Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(jurguliooks @ 2010 05 12, 20:14)
a ir niekur nerandu kaip klaipedoj pasiziuret,kur ir kaip tie maisto paketai

o kurioj tau vietoj reikia pasiimti?mums taikos 117,tai nuo geguzes 20d duoda,i r minijos g kazkur adreso tiskliai tik nepamenu,irgi nuo tos pacios dienos dalins....
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 05 13, 21:56)
Kažkada jau teiravausi dėl socialinės pašalpos, bet dabar vėl labai reikia konsultacijos. Prašau mamos kurios šimtu proc. suprantat, būkit geros paskaičiuokit kokią socialinę pašalpą turėtume gauti, nes pagal ankstesniu mano ir kitų mamų paskaičiavimus dvigubai mažiau gaunam, kažkas ne taip...

Pas mus yra šeimoje penki asmenys, du suaugę ir 3 vaikai, vaikams 17-lika (mokosi vidurinėj) 12 m. ir 3 m.
Mėnesio pajamos vienam šeimos nariui yra 310 litų. Daugiau nieko. Sakykit kokią socialinę pašalpą turėtume gauti ir kaip paskaičiavot. Labai ačiū kas mums padėsit  4u.gif

kiekvienam šeimos nariui priklauso 315lt berods rolleyes.gif
tai nemažai gaunat jug,kiti algos tiek negauna 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(skorpee @ 2010 05 13, 22:08)
tai nemažai gaunat jug,kiti algos tiek negauna 4u.gif

Aš labai prašau atsakykit kas žinot šimtu proc. 4u.gif Jūsų atsakymas nepykit, bet labai neteisingas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marija1: 13 gegužės 2010 - 21:13
QUOTE(Marija1 @ 2010 05 13, 20:56)
Pas mus yra šeimoje penki asmenys, du suaugę ir 3 vaikai, vaikams 17-lika (mokosi vidurinėj) 12 m. ir 3 m.
Mėnesio pajamos vienam šeimos nariui yra 310 litų. Daugiau nieko. Sakykit kokią socialinę pašalpą turėtume gauti ir kaip paskaičiavot. Labai ačiū kas mums padėsit  4u.gif

Aš skaičiuoju taip: 5*350(suma, kurios turi neviršyti pajamos 1 nariui, kad skirtų soc.)-5*310(jūsų pajamos vienam nariui)=1750-1550=200, tai gausit 90proc skirtumo tarp minimalių pajamų ir jūsų pajamų. Tai būtų 180lt(200*0,9)

nežinau ar aišku, su formulėm man sudėtinga biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(skorpee @ 2010 05 13, 21:08)

Klystate ir smarkiai. Ši suma būtų, jei šeima neturėtų jokių pajamų.
Tada 315lt yra 90 proc 350lt (350*0,9=315)
Atsakyti
[quote=vyyšnia,2010 05 13, 22:15]
Aš skaičiuoju taip: 5*350(suma, kurios turi neviršyti pajamos 1 nariui, kad skirtų soc.)-5*310(jūsų pajamos vienam nariui)=1750-1550=200, tai gausit 90proc skirtumo tarp minimalių pajamų ir jūsų pajamų. Tai būtų 180lt(200*0,9)

nežinau ar aišku, su formulėm man sudėtinga biggrin.gif
Papildyta:

Na va aš irgi taip pasiskaičiavau, bet mums perveda už vieną mėnesį 94,91 , kodėl tiek mažai, kur man aiškintis patarkit kur skambinti.
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 05 13, 21:49)
Na va aš irgi taip pasiskaičiavau, bet mums perveda už vieną mėnesį 94,91 , kodėl tiek mažai, kur man aiškintis patarkit kur skambinti.

Jūs dirbate, stovite daržo biržoje ar kaip?
Jūsų vyras ką veikia?
Jūsų vaikai bendri?

kadangi tiksliai nežinau situacijos, tai sunku atsakyti.
galite rašyti į až 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyyšnia: 13 gegužės 2010 - 21:56
QUOTE(vyyšnia @ 2010 05 13, 22:53)
Jūs dirbate, stovite daržo biržoje ar kaip?
Jūsų vyras ką veikia?
Jūsų vaikai bendri?

kadangi tiksliai nežinau situacijos, tai sunku  atsakyti.
galite rašyti į až  4u.gif

Aš stoviu darbo biržoje nepertraukiamai daugiau kaip metai
Vyras vienas mus išlaiko, čia jo atlyginimą padalinus išeina mums po 310 litų
Kitų pajamų nėra
Vaikai visi bendri (ir numylėti smile.gif )
Atsakyti
QUOTE(Marija1 @ 2010 05 13, 23:03)
Aš stoviu darbo biržoje nepertraukiamai daugiau kaip metai
Vyras vienas mus išlaiko, čia jo atlyginimą padalinus išeina mums po 310 litų
Kitų pajamų nėra
Vaikai visi bendri (ir numylėti  smile.gif  )

Na labai įdomu g.gif Sunku pasakyti kodėl taip yra....
Na šiandien tikrai nieko nepadarysim, rytas už vakarą protingesnis: ryte gal atsiras mamų, kurios galėtų žinoti.

