Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(Agila42 @ 2010 12 01, 08:24)
Labas, jei tai ne krutinele, tai riebalu ir sulciu turetu pakakti ir is pacios vistienos smile.gif

Dažniausiai kepu su krūtinėle ir vis tiek labai gerai gaunasi ax.gif
Atsakyti
Kiaulieną korėjietiškai ( http://www.sonatinos...ejietiskai.html ) gaminau, jau ne pirmą kartą, bet vistiek mėsa gavosi sausoka, bet minkšta, įdomu kodėl g.gif Kepiau apie 50 min. nemanau, kad perkepiau. Gal dar kas gamino ir pasidalintų patirtimi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2011 02 20, 16:31)
Kiaulieną korėjietiškai ( http://www.sonatinos...ejietiskai.html ) gaminau, jau ne pirmą kartą, bet vistiek mėsa gavosi sausoka, bet minkšta, įdomu kodėl  g.gif Kepiau apie 50 min. nemanau, kad perkepiau. Gal dar kas gamino ir pasidalintų patirtimi?  smile.gif

Aš tai visą bėdą suverčių mėsai blush2.gif Kai gaminu iš kaimo mėsytės, viskas ok, bet kai iš parduotuvės... doh.gif
Atsakyti
aš visada uždengiu folija, kokį 40 min. kai kepu, tik tada atidengiu ir nebebūna sausa.
Atsakyti
Kepiau greitą pyragą su uogomis pagal Sonatinos receptą, skanus gavosi. Dėjau mėlynių ir raudonųjų serbentų, tiko rūgštelė prie saldumo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Marinas.rozz @ 2011 02 20, 21:47)
aš visada uždengiu folija, kokį 40 min. kai kepu, tik tada atidengiu ir nebebūna sausa.

Na tai kitą kartą bandysiu uždengti nors ir recepte nurodyta, kad nedengiama. rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas bandete uzsaldyti mociutes mieline tesla? ar ja galima daryti tik tam kartui ir iskarto sunaudoti? bandysiu is jos kepti pica. gal kas bandede? esu dariusi bandeles su desrelemis ir varske, isejo puikiai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dange*: 03 kovo 2011 - 13:19
QUOTE(anastazas @ 2011 02 17, 15:39)

Sveiki! 4u.gif
O kokia naujove bigsmile.gif Dar nebuvau macius sio receptelio..... bandysim, bandysim biggrin.gif
Kadangi jus ji jau gaminote, gal galite paaiskinti kaip tuos lavasus sudeti. Na, neikertu doh.gif kazkaip juos ratu sukti reikia, ar vienas ant kito g.gif
Ir kaip manote ar tiktu idaras labiau pikantiskesnis, pvz.: su farsu ar pan.?
Aciu uz atsakyma! mirksiukas.gif

QUOTE(Dange* @ 2011 03 03, 13:19)
gal kas bandete uzsaldyti mociutes mieline tesla? ar ja galima daryti tik tam kartui ir iskarto sunaudoti? bandysiu is jos kepti pica. gal kas bandede? esu dariusi bandeles su desrelemis ir varske, isejo puikiai  thumbup.gif

Na, uzsaldyti jos nebandziau, bet daryt, tai viska is jos esu bandziusi. Picos padas taipogi gavosi skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2011 03 06, 23:09)
Sveiki!  4u.gif
O kokia naujove  bigsmile.gif  Dar nebuvau macius sio receptelio..... bandysim, bandysim  biggrin.gif
Kadangi jus ji jau gaminote, gal galite paaiskinti kaip tuos lavasus sudeti. Na, neikertu  doh.gif kazkaip juos ratu sukti reikia, ar vienas ant kito  g.gif
Ir kaip manote ar tiktu idaras labiau pikantiskesnis, pvz.: su farsu ar pan.?
Aciu uz atsakyma!  mirksiukas.gif

susuktą lavašo vyniotinį supjausčiau gabalais vienodo dydžio ir glaudžiai skardelėje juos sustačiau vienas prie kito. labai gražiai atrodė - kaip koks tortas bigsmile.gif tik turėkite omeny, kas kepant visas tas reikalas pasipučia mirksiukas.gif o dėl įdaro nežinau... reiktų eksperimentuot mirksiukas.gif
Atsakyti
merginos ka as netaip darau? traukia man prie keptuves tarkuotu bulviu blynus nors tu ka verysad.gif pamenu pirma karta kai kepiau viskas idealiai isejo o dabar kepu koki 5 karta ir niekada nesigauna verysad.gif ir keptuves keiciau nei spizine jokia niekas nepadeda verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(shogeta @ 2011 03 09, 13:08)
merginos ka as netaip darau? traukia man prie keptuves tarkuotu bulviu blynus nors tu ka  verysad.gif pamenu pirma karta kai kepiau viskas idealiai isejo o dabar kepu koki 5 karta ir niekada nesigauna verysad.gif  ir keptuves keiciau nei spizine jokia niekas nepadeda verysad.gif

Gal i gerai neikaitinta alieju dedate? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2011 03 09, 15:23)
Gal i gerai neikaitinta alieju dedate?  g.gif

nu tikrai gerai ikaitinta unsure.gif gavau patarimu kad gal per skysta tesla buvo bet reiks veliau pameginti cool.gif
Atsakyti