Įkraunama...
Įkraunama...

Šuns maudymas

QUOTE(loretulka @ 2006 01 05, 19:46)
verysad.gif  verysad.gif tai va, kad gyvenu visu uzmirstame Lietuvos kampe- Lazdiju rajone.siandien buvau pas vadinama veterinara, tai sake atsiait dar nieko nedaryt kol nepuliuoja. bet man jo zinios tai pasirode ribotos, paskiepijo patarimu dave nenlabai normaliu, tipo sert ne vien sausu maistu, bet duot nuo stalo daug ir virt koses paciai gamint, nes nuo sauso maisto skrandi skaudes.tai jau nezinau kuo tiket.aisku, kad nesersiu bent kuo valgo gerai Hils maisteli ir buvo sveika ligi siol. g.gif

Ar yra galimybė pakeisti sausą maistą į kitą, neblogesnį? Nes teko girdėti, kad būtent nuo Hills kartais ašaroja akys (bėga rudos išskyros), o pakeitus maistą - savaime susitvarko.
Veterinaro neklausyk smile.gif
Atsakyti
Skrandį skaudės, jei maišysi sausą maistą su natūraliu. Padidėja gastrito tikimybė. O sausą maistelį, kad lengviau virškintų reikia pabrinkinti- užpilti šiltu vandeniu ir palaukti kokių 15-20 minučių. Jei rajonuose tokie veterinarai, tai reik nepagailėt kelių litų ir nuvažiuot į didmiestį, nes po to gydymas brangiau kainuos, pasiklausius tokių patarimų.
Atsakyti
Ir visai nepakenks jei pakeisite (palaipsniuj) Hill's į kokį kitą kokybiška maistelį (Virbac, Specific ar pan.) GAlbūt iš tiesų tik tiek ir reikėjo.
Beje, mano draugės dobermanei, kai pradėdavo traiškonato akys, kelias dienas ant maisto užpildavo po 2-3 šaukštus kefyro ar rūgpienio ir praeidavo iš kart. Taip kad akys iš tiesų yra sielos veisdrodis ir labai gerais atspindį sveikatą smile.gif
Atsakyti
Mes jau vieną kartą maudėm su vaikišku muilu,mat dar šampūno neturėjom.O kai parsivežėm tai sysiuku kvepėjo
Atsakyti
Na ir aš noriu pasikonsultuoti-mano šarpėjui bus 6 savitės( skiepysim kai bus 2 mėnesiai), o turi tokį nelabai gerą kalės kvapą.Tai galvoju,ar galėtų jį dabar maudyti :hmNes jei reiks laukti iki pusės metų...Tai ne kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Murauskė @ 2007 02 01, 15:56)
Na ir aš noriu pasikonsultuoti-mano šarpėjui bus 6 savitės( skiepysim kai bus 2 mėnesiai), o turi tokį nelabai gerą kalės kvapą.Tai galvoju,ar galėtų jį dabar maudyti :hmNes jei reiks laukti iki pusės metų...Tai ne kas g.gif

kol nėra visų skiepų nemaudykit ax.gif po paskutinio puppy skiepo praėjus porą savaičių galėsite jau maudyti, o dabar net nežinau ką patarti, gal panaudokit tų tokių šlapių spec. servetėlių kūdikių odelėm skirtų ar kažkas pan. (tiksliai negaliu įvardinti, nes kūdikio niekad neturėjau mirksiukas.gif )
Atsakyti
pampers gamybos geros smile.gif
Atsakyti
Mes dar nenaudojom šampūno,bet reiks kokį nusipirkti ir praustis.
Atsakyti
Nu niekaip nesuprantu iš kur jūs tuos šuniukus perkat ir kaip laikot kad tokius mažiukus reikia maudyt ar servetėlėm šluostyt. Savąją kai parsivežiau ji kūdikėliu kvepėjo, kovo pradžioje jai vienuolika mėn. bus, o maudyta su šampūnu du kartus - vieną kai išsivoliojo klaikiai po karvašūdį, antrą - prieš parodą (grynai mano užgaida "pasiruošt" blush2.gif ). Miega su mumis vienoj lovoj, o neseniai apsilankius kaimynė stebėjos, kad šuns kvapo nei kiek namie nesijaučia...
Atsakyti
Aš irgi niekaip nesuprantu kaip tuos šunis tiek maudyt reikia smile.gif , pas mane jau auga ir užaugus karta nei kart nemaudytų šunų, iš vis jau gerus 7 metus neploviau šunų su šampūnais, tad iš dabar turimų 9 šunų tik pora žino ką tai reiškia būt maudomiems su skalbikliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zay @ 2007 02 18, 17:57)
Aš irgi niekaip nesuprantu kaip tuos šunis tiek maudyt reikia smile.gif , pas mane jau auga ir užaugus karta nei kart nemaudytų šunų, iš vis jau gerus 7 metus neploviau šunų su šampūnais, tad iš dabar turimų 9 šunų tik pora žino ką tai reiškia būt maudomiems su skalbikliais biggrin.gif

lotuliukas.gif nu duodat... taigi šuo šuniui nelygus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(žostautė @ 2007 02 18, 16:41)
Nu niekaip nesuprantu iš kur jūs tuos šuniukus perkat ir kaip laikot kad tokius mažiukus reikia maudyt ar servetėlėm šluostyt. Savąją kai parsivežiau ji kūdikėliu kvepėjo, kovo pradžioje jai vienuolika mėn. bus, o maudyta su šampūnu du kartus - vieną kai išsivoliojo klaikiai po karvašūdį, antrą - prieš parodą (grynai mano užgaida "pasiruošt"  blush2.gif ). Miega su mumis vienoj lovoj, o neseniai apsilankius kaimynė stebėjos, kad šuns kvapo nei kiek namie nesijaučia...

Bet taigi einam į lauką juk ir purvas ir visa kita.Taip jis nepurvinas ,lbet norisi vistiek profilaktiškai?
Atsakyti