Šestadienį buvau Rygoje, ten pilnai mieste pardavinėja pintus vainikėlius ir iš eglišakių ir iš pušų , gal ir pas mus bus, dar niekur neteko matyti.
Buvo ir papuoštų, bet ne visi skoningai, gerai būtų tokį vainikėlį gauti, o jau tada galima ir pačiai pasipuošti.
QUOTE(siaudukes @ 2006 12 04, 17:26)
į kokį parkelį,ar kaimyno sodą
kad sodu mieste nera, o parke buvau, nieko nerasta visi medziai nugeneti, sakos surinktos ir isveztos....miskai visi privatus
o idomu ten sausos tos sakos ar "gyvos"...bet rase kad kvepia, tai turetu buti zalios
QUOTE(laurindre @ 2006 12 04, 14:51)
Šestadienį buvau Rygoje, ten pilnai mieste pardavinėja pintus vainikėlius ir iš eglišakių ir iš pušų , gal ir pas mus bus, dar niekur neteko matyti.
Buvo ir papuoštų, bet ne visi skoningai, gerai būtų tokį vainikėlį gauti, o jau tada galima ir pačiai pasipuošti.
nu jau toki nusipint tai ner lengviau,- surishi viela ratu, kloji ehlishakes, apsukdama gliukus viela ar siulu, floristine juostele. Va toki pasidariau per 15 min
QUOTE(b3b @ 2006 12 04, 19:22)
kad sodu mieste nera, o parke buvau, nieko nerasta visi medziai nugeneti, sakos surinktos ir isveztos....miskai visi privatus
o idomu ten sausos tos sakos ar "gyvos"...bet rase kad kvepia, tai turetu buti zalios
Gi eik turgun ir gausi tu shaku, kokia cia beda?
Gal galit padeti? kazkada senai senai buvau maciusi tokias snaiges is siauru juosteliu suraitytas, paveiksliukus "zingsnelis po zingsnelio" kaip jas daryti... bet dabar jau neberandu ju... gal galetumete parasyt nuorodele...?
Kur pirkot cinamonų lazdeles
Žiūrėjau maximoj, rimi, norfoj nėra, vien tik maltas
Žiūrėjau maximoj, rimi, norfoj nėra, vien tik maltas
Ačiū už pagyras Idėją pagavau iš kažkurios čia įmestos nuotraukos Šakelės sausos, rinkau pušyne. Bet šiandien pakeliui iš darželio prisirinkau dar vienai eglutei, net į gamtą nereikia važiuot Nors ir ne pušinės, ale vistiek.
QUOTE(nelle @ 2006 12 04, 23:57)
Cinamono lazdelių būna pirkti specializuotose prieskonių parduotuvėse arba parduotuvėse kur prekiaujama visokiais ranku darbo muilais, vonios burbulais , ten jie turi ir kvepiančiu dalykėlių, tokių kaip cinamonas, džiovintos citrinos ir t.t., dar gali pasižiurėti floristikos prekių parduotuvėse arba tiesiog gėlių salone.
Sėkmės
QUOTE(spygliuke @ 2006 12 04, 21:48)
Gal galit padeti? kazkada senai senai buvau maciusi tokias snaiges is siauru juosteliu suraitytas, paveiksliukus "zingsnelis po zingsnelio" kaip jas daryti... bet dabar jau neberandu ju... gal galetumete parasyt nuorodele...?
Pažiūrėk čia:
snaigės dar kartą
Senis šaltis
Čia labiau vaikučiams
Čia labiau vaikučiams
QUOTE(nelle @ 2006 12 04, 21:57)
Buvau šiandien Vilniuj "Shetelig`e" ir atrodo akis užkliuvo už cinamono lazdelių. Kaip supakuotos nepasakysiu, bet kad yra tai 90% .Pernai ten pirkau 3-4 lazdelės surištos vielutę per vidurį buvo.
Labai šaunių įdėjų čia radau, tik laiko nevisada randu visiems norimiems grožiams pasidaryti .
Gal gali parašyti bent apytikslį to "Shetelig`e" adresą .
Apytiksliai- Žirmūnuose netoli Hyper rimi, Banginio, Thomas Phillips...