Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(damselfly @ 2010 10 25, 14:11)
Labukas,

gal kas kur nors matete koki nors torto recepta su varske + maskarpones ar rikotos suris ar jogurtas..... zodziu tortuko su varske, bet kad butu toks idomesnis, prabangesnis... ypatingai progai smile.gif)

Dekoju:)

Sveika mirksiukas.gif
Siaip, siulau pasiskaityti Sonatinos temas. Pas ja yra... ir tikrai ne vienas skanus torciukas su varske! thumbup.gif

Pavyzdziui Sonatinos SM tema Pirmam psl. surasyti receptai, ka ji yra ikelusi i SM. O cia yra Sonatinos internetine svetaine Desineje puseje yra puslapio meniu, ten surasite ir visus tortus.
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(anastazas @ 2010 10 03, 22:52)
valgėm super skanią sriubą  thumbup.gif Kreminė cukinijos sriuba su kariu
nors receptas su kariu, bet darėm be kario  tongue.gif daugiau pakeitimų nebuvo  smile.gif

Jau žinau kur sunaudosiu užsistovėjusią cukiniją smile.gif
Atsakyti
kas kepe sia duona? ar idejus daugiau cukraus ji butu panasi i saldziaja pyne? ax.gif
http://www.sonatinos...-partybrot.html
Atsakyti
QUOTE(anchelika_84 @ 2010 11 03, 14:04)
kas kepe sia duona? ar idejus daugiau cukraus ji butu panasi i saldziaja pyne?  ax.gif

aš kepiau, bet kai nežinau, kas ta saldžioji pynė blush2.gif tai negaliu pasakyt.
Šiaip atrodo gražiai, dėl skonio tai nežinau, nes bulkų aplamai nemėgstu, tai ši irgi nesužavėjo, nors Sonatinos cinamoninės bandelės man vis gi labai skanu.

Ir dar vienas pastebėjimas, kepiau tiek laiko kaip parašyta, tai labai man ji sukepė.
Atsakyti
QUOTE(anchelika_84 @ 2010 11 03, 15:04)
kas kepe sia duona? ar idejus daugiau cukraus ji butu panasi i saldziaja pyne?  ax.gif

As ja kepiau jau daug kartu. Ji labai tinka dovanoms. Dedu daugiau cukraus ,nes man patinka saldziau. Tai gaunasi tobula, o kam dovanojau - tai ziuri kaip i stebukla.
Sonatinai 4u.gif
O apdegdavo ir man, bet as ismokau apdengti virsu folga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pienia @ 2010 11 03, 14:49)
As ja kepiau jau daug kartu. Ji labai tinka dovanoms. Dedu daugiau cukraus ,nes man patinka saldziau. Tai gaunasi tobula, o kam dovanojau - tai ziuri kaip i stebukla.
Sonatinai  4u.gif
O apdegdavo ir man, bet as ismokau apdengti virsu folga smile.gif

aš ir dengiu folija, bet ir kept trumpiau galima
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 11 03, 15:54)
aš ir dengiu folija, bet ir kept trumpiau galima

Kelis kartus kepiau, niekuom nedengiau, neapdege biggrin.gif
O kiek laiko kepe nepamenu, visada ziuriu pagal situacija. Labai skani bulkyte (duona nedrisciau vadinti ) tongue.gif
Atsakyti
Kepėm obuolių pyragą su migdolais , na paprastas visai pyragas, man nelabai patiko biskvitas, gavosi sukritęs, nors kiaušinius tikrai gerai išplakiau, manau reikia kep.miltelių dėti, bet daugiau nebekesiu, yra tokių pat paprastų ir skanesnių pyragų 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Euforija @ 2010 08 11, 21:31)
turiu klausimeli, bandziusiom Kiauliena korejietiskai  4u.gif  parasyta 1.5 valandos atviras indas, ar jums nepridega? ar jungiate virsutine ugni ar tik apatine? aciu  4u.gif

gal kiek vėlokai, bet vistiek parašysiu. Man šis receptukas labai patiko. Niekas ten nepridega, aš kartais pamaišau kepdama. Marinavau šašlykus su šiuo marinatu. Super gavosi ir visi gyrė 4u.gif Tiesa, pirmus kartus man irgi kažkaip nelabai gavosi... ai, dar prisiminiau, aš dažniausiai darau dvigubą marinato normą, tai mums būna pats tas ir padažiuko užtektinai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2010 11 03, 14:00)
Kelis kartus kepiau, niekuom nedengiau, neapdege  biggrin.gif
O kiek laiko kepe nepamenu, visada ziuriu pagal situacija. Labai skani bulkyte (duona nedrisciau vadinti )  tongue.gif

o sakykit as nelabai isivaizduoju kaip ta duonyte ten padaryt, na kaip ja suformuot blush2.gif parasyta padalinti i 19 daliu, o ka su tom dalim tada, isociot ir suvyniot jas ritineliais ar kaip g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mrs.ieva @ 2010 11 07, 18:24)
o sakykit as nelabai isivaizduoju kaip ta duonyte ten padaryt, na kaip ja suformuot  blush2.gif parasyta padalinti i 19 daliu, o ka su tom dalim tada, isociot ir suvyniot jas ritineliais ar kaip  g.gif  4u.gif

iš kiekvienos dalies padarot apvalią bandelę ir jas visais su nedideliais tarpeliais sudedat į apvalią formą, jos dar kiek pakils ir susijungs į vientisą visumą
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2010 11 07, 17:31)
iš kiekvienos dalies padarot apvalią bandelę ir jas visais su nedideliais tarpeliais sudedat į apvalią formą, jos dar kiek pakils ir susijungs į vientisą visumą

aciu uz atsakyma, reikes butinai bandyt visu isgirta recepta 4u.gif
Atsakyti