Pirmasis mano mažosios vainikėlis padarytas iš šieno. Antrasis mano iš beržo šakų, o trečiasis darbelis - tiesiog kalėdinė puokštė. Mes dar tik pradedančiosios, niekada nedarę tokių grožybių, tai dabar tiesiog užsidegę
čia mano šakelės taip atrodo iš viršus..nes taip labiau žiūrisi... neturiu kur pastatyti tai dėže apklijavau tapetų likučiais ir pastačiau vaza su šakom...
taip pat mano žvakė, kurios idėją nukopijavau nuo kažkurios forumietės tik daba foto pažiūrėjau , kad darbas biški brokuotas, nepakankamai ta juosta nusidažė...matosi dar , kad raudona juosta....šiaip tai nesimato...nebent žiūrinėjant iš arti labai....bet man labai šita žvakė patinka
taip pat mano žvakė, kurios idėją nukopijavau nuo kažkurios forumietės tik daba foto pažiūrėjau , kad darbas biški brokuotas, nepakankamai ta juosta nusidažė...matosi dar , kad raudona juosta....šiaip tai nesimato...nebent žiūrinėjant iš arti labai....bet man labai šita žvakė patinka
Jolli, nuostabūs vainikai šaunuolės esat
QUOTE(*Linutė* @ 2005 12 17, 07:36)
idedu ir as savaja plausine eglute, bet man niekaip nepavyko is vidaus isimti kartono su celafanu jau taip prilipe gal plausas nevykes, nes pirkau kokosini ir siaip kol dariau vargelio buvo, reikes kitokio nusipirkt ir pabandyt
Labai gražu Nėr ko peikt šitaip pavykusio darbelio. O mano plaušinės ko tais baltos, matosi visas lipalas
QUOTE(bonda @ 2005 12 17, 11:35)
matai, gal koks ir nevyke spasitaike bet pirstine sraudonos palieka... o pirma syki ir pirstai
kiek cia grozio prideliota...net kitiem metu ideju su kaupu
na, mergytes pagelbekit?? kaip jum atrodo is ko cia padaryta ir kokiu budu??? -mat man siaudu ar sieno parves galvoju kaip cia padaryt??? gal aks dare kokias zvaigzdes ar ka is sieno/?? gal yra patyrusiu ar su fantazija?
kiek cia grozio prideliota...net kitiem metu ideju su kaupu
na, mergytes pagelbekit?? kaip jum atrodo is ko cia padaryta ir kokiu budu??? -mat man siaudu ar sieno parves galvoju kaip cia padaryt??? gal aks dare kokias zvaigzdes ar ka is sieno/?? gal yra patyrusiu ar su fantazija?
Aš tai galvočiau kad čia kokia viela kringeliuota ant jos vyniotas šienas ir sukta siūlais
QUOTE(Vaidullka @ 2005 12 17, 12:06)
Aš tai galvočiau kad čia kokia viela kringeliuota ant jos vyniotas šienas ir sukta siūlais [/color][/font]
dekui uz nyomone , nes as ir panasiai galvojau - reiskias nenusigalvojau o paskui i plausa panasu, ane? tas raudonas
ale namie jau ner kur det, bet vis tiek susimasciau, kad reikia nesiu pas tevus - ten name vietos rasiu...
QUOTE(*Linutė* @ 2005 12 17, 10:20)
čia ant baliono??? o tie balti čia siūlai kažkokie? ar dar kažkas??? na labai gražu
QUOTE(Indijaa @ 2005 12 17, 12:05)
Jolli, nuostabūs vainikai šaunuolės esat
Ačiū labai
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 12 17, 12:08)
galima ir su viela, bet kai šieną apvynioji siūlais labai gerai laikosi ir formuojasi, tik kantrybės truputėlį,,, ir tikrai pavyks
galima ir be vielos??? reiks gal megint tik kai mažė leis
Man visų darbeliai labai gražūs, daug visokių idėjų galima rasti, todėl visas darbštuoles noriu pagirti, nes kiekvieną atskirai labai daug laiko užims
QUOTE(kucikė @ 2005 12 17, 12:09)
čia ant baliono??? o tie balti čia siūlai kažkokie? ar dar kažkas??? na labai gražu
taip daryta ant baliono su siulais, o siulai paprasciausi (balta megzta megztini isardziau, kuris jau buvo nereikalingas ) namuose radau likusio lako, kur duris lakavom, tai praskiedziau su vandeniu ir vietoj lipalo anaudojau, liuks sukietejo