Taip jau sutapo, kad kiek parsiveždavom namo mažų šunyčių visi jie kaip taisyklė būdavo smagiai dvokiantys ir aš pirmą vakarą neapsikentusi išmaudydavau. Aišku maudai vakare, kada niekas nebevaikšto į lauką ir nevėdina kambarių, o iki ryto šuniukas būna sausas ir nei vienas nesusirgo. Maži bulterjeriukai baisiai mėgdavo savo siusei pasivartyti, karta viena spaviduriavo, kiti du bedūkdami įvirto. Taigi iki 6 savaičių visa vada (5) šuniukai jau buvo išmaudyta. Nematau jokios bėdos, jei maudau geru šampūnų, gali garantuoti, kad šuniukas neperšals ir maudynes neįeina į skiepų planą....
Garantuotai geras bus ir nesudirgins jauno šuniuko odos, kai buteliukas kainuoja virš 25Lt
Gydomieji visokie - ypač švelnūs ir raminantys būna.. be to dažniausiai tiek kainuojantys šampūnai būna koncentruoti ir jų užtenka tikrai ilgam.
Gydomieji visokie - ypač švelnūs ir raminantys būna.. be to dažniausiai tiek kainuojantys šampūnai būna koncentruoti ir jų užtenka tikrai ilgam.
QUOTE(canine @ 2005 12 15, 23:34)
Garantuotai geras bus ir nesudirgins jauno šuniuko odos, kai buteliukas kainuoja virš 25Lt
.
.
Supratau, ,aš ir pigesniais nesinaudoju (na,tiuriu omeny save)
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 12 16, 19:15)
Supratau, ,aš ir pigesniais nesinaudoju (na,tiuriu omeny save)
o man veterinarijos vaistinej dave lenkisko FAFI kazkokio sake geras antiparazitinis maziems suniukams ir kaciukams, bet jo kaina 5,70.dar nenaudojau, nepasitikiu, bet kad kitokio ir nebuvo.
QUOTE(loretulka @ 2005 12 16, 18:28)
o man veterinarijos vaistinej dave lenkisko FAFI kazkokio sake geras antiparazitinis maziems suniukams ir kaciukams, bet jo kaina 5,70.dar nenaudojau, nepasitikiu, bet kad kitokio ir nebuvo.
- na gal geriau tada ir nebandyk jo
Vadinasi supratau - jei yra reikalas maudau kad ir šiandien, bet su geru šampūnu. O jei ne tai galima ramiai iki 6 mėn. išlaukt ir tada jau maudyt
QUOTE(Paule @ 2005 12 21, 17:21)
Vadinasi supratau - jei yra reikalas maudau kad ir šiandien, bet su geru šampūnu. O jei ne tai galima ramiai iki 6 mėn. išlaukt ir tada jau maudyt
taip
QUOTE(geguzevasaris @ 2005 12 15, 22:17)
O kokie šampūnai yra geri ir kiek jie kainuoja?
As kai mazas buvo tai su sampunu -pudra prausdavau Tai kvepedavo visas Pirkau gyvunu parduotuvej 26lt atrodo kainavo, vokiskas
sveiki, dar neseniai esu forume ir nelabai moku rasyti, taip pat nerandu atsakymu i klausymus, kuriuos uzduodu.su maudymu viskas aisku, maudziau du kartus viskas gerai, isdziovinau su dziovintuvu ir nesusirgo, bet kita problema yra-asaroja istisai akytes, kasdien plaunu su ramunelem ir buvo lyg praeje, o dabar vel asaroja. si klausyma jau buvau uzdavus, bet kad neaisku kur nusiunciau, kad ats nerandu, taigi rasau cia, patarkit, nes jau bijau ir laukt, gal cia sunu maras???
Na nereikai iškart maru gasdintis jei šunelis jaučiasi gerai. Jei gyvenate Kaune, tai siūlyčiau nuvažiuoti su gyvūnėliu į Vilijampolės klinikas pas daktarą Evaldą Diržinauską ir parodyti savo akytes. O tada jau jisai pasakys ką daryti.
tai va, kad gyvenu visu uzmirstame Lietuvos kampe- Lazdiju rajone.siandien buvau pas vadinama veterinara, tai sake atsiait dar nieko nedaryt kol nepuliuoja. bet man jo zinios tai pasirode ribotos, paskiepijo patarimu dave nenlabai normaliu, tipo sert ne vien sausu maistu, bet duot nuo stalo daug ir virt koses paciai gamint, nes nuo sauso maisto skrandi skaudes.tai jau nezinau kuo tiket.aisku, kad nesersiu bent kuo valgo gerai Hils maisteli ir buvo sveika ligi siol.