Sveikos kulinares!
Kur visos esat dingusios?

Negi niekas nieko nekepa, negamina?
As siandien apsiziurejau, kad namie nera nei gabaliuko juodos ar baltos duonos, tai nusprendziau vel isbandyti ka nors is Sonatinos lobyno. Ir issikepiau
Šveicariška pynė Zopf
Nuostabi duonyte, puri, minkstute, liezuvi galima praryti

Sveciuose kaip tik krikstasunis buvo, tai jis vienas puse tos duonytes su ivairiom uogienem ir arbata suvalge
O apie torta, kuri gaminau anksciau (kur auksciau minejau) tik patys, patys geriausi atsiliepimai!!!!!

Kepiau ji 24cm formoje. Laaabai skanus tortas. Padui issikepiau sokoladini biskvita, kuri perpjoviau per puse ir sutepiau siuos du biskvitus ir sujungiau. Biskvitus sulaisciau su: vanduo+cukrus+c.rugstis+brendis. Tik vietoj uogu uzpilui naudojau tirpinta sokolada su grietinele. Vasaros metu butinai bandysiu su juodaisiais serbentais, turetu buti dar nuostabesnis skonis!