
QUOTE(žemyna* @ 2010 07 31, 01:15)
Gaminau sūrio lazdeles su kumpiu, tik nedėjau čili miltelių. Užkandis, bent mano nuomone, vertas 10 balų
Gaila, kad tik paragavau, o viską sudėjau vyrui į išvyką gamton, bet būtinai dar kepsiu, kad ir pati galėčiau paskanauti 


O kokios jos jums gavosi ?

Aš šiandien irgi jas bandžiau kepti, bet nežinau man jos kažkokios kietokos išėjo



QUOTE(lili* @ 2010 08 10, 22:43)
O kokios jos jums gavosi ?
Aš šiandien irgi jas bandžiau kepti, bet nežinau man jos kažkokios kietokos išėjo
ir ta tešla kai minkai tai labai jau limpanti prie rankų buvo, norėjosi dar šiek tiek miltų , aišku ir įdėjau, bet šiaip skonis
ties akumpio neturėjau, bet ir be jo labai gerai, būtinai dar bandysiu 

Aš šiandien irgi jas bandžiau kepti, bet nežinau man jos kažkokios kietokos išėjo



Aš ragavau tik išimtas iš orkaitės, tai buvo minkštutės, o kai atvėso nežinau ar labai jos sukietėjo.
O minkant labai prie rankų lipo, bet susitvarkiau su tešla, miltų papildomai nedėjau, gal dėl to nebuvo jos labai kietos

Vyras vaišino draugus gamtoje, tai visi išgyrė ir sakė, kad labai jų pritrūko - greit ir skaniai susivalgė

QUOTE(žemyna* @ 2010 08 11, 00:16)
Aš ragavau tik išimtas iš orkaitės, tai buvo minkštutės, o kai atvėso nežinau ar labai jos sukietėjo.
O minkant labai prie rankų lipo, bet susitvarkiau su tešla, miltų papildomai nedėjau, gal dėl to nebuvo jos labai kietos
Vyras vaišino draugus gamtoje, tai visi išgyrė ir sakė, kad labai jų pritrūko - greit ir skaniai susivalgė
O minkant labai prie rankų lipo, bet susitvarkiau su tešla, miltų papildomai nedėjau, gal dėl to nebuvo jos labai kietos

Vyras vaišino draugus gamtoje, tai visi išgyrė ir sakė, kad labai jų pritrūko - greit ir skaniai susivalgė

Dėkui už atsakymą

O man priešingai teko ragauti tik atvėsusias

Bet daviau saviems vyriškiams paragaut, sakė liuks ir tokios na jos nors kietos , bet tokios traškios



Kepiau universalų blyną, na greičiausiai man jis nepavyko, nes jis priminė omletą savo formos prasme, bet skanus, prikepė dar ir dugnas
aš dėjau daugiau cukraus ir įtarkavau obuolį, skanu, bet jau apie kokio nors įdaro vyniojimą nebuvo nė kalbos


turiu klausimeli, bandziusiom Kiauliena korejietiskai
parasyta 1.5 valandos atviras indas, ar jums nepridega? ar jungiate virsutine ugni ar tik apatine? aciu


QUOTE(Euforija @ 2010 08 11, 20:31)
turiu klausimeli, bandziusiom Kiauliena korejietiskai
parasyta 1.5 valandos atviras indas, ar jums nepridega? ar jungiate virsutine ugni ar tik apatine? aciu 


Aš kepiau stikliniame inde ir uždengusi, nes labai jau taškėsi visur skytis, kadangi orkaitės valyti nebuvau nusiteikusi, tai labai gerai iškepė ir uždengta. Kiek pamenu niekas nepridegė

QUOTE(Euforija @ 2010 08 11, 20:31)
turiu klausimeli, bandziusiom Kiauliena korejietiskai
parasyta 1.5 valandos atviras indas, ar jums nepridega? ar jungiate virsutine ugni ar tik apatine? aciu 


po kažkurio laiko dengiau folija, nes pradėjo degti

QUOTE(žemyna* @ 2010 08 11, 23:03)
Aš kepiau stikliniame inde ir uždengusi, nes labai jau taškėsi visur skytis, kadangi orkaitės valyti nebuvau nusiteikusi, tai labai gerai iškepė ir uždengta. Kiek pamenu niekas nepridegė 

QUOTE(Slapux @ 2010 08 11, 23:42)
aciu mergaites



QUOTE(Euforija @ 2010 08 11, 20:31)
turiu klausimeli, bandziusiom Kiauliena korejietiskai
parasyta 1.5 valandos atviras indas, ar jums nepridega? ar jungiate virsutine ugni ar tik apatine? aciu 


as gaminau taip, kaip recepta - gavosi puikiai, baigsis grilio sezonas, vel kepsiu

QUOTE(Euforija @ 2010 08 11, 20:31)
turiu klausimeli, bandziusiom Kiauliena korejietiskai
parasyta 1.5 valandos atviras indas, ar jums nepridega? ar jungiate virsutine ugni ar tik apatine? aciu 


kepu daznai. kepu neuzdengusi, kad koki 20 min pamaisau vis. tada visa mesa iskepa labai gerai ir nepridega .