Įkraunama...
Įkraunama...

Šuns maudymas

QUOTE(ligiukss @ 2007 02 18, 21:34)
Bet taigi einam į lauką juk ir purvas ir visa kita.Taip jis nepurvinas ,lbet norisi vistiek profilaktiškai?

Nu bet juk šuo ne vaikas, maudyt "šiaip sau" nėra jokio reikalo, juk ir patiems kyla abejonės "ar ne per anksti", "kaip nesušaldyt" ir pan. Suprantu jei šuo iš tų, kuriuos REIKIA maudyt, jorkas, seteris, dar kas, bet profilaktiškai... Va čia apie šarpėjų kalba ėjo... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2007 02 19, 13:38)
Nu bet juk šuo ne vaikas, maudyt "šiaip sau" nėra jokio reikalo, juk ir patiems kyla abejonės "ar ne per anksti", "kaip nesušaldyt" ir pan. Suprantu jei šuo iš tų, kuriuos REIKIA maudyt, jorkas, seteris, dar kas, bet profilaktiškai... Va čia apie šarpėjų kalba ėjo... blink.gif

Na taip dažnai tai nereikia,bet mes dar išvis su šampūnų nemaudėme,o purvą jau pažino iš arčiau,tai sakau gal nieko tokio.
Atsakyti
Sveikos mamytes 4u.gif o gal kas žino del šunu kailio ionizatoriaus.Perskaičiau kad ir nuo parazitu ,ir kailiukas švelnus -gražus lyg išmaudytas ax.gif
Atsakyti
Aha, maciau tam katologe, kur visiems i pasto dezute imeta kiekviena sezona. Na netikiu, nors uzmusk, kad srove apsaugo nuo visko. Juk ji tuojau pas ir iseina, be to, neaisku kaip suo reaguos, kaip kailis. Juk jonai - atomai su kruviu. Jie ant kailio neissilaikys.
Papildyta:
Gali ir pakenkti kailio kokybei, neaisku kaip suveiks. Kokios medziagos ten jonai.
Atsakyti
ne,aš ne apie ta kurie tuose abejotinose katalogose,vargu ar už 30 lt.gali buti geras daiktas schmoll.gif tesiog idomu pasidare,įpač del to kad kvapa naikina,o mano šunytė kaip tik tokia iš labai"gerai kvepenčiu".ir noriu -nenoriu tutriu maudyt kas 1-1,5 savaites doh.gif
tai galvoju gal kas jau turi toki daikta,naudoja,žino ir gali patirtimi pasidalyt blush2.gif
Atsakyti
O kur ji normalu rast? As tik tam kataloge toki daikta maciau. Negirdejau, kad geros firmos tokius pardavinetu.
Atsakyti
A koks pas jumis šuniukas, kurį, kad nesmirdėt reikia taip dažnai maudyt?
maniškis per dešimt mėnesių du kartus šampūnu maudytas pieš parodas, ir visai man jis nesmirda kažkaip smile.gif na, nebent kokiam nešvariam vandens telkiny pabraidžioja, ar dar nuo ko, bet išsivėdina lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(karinna @ 2007 02 20, 00:03)
O kur ji normalu rast? As tik tam kataloge toki daikta maciau. Negirdejau, kad geros firmos tokius pardavinetu.

nemačiau ir aš verysad.gif todel čia ir klausiu patarymo mirksiukas.gif dar mačiau otto kataloge,kaina apie 15 euru,mačiau ebay-kainos ivairios smile.gif o šuniukas -amerikiečiu kokerspanielis.iai jau antras mano gvenime.pirmoji tai ne "kvipedavo"o ši doh.gif siaubas tikras.o jai sušlampa doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(gozė @ 2007 02 19, 22:40)
tesiog idomu pasidare,įpač del to kad kvapa naikina,o mano šunytė kaip tik tokia iš labai"gerai kvepenčiu".ir noriu -nenoriu tutriu maudyt kas 1-1,5 savaites doh.gif

Klausykit, bet jei šuo tikrai labai dvokia, tai gal čia kažkokia kitokia problema? Gal ausys nevalytos? Gal šeriat netinkamu maistu?.. Nu nes tikrai nenormalu, kad taip... g.gif
Atsakyti
Apie šuns maudymą profilaktiškai, tai dar neteko girdėt. Aš saviškę aišku maudau, bet retai ir kai tkrai to reikia. O reikia tada, kai kur nors išsivolioja arba kartais, po ilgo nesiprausimo pradeda jau išlįsti šuniški kvapai doh.gif Šiaip maudomės kas mėnesį - pusantro mėnesio, o vasarą tai dar rečiau. Nežinau, kokie yra reikalavimai šuns maudymui, bet mano šuo ne dekoratyvinis šuniukas, tai ir nemanau, kad reikia maudyti pastoviai.
Atsakyti
Nuo ko gali atsirasti pleiskanų?
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2007 02 20, 13:14)
Nuo ko gali atsirasti pleiskanų?

Nuo netinkamo maisto, nuo netinkamo šampūno. Nuo maisto ir maniškės kailis buvo pleiskanotas, kol nepakeičiau į kitą maistą ir viskas suitvarkė thumbup.gif
Atsakyti