Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinis makiažas, 7-oji tema

QUOTE(ievuzhe_d @ 2010 05 03, 19:18)
Turiu vieną patarimą, patyriau savo kailiu, manau ir būsimoms nuotakoms pravers - pasidomėkite ir kosmetika, su kuria dirba visažistė, ne tik jos stiliumi. Man per vestuves makiažą padarė super, berods , dominavo DIOR kometika, tai niekas nenubėgo, šešėliai iki pat nakties atrodė kaip tik ąk užtepti ir t.t. Gal kas sakys, kad per daug vaikausi garsių vardų, bet kai neseniai padarė makiažą su su kažkokia paprastesne kosmetika, tai man po 3 val. jis jau atrodė kaip po dienos - šešėliai subėgo, paakiai nuo tušo juodavo ir t.t.

gal galima butu gauti kontaktus i AZ ?
Atsakyti
na, man nei su DIOR, nei su CHANEL dare, bet su profesionalia kosmetika, tai net ir ryte atsikelusi atrodziau kaip is salono isejusi.

p.s. tikrai neturejau jegu nusivalyti makiaza blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(NIDA* @ 2010 05 03, 22:11)
gal galima butu gauti kontaktus i AZ ?

NIDA*, parašiau vizažistės kontaktus į AZ. Tikiuosi, patiks:)
Papildyta:
QUOTE(Benice @ 2010 05 03, 20:25)
Sutinku, kad domėtis būtina, bet ne kiekvienam tas pats dioras tinka, tarkim man šešėliai labai greit subėga ir nematau skirtumo tarp diorinių ir pigių  blush2.gif Svarbu, kad kosmetika būtų profesionali, bet nemažiau svarbu, kad tiktų būtent Jūsų odos tipui  g.gif

Tas tiesa, bet turbūt dėl to ir reikia bandomojo makiažo:)
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
sitas tai nekoks. Kazkaip nelabai graziai akys padarytos. ar tai apvedimas per grieztas ar seseliai rudi geriau turetu but isretusuoti g.gif nzn, bet kazkas cia nesiziuri
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 06 gegužės 2010 - 12:22
QUOTE(@leja @ 2010 05 06, 12:54)
sitas tai nekoks. Kazkaip nelabai graziai akys padarytos. ar tai apvedimas per grieztas ar seseliai rudi geriau turetu but isretusuoti  g.gif  nzn, bet kazkas cia neiziuri

Ta pati pagalvojau, bet nerašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Benice @ 2010 05 06, 12:04)
Ta pati pagalvojau, bet nerašiau  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
man tai su akim cia viskas tvarkoje lotuliukas.gif tik lupos jai tikrai tokios netinka, na cia mano nuomone smile.gif o B.Pajediene tikriausia jas derino prie akiu seselio spalvos..hm.. g.gif
drinks_cheers.gif
Atsakyti
o man kaip tik lupu spalva idomi blush2.gif manau spalva netinka seseliu jai... tiklsiau per ryskus lesiai viska gadina... Dar man nepatinka antakiai... blush2.gif Kazkaip nelabai vykes makiazas jos cia..
Papildyta:
2 nuostabus makiazas smile.gif lotuliukas.gif blink.gif doh.gif thumbup.gif
Atsakyti
As tai noreciau kokio nors ryskenio (bet ne per daug) vestuvinio makiazo.
Pvz. tokio wub.gif

http://images47.fotk...467/akys-vi.jpg
Atsakyti
QUOTE(fantastikaa @ 2010 05 09, 15:51)
Pvz. tokio  wub.gif

labai graziai akys padazytos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(fantastikaa @ 2010 05 09, 16:51)
Pvz. tokio  wub.gif

Turiu sita atsiprintenus. Nesiuos parodyt kad norečiau tokio arba dar kitokio pavyzduka turiu. Bus matyt ka issirinksiu.
Atsakyti