VaNile tavo darbai nuostabūs, peržiūrėjau ir net aiktelėjau kaip žmonės taip sugeba. Šaunuolė , manau kai kurias tavo mintis pritaikysiu savo namų puošybai jei galima
Siuvėjėlėms
ir dar...
o šitas man labai patiko, sakiau darysiuos
ir dar...
o šitas man labai patiko, sakiau darysiuos
QUOTE(Jolkis @ 2006 11 27, 11:31)
VaNile tavo darbai nuostabūs, peržiūrėjau ir net aiktelėjau kaip žmonės taip sugeba. Šaunuolė , manau kai kurias tavo mintis pritaikysiu savo namų puošybai jei galima
malonu girdeti zinoma kad taikyk ir savo namuose, ne viena ideja pati is cia pasivogusi esu
Mamytės, noriu paklausti tų, kurios bandėt apelsinus smaigstyti gvazdikėliai - man papuošti apelsinai labai greitai pradeda pelyti Gal ką darau ne taip? Gal tuos apelsinus reikėtų kažkaip apdoroti prieš smaigstant?
Beja, vakar pabandžiau išsidžiovinti citrinukę mikrobangėje - ir greitai, ir gražu Nes ant radiatoriaus arba orkaitėje baisiai ilgai
Beja, vakar pabandžiau išsidžiovinti citrinukę mikrobangėje - ir greitai, ir gražu Nes ant radiatoriaus arba orkaitėje baisiai ilgai
QUOTE(roka @ 2006 11 27, 15:57)
Mamytės, noriu paklausti tų, kurios bandėt apelsinus smaigstyti gvazdikėliai - man papuošti apelsinai labai greitai pradeda pelyti Gal ką darau ne taip? Gal tuos apelsinus reikėtų kažkaip apdoroti prieš smaigstant?
buvau susismaigsčiusi aš tą apelsiną, bet kad jis man gražus buvo tik kol nenuvyto , ir kvapo super nejauciau.
o vat džiovintos citrinų riekelės ir kitais metais gražiai atrodo, o tokios pat apelsinų riekutės nujuoduoja, bet vienoms kalėdoms tai super.
QUOTE(Pupulia @ 2006 11 27, 19:28)
buvau susismaigsčiusi aš tą apelsiną, bet kad jis man gražus buvo tik kol nenuvyto , ir kvapo super nejauciau.
o vat džiovintos citrinų riekelės ir kitais metais gražiai atrodo, o tokios pat apelsinų riekutės nujuoduoja, bet vienoms kalėdoms tai super.
Žiūriu, tavo dukraitė visai kalėdinė Tai laukiat dvigubos šventės. Ir sūnelis gruodinukas
Man kvapas iirgi itin nesijautė, bet užtat gražiai atrodė. Tik greit supelyjo
Noriu kvepiančių Kalėdų, gal dar kokį būdą žinote?
QUOTE(roka @ 2006 11 27, 21:38)
Žiūriu, tavo dukraitė visai kalėdinė Tai laukiat dvigubos šventės. Ir sūnelis gruodinukas
aga, mes dar tetį naujametinį turim
o apelsino aš turbūt gražiai apsmaigstyt nesugebėjau , geriau suvelgiusi buciau
QUOTE(Irunia @ 2005 12 16, 16:02)
QUOTE(lady cat @ 2005 12 20, 20:43)
man labai patiko tie šviečiantys miestukai tik vat iškilo klausimas, kaip padarytas apšvietimas, kokios lemputės ten sudėtos ir ar nebaisu kad gali užsidegti medžiaga gal galit pasidalinti savo patirtim, gal kas darėt, nes ten kaip matyti nuo pernai tie darbeliai
QUOTE(ringa @ 2006 11 12, 20:47)
Kokių čia darbštuolių esama Net man įkvėpimas atėjo
Gal žinot kur Kaune galima nusipirkti tokių dažų-nedažų, nežinau kaip vadinasi, bet kai išlieji juos, tai vaizdas būna kaip stiklinio vitražo. Kažkada seniai turėjau, dabar pagalvojau, kad vaiko kambary ant lango galima būtų padarius kažką kalėdų motyvais ant lango uždėt
Gal žinot kur Kaune galima nusipirkti tokių dažų-nedažų, nežinau kaip vadinasi, bet kai išlieji juos, tai vaizdas būna kaip stiklinio vitražo. Kažkada seniai turėjau, dabar pagalvojau, kad vaiko kambary ant lango galima būtų padarius kažką kalėdų motyvais ant lango uždėt
nežinau ar jausuradot, bet gal dar kažkam reikės.
Vilniuje perku tokius dažus parduotuvėje Limpopo ir netoli stoties yra žasilų parduotuvė - ten pigiau (Kauno ir Algirdo g. kampas)