Bendras vaizdas :
Man čia nei odos spalva, nei plaukų spalva O kad šešėlių spalva prie puokštės dera, tai gražu bet plaukai vis tiek viską gadina
QUOTE(Olita @ 2010 06 07, 17:43)
Man čia nei odos spalva, nei plaukų spalva O kad šešėlių spalva prie puokštės dera, tai gražu bet plaukai vis tiek viską gadina
man akys labai graziai ir blakstienos...cia nepriphotoshopinta gal
QUOTE(Smilte24 @ 2010 06 07, 17:34)
akys tai graziai padazytos, bet antakiai ir plaukai o dar tas nuometas ant virsugalvio visas vaizdas sugadintas
Jo, antakiai per trumpi kažkokie Dėl šukuosenos - labai aukšta modelio kakta, plaukų augimo linija yra kvadrato formos, to atidengti nepatariama, nes negražu. Taigi reikėjo jai nukreipti šiek tiek plaukučių ant kaktos
Anyway, būna panelės to nepastebi, pastoviai nešioja sukeltus plaukus ir vestuvių dieną nori taip pat sukelti, dzin joms, kad netinka, patarinėk nepatarinėjus Tuomet sakau: svarbu, kad nuotaka su tuom jaustųsi puikiai
Anyway, būna panelės to nepastebi, pastoviai nešioja sukeltus plaukus ir vestuvių dieną nori taip pat sukelti, dzin joms, kad netinka, patarinėk nepatarinėjus Tuomet sakau: svarbu, kad nuotaka su tuom jaustųsi puikiai
QUOTE(Benice @ 2010 06 08, 13:47)
Jo, antakiai per trumpi kažkokie Dėl šukuosenos - labai aukšta modelio kakta, plaukų augimo linija yra kvadrato formos, to atidengti nepatariama, nes negražu. Taigi reikėjo jai nukreipti šiek tiek plaukučių ant kaktos
as net neatkreipiau demesio y jos kakta, ar plaukus
p.s. bet man seseliu spalva ir siaip padazymas laabai patinka
Siek tiek googlinu ir nusprendziau pasidalinti su jumis kai kuriom nuotraukytem...
Man sis pasirode labai dailus:)
Papildyta:
Ir sis... tik gal lupu spalva nelabai tinka...
Papildyta:
Laabai gaivus..
Man sis pasirode labai dailus:)
Papildyta:
Ir sis... tik gal lupu spalva nelabai tinka...
Papildyta:
Laabai gaivus..
smilte 24 idetas makiazas butu visai neblogas,jeigu... butu kazkaip ta pudra geriau pasklaidyta ties plauku augimo linija arba butu imta sviesesne o siaip, atrodo,kad ta nuotrauka fotkinta is netikusio kampo,t.y truputi is virsaus nes siaip jau auksta kakta laikoma grazia bet cia kazkaip nzn...
QUOTE(Deimantuke33 @ 2010 06 08, 23:09)
smilte 24 idetas makiazas butu visai neblogas,jeigu... butu kazkaip ta pudra geriau pasklaidyta ties plauku augimo linija arba butu imta sviesesne o siaip, atrodo,kad ta nuotrauka fotkinta is netikusio kampo,t.y truputi is virsaus nes siaip jau auksta kakta laikoma grazia bet cia kazkaip nzn...
Ten nebūtinai pudra. Toks pat efektas būna ir besideginant su pusiau palaidais ar ištaršytais plaukais. Ten yra smulku plaukelių, dėl to tos vietos neįdega, o kai tuos plaukelius sukelia, tai ir matosi balta linija. Aišku, galima tą koreguoti su pudra