O kažin senoje temoje nuotraukas jau galima naikinti? Ta prasme mano?
QUOTE(Vaidullka @ 2005 12 12, 22:02)
Labai gražu, o gal būtų galima didesnės eglutės foto pamatyt? Labai įdomu kaip ji papuošta, nes maniškė taip ir stovi be jokių pribombasų, o taip norisi ką nors gražaut primontuot
bandau...
Ne ne ne.. palaikyk dar trupuciuka.. tikrai bus norinciu dar pasiziuret viska... bent jau as taip manau.. nes pati vis negaliu nustot ziurinet senosios temos...
QUOTE(kastaneda @ 2005 12 12, 22:04)
O kažin senoje temoje nuotraukas jau galima naikinti? Ta prasme mano?
O kam jas naikinti? Juk labai gražu, aš dar eisiu ir eisiu ten grožių žiūrėti
QUOTE(nneringa @ 2005 12 12, 22:21)
bandau...
Labai gražu, reik ir man kažką bandyt
QUOTE(nneringa @ 2005 12 12, 23:21)
bandau...
EGLUKĖ PASAKIŠKA
O ar galima būtų paprašyt dar įdėt ir didesnę nuotrauką žvaigžės iš šieno Man ji tokia graži
Neskaičiau senosios temos, tai nepykit, jei jau rašėt, mačiau laidą, kaip daro žaisliukus iš vailoko (veltinio), labai gražu, gal kas žinot, kur jo galima nusipirkt. Tipo Vokietijoj dabar mada tokių žaisliukų kalėdinių
QUOTE(NRima @ 2005 12 13, 11:23)
Neskaičiau senosios temos, tai nepykit, jei jau rašėt, mačiau laidą, kaip daro žaisliukus iš vailoko (veltinio), labai gražu, gal kas žinot, kur jo galima nusipirkt. Tipo Vokietijoj dabar mada tokių žaisliukų kalėdinių
Vat, vat, aš irgi prisižiūrėjusi vokiškų žurnalų bėgau po visą Klaipėdą ieškoti veiloko, bet į mane visos pardavėjos žiūrėjo kaip į kokią durnelę durnas: ir niekas neturėjo, o taip gaila, turiu visokių įdėjų, o įgyvendinti negaliu :
QUOTE(nneringa @ 2005 12 12, 23:21)
bandau...
Na ir grozis:super
Is ko darei eglutes karkasa?