Įkraunama...
Įkraunama...

Mažas pajamas gaunantys asmenys, šeimos

QUOTE(liusi2003 @ 2010 05 13, 12:14)
g.gif idomei o gali taip buti kad VLN duoda cukrus o KLP ne?

sveika,o kaip klaipedoj suzinoti kada tie maisto davinei dalinami?
Atsakyti
QUOTE(jurguliooks @ 2010 05 13, 13:31)
sveika,o kaip klaipedoj suzinoti kada tie maisto davinei dalinami?

nežinau schmoll.gif sianden skambinau, bet nekas nekelia
Atsakyti
NORIU JUSU PATARIMO:
VYRAS STOVI db jau greit 6 men. as DB stoviu 10 men. o vaikas 3 metu, nuo rugsejo eis i darzeli, dar kolkas neina. ar priklausys mus soc.pasalpa jei vaikas eis i darzeli? musu pajamos 50 lt uz vaika
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2010 05 13, 13:14)
g.gif idomei o gali taip buti kad VLN duoda cukrus o KLP ne?

gali buti, nes siaip cukrus turejo visur buti nuimtas
http://www.lrytas.lt...667881268474339
Papildyta:
QUOTE(senamiestizz @ 2010 05 13, 15:30)
NORIU JUSU PATARIMO:
VYRAS STOVI db jau greit 6 men. as DB stoviu 10 men. o vaikas 3 metu, nuo rugsejo eis i darzeli, dar kolkas neina. ar priklausys mus soc.pasalpa jei vaikas eis i darzeli? musu pajamos 50 lt uz vaika

jei atitinkat nors viena is siu punktu del ko stovite abu birzoje:

yra įsiregistravę teritorinėje darbo biržoje ne vėliau kaip per 6 mėnesius nuo nurodytų aplinkybių atsiradimo:
- baigę formaliojo švietimo įstaigų dieninius skyrius abiturientai ir absolventai;
- netekę 45–55 procentų darbingumo asmenys (III grupės invalidai);
- asmenys, kuriems buvo nustatytas neįgalumo arba darbingumo lygis, nustatyto neįgalumo arba darbingumo lygio terminui pasibaigus;
- motina (tėvas) arba globėja (globėjas) jos (jo) auginamam vaikui sukakus 3 metams;
- asmenys, dirbę pagal laikinąją ar patarnavimo (ne trumpiau kaip 1 mėnuo) terminuotą, sezoninę darbo sutartį, šiai sutarčiai pasibaigus;
- asmenys, slaugę šeimos narį, vaiką, kuriam įstatymo nustatyta tvarka nustatyta globa (rūpyba) šeimoje, arba artimąjį savo ar sutuoktinio giminaitį, kuriems buvo nustatytas nuolatinės slaugos (pagalbos, priežiūros) būtinumas ar jie buvo pripažinti neveiksniais;
- iš laisvės atėmimo vietų grįžę asmenys;

arba kita koki punkta del amziaus ar mokslu
http://www.socmin.lt....php?1189177490

tiesiog pasiskaitykit visus punktus...
Atsakyti
QUOTE(mitiene @ 2010 05 11, 19:38)
As praeita savaite buvau soc.paramos centre,tai man pasake,kad nesvarbu,kad musu seimos pajamos yra 125Lt. alimentai dukrytei is pirmos santuokos,nesvarbu,kad esu motinystes atostogose(sunui 2mir keli men),nesvarbu,kad esu septintame nestumo men.,nesvarbu,kad vyras virs 6men stovejo darbo birzoje,nes ziurejo vaikus,kadangi ne viena men gulejau ligonineje,svarbu tai,kad jei vaikas eina i darzeli,tai jokiu soc. ismoku negausime,tik priklauso kompensacija sildymo metu ir maisto davinys.Tik vaikui suejus dviems metams privaloma eit dirbt ir jei pajamos visvienai bus labai mazos,tai tik tada esi soc. remtina ir uz darzeli nereikia moketi.O kai vaikui nebuvo dar 2m. ir pajamos nevirsijo 525 vienam zmogui,visvienai jokiu nuolaidu darzelyje negavome.Gal kazkas parasys tiksliau pagal istatymus,as tik papasakojau kaip man aiskino kauno3 SPC darbuotoja.

Pas mane sitie punktai atitinka irgi, bet sunus eina i darzeli, tai supratau, kad irgi negausiu nieko,,, ai, dar as pati buvau 6 men birzoje registruota, po to padirbau nepilna men uz minimuma ir isejau i dekreta...
o dar ir sildymo sezonas baigesi, kol eiles sulauksiu doh.gif Na ka, tik tiketina, maisto davinys...

