Mane daze Ranatulyte is SM Siaip norejau kuo naturalesnio makiazo, bet ji pagal save akis padare ryskesnes ir man LABAI patiko O ir fotografe sake, kad rysnesnes akys geriau foto ziurisi
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 01, 17:12)
cia savo nuotrauka idejot? labai grazus makiazas
QUOTE(@leja @ 2010 07 01, 17:14)
cia savo nuotrauka idejot? labai grazus makiazas
taip, cia as pati
o kad kasdien tokia grazi buciau
na va dabar kai idejot ir antra nuotrauka tai visai jis neryskus. jei butu dar blankesnis jau beveik nieko ir nesimatytu
QUOTE(MildukasK @ 2010 07 01, 18:12)
Mane daze Ranatulyte is SM Siaip norejau kuo naturalesnio makiazo, bet ji pagal save akis padare ryskesnes ir man LABAI patiko O ir fotografe sake, kad rysnesnes akys geriau foto ziurisi
makiazas atrodo lb graziai ,naturaliai,bet akytes galetu buti ryskesnes
Nuostabiai atrodete Makiazas grazus ir visai neryskus, o labai tinkantis jums As asmeniskai dar blakstienu noreciau, nes jas megstu, bet kaip jus nepratte prie ryskesnio makiazo ir jums tai buso jau ir taip rysku tad manau pats tas
Sveikos merginos atleiskit jei ne cia rasau
gal kuri zinote kur klaipedos salonuose priklijuoja blakstienu kuokstelius (butent ne priauginimas)?
gal kuri zinote kur klaipedos salonuose priklijuoja blakstienu kuokstelius (butent ne priauginimas)?
QUOTE(@leja @ 2010 07 01, 17:25)
na va dabar kai idejot ir antra nuotrauka tai visai jis neryskus. jei butu dar blankesnis jau beveik nieko ir nesimatytu
QUOTE(ssandraM @ 2010 07 01, 20:23)
makiazas atrodo lb graziai ,naturaliai,bet akytes galetu buti ryskesnes
QUOTE(Rykute @ 2010 07 01, 20:24)
Nuostabiai atrodete Makiazas grazus ir visai neryskus, o labai tinkantis jums As asmeniskai dar blakstienu noreciau, nes jas megstu, bet kaip jus nepratte prie ryskesnio makiazo ir jums tai buso jau ir taip rysku tad manau pats tas
as prisiauginau blakstienas ir man jas tik vos vos padaze, tai man patiko tas ju lengvas naturalus ryskumas
siaip prie viso bendro mano romantisko stiliaus dar ryskesnes akytes jau matyt butu buve per daug, o cia va pats tas
Labai gražu. Mano akiai, visai neryšku.
QUOTE(Rykute @ 2010 07 01, 20:24)
As asmeniskai dar blakstienu noreciau, nes jas megstu,
Man irgi Gal todėl, kad daugumai klienčių jos yra klijuojamos/priauginamos, tai jau sunku įsivaizduoti gyvenimą be jų Priklijuoji ir akys atsimerkia