Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(mrs.ieva @ 2010 11 07, 18:34)
aciu uz atsakyma, reikes butinai bandyt visu isgirta recepta  4u.gif

Bandykite, bandykite mirksiukas.gif Tikrai super duonyte - bandeles thumbup.gif Labai smagu ja lauzyti gabaliukais.
Jau kepiau ne viena karta. Labai skanu su sriubyte, troskinuku ar siaip mes kiekviena bandele perpjaudavome ir sumustinukus suptepdavome.

Viena karta kepiau, kai laukiau svecius. Kepiau dviejuose skarduose, t.y. 20 cm ir 24 cm. Tai viena draugai is karto suvalge su iv.mesytem ar salotikem; o kita - drauge pasieme namo, sake, kad sau dar galesiu issikepti biggrin.gif
Atsakyti
Na ka.... Rytoj darysiu Tortas su maskarpone ir juodaisiais serbentais
Paskaiciau komentarus, kad ne visoms patiko tas sausaininis pagrindas, tai nusprendziau, kad darysiu su biskvitu. Jau siandien issikepiau sokoladini biskvita, o rytoj jau meistrausiu pati torciuka. Tiesa, darysiu ji ne su juodaisiais serbentais o su braskemis (pilnas saldiklis ju prikrautas), tai tikiuosi, kad viskas gausis ir su siom uogom.

Gal yra dariusiu si torciuka ir bus kokiu atsiliepimu, patarimu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Renata123 @ 2010 11 11, 00:17)
Gal yra dariusiu si torciuka ir bus kokiu atsiliepimu, patarimu?  bigsmile.gif

Kiek girdejau atsiliepimu, tai tik pacius geriausius, darbo nedaug, o rezultatas puikus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2010 11 11, 08:19)
Kiek girdejau atsiliepimu, tai tik pacius geriausius, darbo nedaug, o rezultatas puikus  thumbup.gif

Jau tortas susales stovi, laukia rytdienos tongue.gif
Tiesa, man braskes ne is karto tirstejo, issigandau, tai pridejau dar krakmolo i ta uzpila. Niu kaaaip man jauciasi tas krakmolo skonis doh.gif Tai kol kas palikau ji, nepiliau ant torto. Paragausiu rytoj, jei vis delto tas skonis bus, tai galbut siek tiek tirstos braskiu uogienes uzpilsiu arba kokiu sokoladu aplaistysiu.
Atsakyti
Sveikos kulinares! 4u.gif

Kur visos esat dingusios? g.gif Negi niekas nieko nekepa, negamina?

As siandien apsiziurejau, kad namie nera nei gabaliuko juodos ar baltos duonos, tai nusprendziau vel isbandyti ka nors is Sonatinos lobyno. Ir issikepiau Šveicariška pynė Zopf thumbup.gif
Nuostabi duonyte, puri, minkstute, liezuvi galima praryti bigsmile.gif Sveciuose kaip tik krikstasunis buvo, tai jis vienas puse tos duonytes su ivairiom uogienem ir arbata suvalge lotuliukas.gif

O apie torta, kuri gaminau anksciau (kur auksciau minejau) tik patys, patys geriausi atsiliepimai!!!!! thumbup.gif Kepiau ji 24cm formoje. Laaabai skanus tortas. Padui issikepiau sokoladini biskvita, kuri perpjoviau per puse ir sutepiau siuos du biskvitus ir sujungiau. Biskvitus sulaisciau su: vanduo+cukrus+c.rugstis+brendis. Tik vietoj uogu uzpilui naudojau tirpinta sokolada su grietinele. Vasaros metu butinai bandysiu su juodaisiais serbentais, turetu buti dar nuostabesnis skonis! wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Renata123: 20 lapkričio 2010 - 21:34
Aš gaminau ryžių plovą iš blog'o.
Sakyčiau visai nieko, nors aš nei ryžių nei moliūgo nesu didelė mėgėja.
Vyrui tiko kaip garnyras prie mėsos, aš vieną valgiau, vaikai rėkė, kad nevalgys, bet kai paragavo, tai nebesipriešino biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ,kulinarės,

man patinka Sonatinos receptai,esu išbandžiusi ne vieną.

Šiandiena ,kai tik nusižiūrėjau tokį josios receptuką,tai lasisa su avokado padažu.

Bus rytoj išbandyta,kai tik turiu kelis avokadus
Atsakyti
kepiau torta "Braskiu bucinys" na labai skanus dingo greitai nuo stalo.Aciu Sonatinai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inguliux/lt: 23 lapkričio 2010 - 20:18
O aš o aš bigsmile.gif lotuliukas.gif kepiau bandeles su cinamonu bigsmile.gif Sunyko nespėjusios atšalt blink.gif Tikrai kepsiu dar ne kartą, laaabai skanios essen.gif

o vat varškės - apelsinų pyragas nelabai schmoll.gif Tešla man neiškepė, nors kepiau gerokai ilgiau - per šlapia matyt varškės masė buvo unsure.gif vaikai nevalgė - kartus (nuo apelsino žievelės) cool.gif Daugiau nekartosiu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sarmite @ 2010 08 11, 09:52)
Kepiau universalų blyną, na greičiausiai man jis nepavyko, nes jis priminė omletą savo formos prasme, bet skanus, prikepė dar ir dugnas  biggrin.gif  aš dėjau daugiau cukraus ir įtarkavau obuolį, skanu, bet jau apie kokio nors įdaro vyniojimą nebuvo nė kalbos  smile.gif

As irgi kepiau universalu blyna,man gavosi siektiek kietokas unsure.gif
Bet pusryciams sakiau kepsiu dazniau,skanu,ir sotu.
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2010 11 24, 20:29)
As irgi kepiau universalu blyna,man gavosi siektiek kietokas unsure.gif
Bet pusryciams sakiau kepsiu dazniau,skanu,ir sotu.

na va kiek kepėjų tiek ir recepto variacijų biggrin.gif reiks man ir dar pabandyti, nes visai skanu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Slapux @ 2010 11 23, 22:10)
O aš o aš  bigsmile.gif  lotuliukas.gif  kepiau bandeles su cinamonu  bigsmile.gif  Sunyko nespėjusios atšalt  blink.gif  Tikrai kepsiu dar ne kartą, laaabai skanios  essen.gif

o vat varškės - apelsinų pyragas nelabai  schmoll.gif  Tešla man neiškepė, nors kepiau gerokai ilgiau - per šlapia matyt varškės masė buvo  unsure.gif  vaikai  nevalgė - kartus (nuo apelsino žievelės)  cool.gif  Daugiau nekartosiu  schmoll.gif

Bandeles su cinamonu ir as esu jau daaaug kartu kepus, tikrai labai skanios thumbup.gif Parduotuveje, net tokiu nerasi.

O del pyrago kartumo (nors nezinau apie kuri butent recepta kalbate), itariu, kad reikejo ja tarkuot. Tai reikia tarkuoti TIK tai virsutini oranzini sluoksni, nelieciant balto. Nes ta balta zievele ir duoda kartuma, jei su ja tarkavote mirksiukas.gif
Atsakyti