Bet... kaip supratau, Tu (ir as) atitinkame ta punkta, kad esant dekrete, likus ne daugiau 70 d. iki gimdymo, pasalpa priklauso... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smilla: 13 gegužės 2010 - 15:13
QUOTE(liusi2003 @ 2010 05 12, 17:41)
4u.gif mergaites,  gal zinuote kur galima paziureti kur ir kada duos KLPedoje? ax.gif  turiu pirma kart gauti ir dar neko nežinau ax.gif

Ir aš norėčiau sužinoti...seniau merginos turėdavo visiems miestams bendrą lentelę...
Papildyta:
QUOTE(liusi2003 @ 2010 05 13, 12:36)
nežinau schmoll.gif  sianden skambinau, bet nekas  nekelia

Mūsų teritorijoje už "Už trijų mylimų", tai gegužės pabaigoje, birželio pradžioje...(sakė pagal teritoriją skirtingas laikas...o skambijau tuo telefonu, kur talonėliui į socialinę skambinuos)
Jei kuri aptiksite interneto platybėse info apie paketų sudėtį KLP, įmeskite nuorodą...Dėkui...
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 05 13, 16:20)
Ir aš norėčiau sužinoti...seniau merginos turėdavo visiems miestams bendrą lentelę...
Papildyta:

Mūsų teritorijoje už "Už trijų mylimų", tai gegužės pabaigoje, birželio pradžioje...(sakė pagal teritoriją skirtingas laikas...o skambijau tuo telefonu, kur talonėliui į socialinę skambinuos)
Jei kuri aptiksite interneto platybėse info apie paketų sudėtį KLP, įmeskite nuorodą...Dėkui...

man pasake skambint -Sv. Juozapo Darbininko parapijos"CARITIS"
Atsakyti
QUOTE(liusi2003 @ 2010 05 13, 15:29)

Pabandykite pasiteirauti soc. rūpyboje.
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 05 13, 15:20)
Papildyta:

jo as ir priklausau ten uz'' triju mylimuju'' kazkur ,sake reiks eit tai pirma karta nieko nezinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliooks @ 2010 05 13, 15:41)
jo as ir priklausau ten uz'' triju mylimuju'' kazkur ,sake reiks eit tai pirma karta nieko nezinau doh.gif

Yra darželis, jame senelių namai, kai nueisim pažiūrėsiu darbo laiką, bet kažkaip apie 13-14 val, praėjusį kartą važiavom.
Atsakyti
QUOTE(vikosiuks @ 2010 05 13, 15:41)
gali buti, nes siaip cukrus turejo visur buti nuimtas
http://www.lrytas.lt...667881268474339

Cia apie praeita maisto paketa, jis visur buvo be cukraus.

QUOTE(liusi2003 @ 2010 05 13, 16:29)

Radau kur praeita karta Klaipedoje dalino, bet daugiau nieko nerandu.
Maisto produktai bus dalinami:
Švento Juozapo darbininko parapijos carite, Smiltelės gatvė 127
Marijos taikos karalienės parapijos carite, Taikos prospektas 29a
Kristaus Karaliaus parapijos carite, Puodžių gatvė 13
Švento Kazimiero parapijos carite, Kretingos gatvė 40
„Maisto banko“ biure, Minijos gatvė 130
„Maisto banko“ punkte, Taikos prospektas 117

Siluteje neduos cukraus, cia raso sudeti, kada ir kur dalins.
Apie Telsius visas info.
Atsakyti
Kažkada jau teiravausi dėl socialinės pašalpos, bet dabar vėl labai reikia konsultacijos. Prašau mamos kurios šimtu proc. suprantat, būkit geros paskaičiuokit kokią socialinę pašalpą turėtume gauti, nes pagal ankstesniu mano ir kitų mamų paskaičiavimus dvigubai mažiau gaunam, kažkas ne taip...

Pas mus yra šeimoje penki asmenys, du suaugę ir 3 vaikai, vaikams 17-lika (mokosi vidurinėj) 12 m. ir 3 m.
Mėnesio pajamos vienam šeimos nariui yra 310 litų. Daugiau nieko. Sakykit kokią socialinę pašalpą turėtume gauti ir kaip paskaičiavot. Labai ačiū kas mums padėsit 4u.gif
Atsakyti