As cia gal biski ne i tema... Ar kuri nors pries vestuves daretes ar darysites veido valyma?!As galvoju apie tai,bet nzn..nesu nekarto dariusi to pas kosmetologe Pries kiek laiko reiketu pasidaryti?!Ar gali buti,kad po valimo oda pasidarytu dar negrazesne?
QUOTE(Audrutyte @ 2010 06 16, 21:13)
As cia gal biski ne i tema... Ar kuri nors pries vestuves daretes ar darysites veido valyma?!As galvoju apie tai,bet nzn..nesu nekarto dariusi to pas kosmetologe Pries kiek laiko reiketu pasidaryti?!Ar gali buti,kad po valimo oda pasidarytu dar negrazesne?
as pati nesidariau, nes kazkaip apie tai nebuvau susimasciusi o darytis tai gal reiketus iki vestuviu likus 1 arba 2 savaitem, kad nebutu paraudusi oda ir pan nors apie tuos veido valymus nieko nzn, gal kuri mergina konkreciau jums kazka papasakos sia tema
QUOTE(Audrutyte @ 2010 06 16, 20:13)
Geriausia darytis prieš 2savaites, ypač jei nesate bandžiusi, reikėtų turėti laiko rezerve.
Kad oda pasidaro negražesnė - to dar negirdėjau Girdėjau tik tiek, kad pasidarius po laiko reikia kartoti, o jei niekad nesidarei, tai vizualiai traumos jokios nėr ir nežinai, kaip kitaip galėtų atrodyti, todėl ir nesiparini
QUOTE(Audrutyte @ 2010 06 16, 21:13)
Ziurint koks tas valymas. Jeigu tas valymas bus daromas nemechaniniu budu, tai galite daryti net pries keleta dienu. Mechaninio valymo kosmetologe, kuri dirba 15 metu ir sioje srity ir yra Maria Galland trenere Lietuvoje nerekomenduoja daryti. Ji niekada to nedaro ir niekam nesiulo. Tai yra didziulis stresas organizmui. As nesu kosmetologe, esu vizaziste, todel pasakiau tik tai ka pati suzinojau ir kuo tikiu.
Manau, jeigu Jus to nedarete, tai neverta ir dabar to daryti, nueikite geriau pas kosmetologa pasilepinkite, padarykite kokias drekinancias, skaistinancias proceduras veidukui, gerkite daug vandens, nestresiuokite ir vestuviu diena atrodysite nuostabiai
Labai svelnutis mano darytas vestuvinis makiazas
Papildyta:
sorry,kad nuotrauka tokia didele
Ta ruse vizaziste yra labai zinoma ir skaitosi gera profesionale. Tiesiog musu skoniai kitokie, as esu ruse, gimusi Vilniuje, tai nuvaziavusi i Rusija, jauciu, kad nesu ruse
Papildyta:
Ta ruse vizaziste yra labai zinoma ir skaitosi gera profesionale. Tiesiog musu skoniai kitokie, as esu ruse, gimusi Vilniuje, tai nuvaziavusi i Rusija, jauciu, kad nesu ruse
QUOTE(Audrutyte @ 2010 06 16, 19:13)
As likus 2d iki vestuviu dariausi veido drekinima
QUOTE(Smilte24 @ 2010 06 16, 19:04)
tobula.. ka manot jei as rinkciausi makiazo spalva pagal pamergyciu sukneliu spalva? bet visa kita pas mane butu balta ?
o kokia pamergiu sukneliu spalva?
QUOTE(NatalijaV @ 2010 06 16, 22:33)
Papildyta:
Papildyta:
grazu su kuo lupos padazytos?
QUOTE(Gelaite @ 2010 06 17, 18:42)
grazu su kuo lupos padazytos?
Aciu
del lupu, negaliu tiksliai atsakyti, nes maisiau kelias spalvas, kad isgauciau ta spalva.
QUOTE(NatalijaV @ 2010 06 16, 21:28)
gerkite daug vandens, nestresiuokite ir vestuviu diena atrodysite nuostabiai
Uj, daug vandens, tai nevertetu Yra daug teoriju del to vandenuko, bet gerti daugiau nei iprasta nereiketu Nes panos cia prisiskaitys ir ims iskart litrais pilti pries vestuves Po to istins kaip burbuliukai
Papildyta:
Sitas man meilus Tik plaukucius taip nesegciau, nes galvyte apvali, kaip kamuoliukas, reiktu kitos sukuosenos Aisku, jei sukuosenu nedarote, tai cia jau ne Jusu kurybos reikalas
Labai grazus man sitas idedu i graziausiuju desimtuka, kuri renku vestuvems, o issirinkti bus kaip visada problema
QUOTE(@leja @ 2010 06 17, 10:15)
o kokia pamergiu sukneliu spalva?
kaip paneles akys is jusu avataro(paveiksliuko,nzn kaip pavadint) todel skaitinedama atkreipau demesi i jos akis laaabai graziai atrodo, aisku netaip ryskiai, bet..