QUOTE(laimucia @ 2010 07 10, 12:40)
Pasirinkau isties profesionalia visaziste, laimejusi ne viena konkursa. Rekomendacijos geros, dirba geram salone. Po bandomojo vestuvinio makiazo sustingau prie veidrodzio. O ji ziuri i mane ir stebi reakcija
buvau nepanasi i save, lupos kaip botulino infekcijos paragavusios (ar kaip ten vadinasi), o akiu kampuciai tamsiai padazytos. Veidas per blankus, nors ir nesu sokoladine, bet norejosi atspalvio siokio tokio.
Siaip mano oda pakankamai riebi, o jau po valandos eme blizgeti, zinoma, tai normalu ypac kai karsta, bet kaip nuotraukose atrodys, juk pastoviai nesausinsi servetele. Visaziste sake, kad geriau naudoti matinias priemones, tik tokiu atveju nuotraukos atrodys "ledines", o odos blizgesys tik sugadintu vaizda nuotraukose.
Man visai gražus tas Jūsų makiažas
Nieko blogo nėra ir su lūpytėm, čia tiesiog įpratimo reikalas. Vis tiek tas lūpdažis susivalgytų ir nusibučiuotų, reikės teptis ir savu blizgiu ar lūpdažiuku, tai ne tragedija
Dėl odos blizgėjimo, tai Jums užtepė matines priemones ir pradėjo blizgėti? Tuomet Jūsų oda riebi ir labai, ir nieko čia neišrasite kaip tik servetėles ir sausa pudrą po jų
Mano problema lygiai tokia pati, viską išbandžiau - įsitikinau. Po 3-4val. turiu naudoti servetėles, nieko čia baisaus
Svarbiausia, kad visažistė nepadarė iš Jūsų klouno, tik paryškino akytes