spalvotas
ir t.t.
QUOTE(*GUCCI* @ 2010 05 24, 13:21)
Siek tiek teorijos
Geriau išvis jokio makiažo, negu per daug arba nevykusio. Makiažas turi būti tobulas ir atrodyti natūraliai bei išryškinti visus gražius jūsų veido bruožus.Perskaitykite straipsnį ir pasitikrinkite, ar viską darote teisingai.
Rožinės lūpos
Tinka: Prie ryškaus vakarinio makiažo. Rožinės lūpos dera prie mėlyna ar žalia spalva spinduliuojančio tamsaus akių kontūro bei griežto kirpimo šukuosenos.
Netinka: Prie natūralaus įvaizdžio. Rožine spalva padažytos lūpos visiškai netinka, jei akių makiažas blyškus, o plaukai romantiškai plevėsuoja.
Geriau išvis jokio makiažo, negu per daug arba nevykusio. Makiažas turi būti tobulas ir atrodyti natūraliai bei išryškinti visus gražius jūsų veido bruožus.Perskaitykite straipsnį ir pasitikrinkite, ar viską darote teisingai.
Rožinės lūpos
Tinka: Prie ryškaus vakarinio makiažo. Rožinės lūpos dera prie mėlyna ar žalia spalva spinduliuojančio tamsaus akių kontūro bei griežto kirpimo šukuosenos.
Netinka: Prie natūralaus įvaizdžio. Rožine spalva padažytos lūpos visiškai netinka, jei akių makiažas blyškus, o plaukai romantiškai plevėsuoja.
cia tai jau nusisneketa . Rozines lupos netinka jei akiu makiazas blyskus , o plaukai romatiskai plevesuoja. tikiuosi, nesilaikote siu taisykliu ??
QUOTE(Mazgelis @ 2010 05 24, 14:40)
geriau eisiu su ruzavom akim negu isvis be jokio makiazo nelabai supratot matau mano klausimo.. ale bala nemate, keleta pavyzdeliu jau radau.. ir vistik manau nereikia aklai laikytis tu sausu taisykliu
beje, nelabai isivaizduoju melynakes su rudais seseliais man labiau pilki seseliai atrodytu artimesni beje kazkodel ir radau vienam straipsnyje, kad:
The brown eye shadow is also not recommended. Like the blue color, it will distract the attention from your eyes. Brown is the opposite of blue so it would not make you look good.
tai dar syki patvirtina, kad nereiktu aklai taikyti taisykliu
beje, nelabai isivaizduoju melynakes su rudais seseliais man labiau pilki seseliai atrodytu artimesni beje kazkodel ir radau vienam straipsnyje, kad:
The brown eye shadow is also not recommended. Like the blue color, it will distract the attention from your eyes. Brown is the opposite of blue so it would not make you look good.
de roziniu akiu reiketu truputeli atsargiai, nepadaugint, kad neatrodyt "uzsiverkus" arba "susimusus" , svelniai rausvi vokai labai super, prideda tokio infantilaus saldumo .
Pirmasis mekiazas super bet manau jam reiketu tamsesnes odos, tokios kaip nuotraukoje
QUOTE(drauge1 @ 2010 05 25, 12:29)
Pirmasis mekiazas super bet manau jam reiketu tamsesnes odos, tokios kaip nuotraukoje
Man irgi pirmas ir antras makiazai patiko
kodel nieko nera ryskiu bruozu , tamsaus gymio tamsiaplaukems, bet ne rudom akim, o zaliom? sunkiai ka randu..
Man irgi aktualu Keletas jau senesniu, turbut matytu :
Papildyta:
Sitas super
Papildyta:
QUOTE(Jollysiup @ 2010 05 22, 23:26)
Man asmeniskai irgi nei tinka nei patinka tie visi sidabriniai, zydri, o ypac dar jei perlamutriniai, seseliai.. O geriausiai, kai tie blizgus perlamutriniai foto gaunas kaip blynai kokie.. Daug idedat tokiu graziu, akys tamsios ryskios, bet daryta ant tamsios odos modeliuku, visai kitaip ziurisi, nei butu ant lietuvaiciu..reikia ryskiu bruozu. O man sitas labai patinka, bandysiu darytis kazka tokio, akys zalsvos mano..
Sitas super
QUOTE(Honey/Tea @ 2010 05 25, 20:00)
Man irgi aktualu Kol kas ka randu issisaugau ir bandau isivaizduoti, kad akys zalios Keletas jau senesniu, turbut matytu :
ta pati darau.. pirmosios man lupos nepatinka, o antroji irgi nelabai tinka, nes reikia dar ryskesniu bruozu ir tamsesnes odos..
QUOTE(Mazgelis @ 2010 05 24, 16:40)
geriau eisiu su ruzavom akim negu isvis be jokio makiazo nelabai supratot matau mano klausimo.. ale bala nemate, keleta pavyzdeliu jau radau.. ir vistik manau nereikia aklai laikytis tu sausu taisykliu
as ta teorija ne jums taikiau tiesiog ieskodama pavyzdeliu suradau si teksta ir pasirode, kad gal bus kam nors idomu
Papildyta:
QUOTE(NIDA* @ 2010 05 24, 22:01)
cia tai jau nusisneketa . Rozines lupos netinka jei akiu makiazas blyskus , o plaukai romatiskai plevesuoja. tikiuosi, nesilaikote siu taisykliu ??
na cia kazkokia visaziste sugalvojo tai, bet nereiskia, kad taip ir reikia daryti