Įkraunama...
Įkraunama...

Šuns maudymas

QUOTE(seima @ 2007 03 13, 22:41)
as savo sunyte gavau dovanu sekmadieni...draugas parveze is vieno veisejo ir mes ja ismaudem jau...o cia pasiskaiciau, kad tik po visu skiepu maudot....dabar maniskei 2men ir laukia antras skiepukas....nu bet kvapelis kazkoks buvo,tai surizikavom maudyt....  blush2.gif

Manau,kad viskas bus gerai.O jis veislinis?
Atsakyti
Mes savo Puma jau išmaudėme su šampūnu,tai kailis labai atsigavo,taip blizgėti pradėjo. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 03 17, 00:15)
Manau,kad viskas bus gerai.O jis veislinis?

misruniuke, tai turbut ir ne tokia lepi..siaip viskas gerai-nusluostem,susupom i rankluosti,tai niekur neperpute... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(seima @ 2007 03 29, 21:09)
misruniuke, tai turbut ir ne tokia lepi..siaip viskas gerai-nusluostem,susupom i rankluosti,tai niekur neperpute...  thumbup.gif

Na kaip dabar jaučiatės po maudynių?Ar davėsi maudoma?Mūsų Pumai tai labai patinka!
Atsakyti
Mes maudomės tada kai jau reikia,kai lauke po smėlį padūkstam,tada ir maudynės linksmos būna!
Atsakyti
QUOTE(loretulka @ 2005 12 14, 23:18)
aciu uz patarimus del maudyniu, net nezinau ka daryti, gal tada dar nemaudysiu.ji dar ir neskiepyta mano kokeryte, jai jau lygiai 2 menesiai.

maudyti galima,kai jau buna paskiepyta ir praeina pora savaiciu ir aisku turi but gera kosmetika,kadangi sunytis mazas,geriau maudyt vakare ir i joki lauka po maudyniu
Atsakyti
Sekmadieni parsivesim namo mazyli is kaimo wub.gif jis misruniukas, bus jam 6 savites. Bet si savaitgali su juo bendraudama pajutau, kad jis nekvepia unsure.gif Aisku tai priklauso nuo jo gyvenimo salygu, nes gyvena maziukai tokioj pasiurej su galybe rakandu, jiems ten padeta budele ir bliudas is kurio eda, o maitinami visokiu slamstu(kaip ir kaime, jiems ten ne motais kad yra pasarai skirti sunims schmoll.gif ) nes kale ju nebemaitina.
Ar galesiu mazuli ismaudyti? Patarkit ka daryti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitulka @ 2008 10 27, 12:37)
Sekmadieni parsivesim namo mazyli is kaimo wub.gif  jis misruniukas, bus jam 6 savites. Bet si savaitgali su juo bendraudama pajutau, kad jis nekvepia unsure.gif Aisku tai priklauso nuo jo gyvenimo salygu, nes gyvena maziukai tokioj pasiurej su galybe rakandu, jiems ten padeta budele ir bliudas is kurio eda, o maitinami visokiu slamstu(kaip ir kaime, jiems ten ne motais kad yra pasarai skirti sunims schmoll.gif ) nes kale ju nebemaitina.
Ar galesiu mazuli ismaudyti? Patarkit ka daryti unsure.gif

nelabai patartina g.gif reikėtų pirmiausia suskiepyti gal g.gif saugiau dėl visa pikta bus naudoti drėgnas servetėles, tarkim skirtas kūdikiams arba SAUSĄ šampūną smile.gif
Atsakyti
QUOTE(loretulka @ 2005 12 12, 22:28)
wub.gif , kada galima pradeti maudyti maza suniuka, t.y. nuo kiek laiko.mano anglu kokerspanieliui 2 menesiai ir as jo dar nemaudziau, nes mane visi gasdina, kad negalima maudyti nes susirgs.tai ka gi man daryti?  doh.gif

na jie bijai ne maudyk gal but pravers sausas sampunas isigyk! thumbup.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif patarkite man prasau. parsiveziau is kaimo 1.5 men. suniuka, ant jo odos be galo daug sasiuku, manau kad gali buti iskasytos. ar galima butu ji nuprausti? mano manymu, jis turetu maziau kasytis. nes dabar kasosi ir kasosi sad.gif net gaila ziureti kai kasosi ir net cypia sad.gif
Atsakyti
rugilea, ar jau lankėtės pas veterinarą? Tas kasymas greičiausiai bus nuo blusų g.gif
Atsakyti
QUOTE(rugilea @ 2010 03 17, 21:18)
Sveikutes  smile.gif  patarkite man prasau. parsiveziau is kaimo 1.5 men. suniuka, ant jo odos be galo daug sasiuku, manau kad gali buti iskasytos. ar galima butu ji nuprausti? mano manymu, jis turetu maziau kasytis. nes dabar kasosi ir kasosi  sad.gif  net gaila ziureti kai kasosi ir net cypia  sad.gif

kreipkites pas veterinara..nes gali buti kasnors rimta.. tegul apziuri profesionalas.. ir kuo greciau... linkiu passveikt 4u.gif
Atsakyti