Būtinai aprašysiu Ir dar foto įdėsiu (jei gražios gausis )
Tik tiek,kad aš išbandysiu tik rugpjūčio gale.
Bet šiaip seseriai (ji buvo svečias) ir jos draugei (o ji buvo nuotaka) tai labai patiko. Ir fotkėse super atrodė,ir gyvai.
P.S.: o ar šviesiaplaukė tai tikrai nežinau,nepaklausiau
Tik tiek,kad aš išbandysiu tik rugpjūčio gale.
Bet šiaip seseriai (ji buvo svečias) ir jos draugei (o ji buvo nuotaka) tai labai patiko. Ir fotkėse super atrodė,ir gyvai.
P.S.: o ar šviesiaplaukė tai tikrai nežinau,nepaklausiau
*GUCCI*,
Katik sesės klausiau,sakė šviesiaplaukė
O gal ją žinai?
Katik sesės klausiau,sakė šviesiaplaukė
O gal ją žinai?
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 06 29, 00:11)
kazkodel nujauciu, kad ir man ji dare makiaza tik, kad va as jos vardo nzn man ji dare Plauku galerijoj, savanoriuose
Gali būti,nes ji minėjo,kad dvejuose salonuose dirba
Reikės paklausti ar ji ten dirbo,įdomu pasidarė gal tikrai ta pati:)
Idomiai tema pakrypo ziuriu, jau senokai makiazu nuotraukytes nesipuikavo
Papildyta:
Idesiu temai pagyvinti, man sitas grazus, labai svelnus toks, bet cia ir su fotosopu padirbeta matyt
Papildyta:
Sitas irgi
Papildyta:
Idesiu temai pagyvinti, man sitas grazus, labai svelnus toks, bet cia ir su fotosopu padirbeta matyt
Papildyta:
Sitas irgi
sveikutes, na kaip kosmetologe paaiskinsiu kas klause kaip dazyti ar nuo sviesaus prie tamsaus, ar atvisrkciai. tai va is pradziu padazome spalva sviese, pvz jei akytes yra viena prie kitos atstumas mazas tarp akiu tai nededame jokio tamsaus seselio vidineje akytes puseje ,nes adrr labiau atrodys akytes viena kitos, jei notite patolinti atstuma tarp ju tik isorineje akytes puseje galite deti tamsaus seselio, arba atvirkciai ziurint koks tarp jusu akyciu atstumas
PADEKIT, mergaites
patarkite kur kaune profesionaliai pasidaryti makiaza?? na kad kosmetologe ismanytu darba, dirbtu su profesionale ir kokybiska kosmetika ir pan.
aciukas
patarkite kur kaune profesionaliai pasidaryti makiaza?? na kad kosmetologe ismanytu darba, dirbtu su profesionale ir kokybiska kosmetika ir pan.
aciukas
QUOTE(tatosyte @ 2010 06 30, 18:25)
PADEKIT, mergaites
aciukas
aciukas
Taigi kreipkites i Rykute...
QUOTE(Nuotaka 1981 @ 2010 06 29, 22:19)
Gali būti,nes ji minėjo,kad dvejuose salonuose dirba
as nzn ar ji ten dirba, bet bet butent tame salone ji man dare, vienai pamergei ir dar jos mamai. tai jau lb likom patenkintos o kokia kainyte pas ja?