Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

valgėm super skanią sriubą thumbup.gif Kreminė cukinijos sriuba su kariu
nors receptas su kariu, bet darėm be kario tongue.gif daugiau pakeitimų nebuvo smile.gif
Atsakyti
Šiandien gaminau labai lengvai pagaminamą, skanų patiekalą - baltus kukuliukus
Būtinai dar gaminsiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(akcent @ 2010 10 07, 16:39)
Šiandien gaminau labai lengvai pagaminamą, skanų patiekalą - baltus kukuliukus
Būtinai dar gaminsiu wub.gif

Oi kokia lengva ideja thumbup.gif kaip tik vistos gabalas saldytuve stovi ir nesumastau ka gaminti, tai jauciu reikia pasigaminti situs kukulius su bulviu kose drinks_cheers.gif
Atsakyti
Jau gal tris kartus kepiau Aharoni pyragą, tik dariau ne su obuoliais, o su slyvomis. Labai skanus pyragiukas - tešla gana saldi, o slyvos tokios rūgštelės malonios suteikia.Gaunasi nemažas ir ilgai išsilaiko skanus - mes tik dvi valgytojos, tai valgėme šį pyragą tris dienas thumbup.gif . Labai rekomenduoju wub.gif
Atsakyti
Tema kažkokia ištuštėjus, nėra laiko mamoms gaminti?

Aš gaminau Tilapiją su migdolais nesu žuvies gerbėja, bet buvo skanu, labai tiko Sonatinos rekomenduotas garnyras. Man ir pati tilapija atradimas, primena karpį gal šiek tiek (bent man, nors aš ne žinovė tikrai biggrin.gif ) o riešutų kuo daugiau tuo skaniau. Paprasta ir skanu!
Atsakyti
ale rimtc doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nexta: 14 spalio 2010 - 13:30
QUOTE(Nexta @ 2010 10 14, 14:16)
As vakar gaminau mesos teftelius smile.gif
mesos tefteliai

Siaip labai skanus, viskas liuks, tik reziuke butu,kad balandeliai be kopusto biggrin.gif

Cia ne Sonatinos receptas unsure.gif

Neseniai kepiau Sonatinos trapios teslos obuoliu pyraga . Labai skanus thumbup.gif Tesla, kaip ir raso komentaruose gavosi sunkiai kociojama, tai idejau pora sauksteliu grietines ir viskas gavosi puikiai. Vienas trukumas - labai maziukas tongue.gif Cia maniskis (nekokia fotografe as blush2.gif )
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nesuper: 14 spalio 2010 - 13:30
Man Sonatinos receptai kažkas nerealaus thumbup.gif

mūsų vakarienė:
lazanija su varške

laaabai liux skonis, nors gaminant pamiršau svogūną (kitąkart tikrai dėsiu) smile.gif
Atsakyti
Labai fainas obuolių pyragas thumbup.gif
obuolių pyragas su aguonomis
Atsakyti
Man Sonatinos receptai taip pat labai thumbup.gif . Pirmiausia tai imanomai nepersudetingai gaminami, taip pat labai aiskiai aprasyta darbo eiga biggrin.gif . O "Maskarpone su serbentais" ttp://www.sonatinos-receptai.lt/search/label/Maskarponė tai mano paciausias biggrin.gif Istikro saunuole Sonatina, labai truksta jos sitame forume verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pienia: 16 spalio 2010 - 20:04
Giriu ir rekomenduoju: user posted image

Labai skanus pyragiuks, tik vieną dalyką koregavau: obuolius smulkiai pjausčiau, netarkavau, nors ir Sonatinos foto matosi, kad tikrai netarkuoti obuoliai ten dėti.. ax.gif

Originalas čia: http://www.sonatinos...uoliais-ir.html

Atsakyti
Labukas,

gal kas kur nors matete koki nors torto recepta su varske + maskarpones ar rikotos suris ar jogurtas..... zodziu tortuko su varske, bet kad butu toks idomesnis, prabangesnis... ypatingai progai smile.gif)

Dekoju:)
Atsakyti