Nu jau miesto grožis..
Aš sužavėta
bonda, liux papuosei
visų darbeliai labai šaunus .....prisižiūri visko...ir pakyla noras pačiai gaminti
QUOTE(bonda @ 2005 12 21, 13:15)
labai grazus miestelis
as rodau savo (nu ne tokius ispudingus, kaip miestas ) papuosimus virtuvej... bendra vaizdeli, is arciua, ir puokste ant stalo
as rodau savo (nu ne tokius ispudingus, kaip miestas ) papuosimus virtuvej... bendra vaizdeli, is arciua, ir puokste ant stalo
Ačiū už komplimentus. Bet Jūsų labai jau dailios snaigės, tokios elegantiškos man tai tik tokie blynai išeina ir eglutės labai skoningai papuoštos, įtaisyk apšvietimą ir bus pasakų miškas, jau įsivaizduoju kaip snaigės blizgės. Linksmų švenčių!!!
QUOTE(lady cat @ 2005 12 21, 14:05)
Ačiū už komplimentus. Bet Jūsų labai jau dailios snaigės, tokios elegantiškos man tai tik tokie blynai išeina ir eglutės labai skoningai papuoštos, įtaisyk apšvietimą ir bus pasakų miškas, jau įsivaizduoju kaip snaigės blizgės. Linksmų švenčių!!!
tai yra saitu snaigem karpyt...dar biski pagal save - ir gaunas
tai del apsvietimo dar galvoju tik labai sudetingas variantas, nes razete tik kitam virtuves gale o ir lempuciu, kokiu noriu - negaunu na, bet dar ziuresim
Turbo_duracka nerealus angeliukai!
as tokia tyli stebetoja, vis skaitau, groziuosi jusu pasiektais rezultatais..visu tokie nepakartojami, nuostabus..ech, gera jausti Kaledine aura!
aciu Jums!
as tokia tyli stebetoja, vis skaitau, groziuosi jusu pasiektais rezultatais..visu tokie nepakartojami, nuostabus..ech, gera jausti Kaledine aura!
aciu Jums!
QUOTE(Turbo_duracka @ 2005 12 21, 20:14)
Labai mieli ir pasipuošę tavo angeliukai
Labai mieli angeliukai
Darbeliai visų , vienas už kitą gražesni .