Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

Sonatina is pradziu dingo is SM, o dabar jau ir savo bloge nepasirodo unsure.gif unsure.gif
O as taip visad jos nuostabiu receptu ir nuotrauku laukiu!!!
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 12 10, 01:29)
Sonatina is pradziu dingo is SM, o dabar jau ir savo bloge nepasirodo  unsure.gif  unsure.gif
O as taip visad jos nuostabiu receptu ir nuotrauku laukiu!!!

As irgi ta pati pastebejau ir kaip jau buvau minejus anksciau - tai jos tikrai truksta. verysad.gif
Atsakyti
gaminau as imbierinius sausainius pagal Sonatinos receptuka. Glaju dariau pagal recepta, taciau jis nors ir sustingsta, bet vis tiek nera itin kietas g.gif o jums kaip gaunasi? g.gif
Atsakyti
Vakar kepiau Sonatinos aguonų- oboulių pyragą thumbup.gif Tikrai įdomus skonis, mūsų šeimai patiko, kepsiu tikrai dar ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sun_shine @ 2010 12 10, 20:29)
gaminau as imbierinius sausainius pagal Sonatinos receptuka. Glaju dariau pagal recepta, taciau jis nors ir sustingsta, bet vis tiek nera itin kietas g.gif o jums kaip gaunasi? g.gif

nežinau pagal kokį receptą darėt, bet aš plakiau baltymą su cukraus pudra ir šlakeliu citrinos sulčių, tai man ilgai stingo, bet maždaug po paros buvo jau tikrai kietas.
Atsakyti
katik prikepiau lietiniu su bananu idaru kokosiniai lietiniai su bananais
tik kepiau paprastus lietinius, o bananus ruosiau pagal recepta. labai skanu thumbup.gif

tikrai labai gaila, kad Sonatina dingo kazkur verysad.gif per ja, pasidariau geresne virtuves seimininke blush2.gif ax.gif
Atsakyti
Sveikos! 4u.gif

Kaip cia tylu unsure.gif

Gal kas zino kur dingo Sonatina, gal jai kas nors atsitiko? blink.gif

O as vis kartais isbandau ka nors naujo is receptu lobyno bigsmile.gif
Si karta tai buvo Sūrio lazdelės su kumpiu Super receptas!!!! thumbup.gif
Pirma karta isbandziau per siuos naujuosius metus, pateikiau prie uzkandziu stalo. Visiems laaabai patiko ir tiko praktiskai prie visko, ir prie vyno, ir prie alaus, ir prie arbatytes pakramtyti. Dariau is dvigubos normos, vietoje kumpio idejau smulkiai pjaustyta pieniska desrele thumbup.gif O tesla maisiau ir minkiau duonkepeje, tai is vis super lengvai ir greitai padaroma bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 11 sausio 2011 - 20:29
Iskepiau ka tik Sonatinos keksa su melynem. Fantastisko skonio thumbup.gif
Atsakyti
Išbandžiau Salotas su silke ir šparaginėmis pupelėmis man labai patiko ax.gif
Atsakyti
Vakar kepiau Lazaniją su baltuoju padažu thumbup.gif labai skanu thumbup.gif
Atsakyti
Šįryt kepiau Baltarusiškus varškėčius ( http://www.sonatinos...skeciai.html..) tik manau padauginau miltų (tešlą skystoką užmaišiau), ko pasekoje kietoki varkėčiai gavos, bet skanūs smile.gif

Dar išbandžiau Uogų (vaisių) – grietinės keksiukus ( http://www.supermama...p;#entry5037127 ) skanūs, tik man drėgmės norėtųs blush2.gif .. vidun dėjau konservuotus persikus:
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.N.A.S: 26 sausio 2011 - 16:28
labai thumbup.gif receptas smile.gif

primena lietinius su varške... valgėm kas su grietine, o kas net su pomidorų padažu blush2.gif biggrin.gif galvoju, kad galima kitąkart varškę net pasaldinti ir cinamono įdėt unsure.gif

lavasu vyniotinis
Atsakyti