Cia faina
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 05 21, 11:05)
Cia faina
jaucia makiazo grazumas. akys tokios tamsios ir israiskingos
QUOTE(Audrutyte @ 2010 05 20, 22:25)
Man labai patiko Mios makiazas siandienos Zmonese. Cia labai mazyte foto,bet kas skaitete siandien zmones,tai matete
Niekada pernelyg nesižavėjau Mia, bet 20psl. ji tooobula Nežinau, photoshopas čia ar makiažas, bet negalėjau atitraukt akių. Neaptmetamas variantas ir tas, kad įsimylėję žmonės tiesiog švyti
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 05 21, 22:48)
Niekada pernelyg nesižavėjau Mia, bet 20psl. ji tooobula Nežinau, photoshopas čia ar makiažas, bet negalėjau atitraukt akių. Neaptmetamas variantas ir tas, kad įsimylėję žmonės tiesiog švyti
Meile meile meile - vat geriausia priemone
QUOTE(saulės zuikutis @ 2010 05 21, 22:48)
As taip pat ja nesizavejau...bet ten ji tikrai atrodo super as vis uzverciu ir vel atsiverciu paziuret
QUOTE(Katinas79 @ 2010 05 21, 06:45)
tai nusipirkite Zmoniu zurmala!!! ten tikrai geriau matosi
...as tai jau ji iskarpiau...
Papildyta:
o man sie pvz. labiau kokie ale klubinio makiazo, bet tikrai ne vestuvinio
...as tai jau ji iskarpiau...
Papildyta:
o man sie pvz. labiau kokie ale klubinio makiazo, bet tikrai ne vestuvinio
o kas pasake, koks turi buti vestuvinis makiazas ? mano nuomone- nera taisykliu, viskas priklauso nuo bendro stiliaus ir kaip tai tinka nuotakai..
QUOTE(NIDA* @ 2010 05 22, 01:14)
o kas pasake, koks turi buti vestuvinis makiazas ? mano nuomone- nera taisykliu, viskas priklauso nuo bendro stiliaus ir kaip tai tinka nuotakai..
Man pajuodumosiomis akimis nuotaka nelb jau graziai atrodo i vakareli toks makiazas ar svecio vestuvese, tai super
QUOTE(NIDA* @ 2010 05 22, 01:14)
niekas nepasake... tik manau, kad nuotaka turi atrodyti bent jau ne kaip i naktini kluba susiruosusi... o prie tokio makiazo ir suknele turetu buti ne tradicine
Papildyta:
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 05 22, 14:27)
As tikrai zinau, kad darysiu tamsu duminiu akiu makiaza, nes esu tamsiaplauke, todel kontrastas bus super su balta suknele Ir foto tamsios akys kaip graziai atrodo Nes visokie balti ir sidabriniai seseliai man asmeniskai netinka.
ir as greiciausiai toki darysiu, tik taip kad ne vulgariai atrodytu...
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 05 22, 17:09)
Nemanau, kad profesionali visaziste sugebetu nuotakai padaryti vulgaru dumini makiaza Kaune tikrai zinosiu, pas ka darytis
nerciau pamatyti kaip lietuvaite atrodo savo vestuvese su duminiu makiazu