ruošiuos ir vis nepadarau, o jis man toks
parnešu apelsinus, tai sunemnioja vis
reiks kokio toną partemt, tai gal koks ir atliks mano darbeliam
QUOTE(Saulėgrąža @ 2005 12 16, 21:59)
VAIDULLKA, čia eglutė jūrine tematika, jūrų žvaigždė, kriauklytės ir išardytos girliandos karoliukai
Labai grazu, man tai nesigavo, bet nenukabinu nosies, dar vis bandysiu pasipuost namus plausine eglute.
Beje cia gal ir ne i tema, bet jau pilnas miestas egluciu pardavinetoju, siandien apziurejau, tikrai neblogos, tik kazin ar iki kitos savaites pabaigos bus tokiu graziu.
labai gražu
irunia, o as tave tam grozy snaiges nertos ar kokios
idedu ir as savaja plausine eglute, bet man niekaip nepavyko is vidaus isimti kartono su celafanu jau taip prilipe gal plausas nevykes, nes pirkau kokosini ir siaip kol dariau vargelio buvo, reikes kitokio nusipirkt ir pabandyt
[quote=*Linutė*,2005 12 17, 08:36]
idedu ir as savaja plausine eglute, bet man niekaip nepavyko is vidaus isimti kartono su celafanu jau taip prilipe gal plausas nevykes, nes pirkau kokosini ir siaip kol dariau vargelio buvo, reikes kitokio nusipirkt ir pabandyt
Nuotraukoje visai neatrodo taip baisiai kaip rašai.
Laaabai graži eglė
Nuotraukoje visai neatrodo taip baisiai kaip rašai.
Laaabai graži eglė
QUOTE(mylinemyli??? @ 2005 12 17, 08:44)
aciu
Labai gražios tos plaušinės eglutės, tik šiemet aš jų nedariau, palikau kitiems
dar parodau siandien padaryta zaisliuka:
QUOTE(Vaidullka @ 2005 12 16, 19:23)
Tai kad čia iš rojaus sodų nukopinta
bet idėja tai faina
Padariau dar dvi plaušines egles. Bonda, tu sakei kad užssidėt pirštines, nes spalvotas plaušas nudažys rankas? Tai tikriausiai pas tave koks negeras buvo, nes aš su pirštinėm nemoku nieko daryt, tai nesidėjau. Dariau su žaliu ir raudonu, bet nė žymelės ant rankų
Jei dar nebūtų pasibaigęs lipalas, dar būčiau porą padarius. Bus giminėms ir artimiesiems Užsiprašė daugiau, nei aš plaušo turiu
bet idėja tai faina
Padariau dar dvi plaušines egles. Bonda, tu sakei kad užssidėt pirštines, nes spalvotas plaušas nudažys rankas? Tai tikriausiai pas tave koks negeras buvo, nes aš su pirštinėm nemoku nieko daryt, tai nesidėjau. Dariau su žaliu ir raudonu, bet nė žymelės ant rankų
Jei dar nebūtų pasibaigęs lipalas, dar būčiau porą padarius. Bus giminėms ir artimiesiems Užsiprašė daugiau, nei aš plaušo turiu
matai, gal koks ir nevyke spasitaike bet pirstine sraudonos palieka... o pirma syki ir pirstai
kiek cia grozio prideliota...net kitiem metu ideju su kaupu
na, mergytes pagelbekit?? kaip jum atrodo is ko cia padaryta ir kokiu budu??? -mat man siaudu ar sieno parves galvoju kaip cia padaryt??? gal aks dare kokias zvaigzdes ar ka is sieno/?? gal yra patyrusiu ar su fantazija?
labas rytas, aš taip pat truputį padirbėjau...
plaušinės eglutės labai norėjau...bet... kažkodėl nedariau...gal dar sumąstysiu pasidaryt...arba idėja lieka kitiems metams...
nusipirkau paprastų mažų eglės šakučių ir jas pamerkiau...
plaušinės eglutės labai norėjau...bet... kažkodėl nedariau...gal dar sumąstysiu pasidaryt...arba idėja lieka kitiems metams...
nusipirkau paprastų mažų eglės šakučių ir jas pamerkiau...
QUOTE(bonda @ 2005 12 17, 12:35)
matai, gal koks ir nevyke spasitaike bet pirstine sraudonos palieka... o pirma syki ir pirstai
na, mergytes pagelbekit?? kaip jum atrodo is ko cia padaryta ir kokiu budu??? -mat man siaudu ar sieno parves galvoju kaip cia padaryt??? gal aks dare kokias zvaigzdes ar ka is sieno/?? gal yra patyrusiu ar su fantazija?
man atrodo, kad iš šieno paprastai susukta ir papuošta, šieną reik prieš dirbant reik pasitiest ir papurkšt vandeniu, palaikyt truputį tada jis būna ne toks trapus ir paklusnesnis, kažkada dariau kaukę iš šieno parodai, tokia įspūdingo dydžio,, bet čia jau užgavėnių temai labiau tiks