Aš pati, kai kilo problemų su seniūnijos soc. darbuotojais(neleido pildyti prašymo, nors soc pašalapa priklausė), kreipiausi tiesiai į savivaldybės socialinį skyrių(bent Kėdainių sav., labai šaunios darbuotojos), ten paaiškinau problemą ir gavau išsamų atsakymą. Vėliau, kai seniūnija nežinojo, ar man paskirta pašalpą, kreipiausi el paštu į savivaldybę(radau internetiniame puslapyje adresą).

Jūsų vietoje:
1. Skambinčiau į soc. skyrių ir klausčiau.
2. jei telefonu išsiaiškinti nepavyktų, kreipčiausi tiesiogiai(gal įmanoma kažkaip patekti, žinoma jei eilės nėra didelės)
3. Jei nepavyktų sužinoti - kreipčiausi į dar aukštesnių pareigų darbuotojus biggrin.gif kad ir į soc skyriaus vedėja ar dar ką cool.gif

Daugiau fantazija neišneša, ką galima būtų padaryti smile.gif Linkiu sėkmės ieškant teisybės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vikma @ 2010 05 13, 21:06)
o kurioj tau vietoj reikia pasiimti?mums taikos 117,tai nuo geguzes 20d duoda,i r minijos g kazkur adreso tiskliai tik nepamenu,irgi nuo tos pacios dienos dalins....

adreso neatsimenu sake prie ''triju mylimuju,''kieme kazkokiam g.gif ,taikos 29a atrodo,tikslei neatsimmenu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Smilla @ 2010 05 13, 15:12)
Pas mane sitie punktai atitinka irgi, bet sunus eina i darzeli, tai supratau, kad irgi negausiu nieko,,, ai, dar as pati buvau 6 men birzoje registruota, po to padirbau nepilna men uz minimuma ir isejau i dekreta...
o dar ir sildymo sezonas baigesi, kol eiles sulauksiu  doh.gif Na ka, tik tiketina, maisto davinys...
Bet... kaip supratau, Tu (ir as) atitinkame ta punkta, kad esant dekrete, likus ne daugiau 70 d. iki gimdymo, pasalpa priklauso...  g.gif

Taip,man pasake darbuotojos,kad kai liks 70dienu iki gimdymo(nuo pirmos dekretiniu atostogu dienos),tik tuomet priklausys soc. pasalpa.Taciau vyras jau dirba ir kai man sio men 18d. prasides dekretines,tai jau pajamos turbut bus per dideles?O gal visgi galima dar bus vel kreiptis? Vyro atlyg.ant popieriaus1200Lt.,mano pajamos 125lt.alimentai uz pirmaja dukryte. unsure.gif Jei vienam seimos nariui 315lt,tai mes keturiems 1260lt turi nevirsyti.Ar skaiciuojamos pajamoskiek ant popieriaus uzrasyti,ar jau nuskaiciavus mokescius? g.gif
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2010 05 14, 09:32)

1.Jei vienam seimos nariui 315lt,tai mes keturiems 1260lt turi nevirsyti.
2. Ar skaiciuojamos pajamoskiek ant popieriaus uzrasyti,ar jau nuskaiciavus mokescius? g.gif

1.šeimos nariui ne daugiau kaip 350lt, jūsų atveju 4*350
2.pajamos į rankas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyyšnia: 14 gegužės 2010 - 09:04
QUOTE(vyyšnia @ 2010 05 14, 09:03)
1.šeimos nariui ne daugiau kaip 350lt, jūsų atveju 4*350
2.pajamos į rankas  mirksiukas.gif

Aciu smile.gif pagaliau prisiskambinau i soc.skyriu,lauksmanes su pazyma del dekretiniu antradieni thumbup.gif Tik sake,kad vyras turi pradirbti men. ir dar teks birzelio men papildyti prasyma jo gauto atlyginimo pazyma isdarbovietes doh.gif Gal iki nauju metu sutvarkysim visus dokumentus lotuliukas.gif
Atsakyti