Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(keistuole @ 2010 11 26, 10:03)
o jo ten niekam nereik ir taip labai gera tešla. Su kiaušiniu greičiau sukietėja.

QUOTE(Marinas.rozz @ 2010 11 26, 11:07)
nes dažniausiai į mielines nesideda  rolleyes.gif

kitam kartui jau zinosiu smile.gif
gyveni ir mokaisi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(martyynyyte333 @ 2010 11 27, 22:13)

nono.gif negražu taip
Papildyta:
Mūsų šeimyna išbandė Krekerių tortą ŽUVYTĖS na gi tikrai paprasta ir skanu, tik man saldoka buvo, kitą sykį koreguosiu cukraus kiekį ax.gif
Atsakyti
Patarkit, gaminant vistiena su darzovemis jogurto padaze, negi ne kiek nededat jokiu riebalu ant indo dugno? g.gif man baisu, kad suskrudinsiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(redared @ 2010 12 01, 07:48)
Patarkit, gaminant vistiena su darzovemis jogurto padaze, negi ne kiek nededat jokiu riebalu ant indo dugno?  g.gif man baisu, kad suskrudinsiu  doh.gif

jokių riebalų schmoll.gif
vištiena ir taip jų daug paleidžia.
Aš kažkada kai kepiau, tai vienas valgytojas sakė, negali būt neskanu, kai praktiškai svieste kepė. O jokio sviesto ir aplamai nieko kito išskyrus jogurtinį padažą tai nebuvo
Atsakyti
QUOTE(redared @ 2010 12 01, 08:48)
Patarkit, gaminant vistiena su darzovemis jogurto padaze, negi ne kiek nededat jokiu riebalu ant indo dugno?  g.gif man baisu, kad suskrudinsiu  doh.gif

Labas, jei tai ne krutinele, tai riebalu ir sulciu turetu pakakti ir is pacios vistienos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 12 01, 09:18)
jokių riebalų  schmoll.gif

QUOTE(Agila42 @ 2010 12 01, 09:24)
Labas, jei tai ne krutinele, tai riebalu ir sulciu turetu pakakti ir is pacios vistienos smile.gif

Aciu 4u.gif einu kept (slauneles).
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2010 11 23, 23:10)
O aš o aš  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  kepiau bandeles su cinamonu  bigsmile.gif  Sunyko nespėjusios atšalt  blink.gif  Tikrai kepsiu dar ne kartą, laaabai skanios  essen.gif

Aš ryt/poryt bandysiu kept ax.gif
Atsakyti
Laba:). Šiandien pietums kiauliena su grybais vyno, grietinėlės padaže. Tik vyno neturėjau tai kepiau sultinyje thumbup.gif . Mėsytė minkšta, įsigėrusi padaže grietinėlės. Vaikai labai apetitnai valgė biggrin.gif
Atsakyti
kuris obuoliu pyragas skaniausias? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(hollie @ 2010 12 02, 15:04)
kuris obuoliu pyragas skaniausias?  4u.gif

man Obuolių ruduo niam niam essen.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lindra @ 2010 12 03, 10:17)
man Obuolių ruduo niam niam  essen.gif  wub.gif

aga, mano šeimynai jis irgi ax.gif
Atsakyti
su seimyna isbandem varskini tingini, pranoko lukescius thumbup.gif