MAMICY,man reikia paciu schemu,o neuzrasu,nes cia mano dukrai ju reikia
Visada yra durys, kuriu nenori praverti, vieta, kurioje nenori buti, klausimas, i kuri nenori atsakyti, ir net zodis, kurio nenori isgirsti, nes po to niekada nebebusi toks pats...
o gal kas turit kaip numegzti/nunerti angeliuką. Norėčiau lietuviško varianto, nes su anglišku ir rusišku sudėtinga man, kai neprofesionali mezgėja tesu
Sveikutes,gal man gali kas papasakot kaip lipdot is tos druskos teslos?kaip padarot tokius apvalius tusciavidurius burbulus,nu niekaip man neiseina labai lauksiu.
Sveikutes,gal man gali kas papasakot kaip lipdot is tos druskos teslos?kaip padarot tokius apvalius tusciavidurius burbulus,nu niekaip man neiseina labai lauksiu.
apvalaus tusciaviduris be jokiu skyliu tau niekaip ir nesigaus jei lipdai kanors panashaus i besmegeni, tai aplipink baliona ar maishiuka pripilta ryzhiu ta teshla ir tik po to, kai ji isdzius (ore, jei nenori keptu balionu ar polietilenu), prakirpk maishiuka(baliona) ir ishberk kruopas. Sekmes
apvalaus tusciaviduris be jokiu skyliu tau niekaip ir nesigaus jei lipdai kanors panashaus i besmegeni, tai aplipink baliona ar maishiuka pripilta ryzhiu ta teshla ir tik po to, kai ji isdzius (ore, jei nenori keptu balionu ar polietilenu), prakirpk maishiuka(baliona) ir ishberk kruopas. Sekmes
o mes su vyru svarstem kaip cia geriau padarius,nes ir jem labai patiko,man buvo kilusi tokia mintis.Bet vyras aiskina kad kietos teslos reik Nu psio lekiu daryti