta:
Del tu paciu maisto paketu...pildziau prasyma del soc pasalpos,tai ne viena darbuotuoja net napasake ,kad man ir paketai man priklauso...
lygiai ta pati situacija pas mane, suzinojau kad man priklauso tik po geru pusantru metu
dar pasigilinus, gal ir anksciau priklause, juk maniskis stovejo birzoje, dirbau tik as viena
o kai pildziau visus lapus ne puse zodzio nesake kad nueikit del maisto tuo paciu susitvarkysit ir panasiai...
kad nebuciau sakiusi, jog dabar tik suzinojau kad kazkas priklauso ir dar paklausiau gal dar kazkas priklauso, tai apie kompensacijas ne puse zodzio nepasake, namo p[arvaziavus netycia sita temuke radau tai pasiskaiciau, radau net mamyciu sarasiuka nediduka, kai pradejau gilintis is kokiu 6-7 punktu papildziau iki kokiu 20 - kas priklauso soc remtiniems....
ir vis dar knaisioju, tikiuosi kazka dar rasti