QUOTE(Irunia @ 2005 12 16, 16:07)
kaip grazu idomu is ko tie kamuoliukai balti padaryti, gal is vatos bet kaip juos padaryti
QUOTE(Irunia @ 2005 12 16, 17:02)
net kvapą užgniaužė
savo mažam butuky tikrai niekur nepatalpinčiau, bet grožis nerealus
QUOTE(Sinuhe @ 2005 12 16, 10:48)
Važiuojant link Zoologijos sodo, po dešinia puse yra Eden park - kitoj gatvės pusėj KTU barakai
Mhm.. atrodo zinau.. nes pati pragyvenus 4 metus ktu bendrabuty, tai iki skausmo zinomas.. tik as galvojau kad ten tik gyvomis lauko gelemis prekiaujama, medeliais ir vsio... aciu uz info
Paziurekit
Manau veta pasidaryti ir laiko nadaug uzima... o siaip tai manau puiki proga senus zaisliukus paversti kitais...
Manau veta pasidaryti ir laiko nadaug uzima... o siaip tai manau puiki proga senus zaisliukus paversti kitais...
Tai kad čia iš rojaus sodų nukopinta
bet idėja tai faina
Padariau dar dvi plaušines egles. Bonda, tu sakei kad užssidėt pirštines, nes spalvotas plaušas nudažys rankas? Tai tikriausiai pas tave koks negeras buvo, nes aš su pirštinėm nemoku nieko daryt, tai nesidėjau. Dariau su žaliu ir raudonu, bet nė žymelės ant rankų
Jei dar nebūtų pasibaigęs lipalas, dar būčiau porą padarius. Bus giminėms ir artimiesiems Užsiprašė daugiau, nei aš plaušo turiu
bet idėja tai faina
Padariau dar dvi plaušines egles. Bonda, tu sakei kad užssidėt pirštines, nes spalvotas plaušas nudažys rankas? Tai tikriausiai pas tave koks negeras buvo, nes aš su pirštinėm nemoku nieko daryt, tai nesidėjau. Dariau su žaliu ir raudonu, bet nė žymelės ant rankų
Jei dar nebūtų pasibaigęs lipalas, dar būčiau porą padarius. Bus giminėms ir artimiesiems Užsiprašė daugiau, nei aš plaušo turiu
Jetus kaip fainiai
Aš vis sėdžiu ir galvoju kaip puošt. Kaip pasidaryt žvaigždžių gražių? Čia pas tave tai tikriausiai jau nedaryt. Iš kriauklių čia ar ne?
Aš vis sėdžiu ir galvoju kaip puošt. Kaip pasidaryt žvaigždžių gražių? Čia pas tave tai tikriausiai jau nedaryt. Iš kriauklių čia ar ne?
QUOTE(Irunia @ 2005 12 16, 17:07)
Ir širdį suspaudė kaip gražu šiems metams jau nepasidarysiu, tad galiu kaupti įdėjas kitiems metams