Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

QUOTE(langana @ 2010 05 03, 12:46)
Pirma karta isbandziau Sonatinos varskini tingini. Labai skanu, tik man gal kiek per saldu. Bandysiu kita karta idet siek tiek tarkuotos citrinos ax.gif

Mergaitės jei nesunku įdekit šito Varškinio tinginio nuorodėlę, na nerandu aš jo, o labai noriu išbandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(anerita* @ 2010 07 06, 18:53)
Mergaitės jei nesunku įdekit šito Varškinio tinginio nuorodėlę, na nerandu aš jo, o labai noriu išbandyti ax.gif


prašom

http://www.supermama...p;#entry5139439
Atsakyti
Ačiū dar kartą, Sarmite, už įkeltą nuorodą uždaros fokačos su špinatais, varške ir kumpiu.
Kepiau, labai labai labai patiko wub.gif Kadangi varškės nesu mėgėja, ypač grūdėtos, tai naudoja tokią, kuri nurodyta recepte - rikotos. Iš padžių abejojau dėl skonio: varškė ir mėsa g.gif , bet iškepus, galima apsivalgyti, kaip skanu.
Kepsiu dar nekartą, manau wub.gif Nuo savęs į fokačą įdėjau svogūną, nes labai mėgstu, tai jis labai tiko, be jo, gal būtų kažko trūkę ir į tešlą nedėjau cukraus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemyna*: 07 liepos 2010 - 22:28
QUOTE(žemyna* @ 2010 07 07, 23:28)
Ačiū dar kartą, Sarmite, už įkeltą nuorodą uždaros fokačos su špinatais, varške ir kumpiu.
Kepiau, labai labai labai patiko wub.gif Kadangi varškės nesu mėgėja, ypač grūdėtos, tai naudoja tokią, kuri nurodyta recepte - rikotos. Iš padžių abejojau dėl skonio: varškė ir mėsa g.gif , bet iškepus, galima apsivalgyti, kaip skanu.
Kepsiu dar nekartą, manau wub.gif Nuo savęs į fokačą įdėjau svogūną, nes labai mėgstu, tai jis labai tiko, be jo, gal būtų kažko trūkę ir į tešlą nedėjau cukraus.

puiku thumbup.gif , aš ir ilgai dvėjojau dėl tos varškės ir kumpio derinio, bet priaugo špinatų, reikėjo juos suvalgyt, o be to esu valgiusi ir pati kepusi super kepsni su varške, man buvo atradimas šis derinukas,kuris ir šiame recepte visai nenuvylė ax.gif
Atsakyti
Gaminau keptą kiaulienos išpjovą su parmezano padažu. Nelabai man patiko schmoll.gif Negaminsiu antrą kartą. Nuotraukoje skaniau atrodo blush2.gif
Atsakyti
Išbandžiau dar vieną receptą - tuno užkepėlę.
Kas mėgsta tuną tikrai verta išmėginti, patiekalas super lengvai paruošiamas, neriebus - patiko.
Tik kepė dvigubai ilgiau, nei recepte nurodyta (recepte nurodyta kepti 15 minučių, kepė šiek tiek daugiau nei 30 minučių) rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemyna*: 18 liepos 2010 - 14:05
Vel gaminau pagal Sonatinos receptus smile.gif

Vistiena su ziediniais kopustais-keista,bet sy karta patiekalas nelabai patiko,gaminau be grietineles,kaip parasyta recepte,gavosi sausokai,ir be skonio unsure.gif ,kita karta pabandysiu kaip gamino pati Sonatina,su grietinele.

Kalakutienos zuikis su suriu-gavosi skaniai,tik,galsiektiek,virsus apdege unsure.gif ,bet pats patiekalas gavosi gero skonio,valgem 2 dienas,nes didele porcija smile.gif

Vis neprisiruosiu pagamint visu giriama varskes tingini,idomu butu suzinot kuris variantas skanesnis,ar su dziovintais vaisiais,ar su svieziais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luli: 19 liepos 2010 - 15:54
QUOTE(luli @ 2010 07 19, 16:52)
Vis neprisiruosiu pagamint visu giriama varskes tingini,idomu butu suzinot kuris variantas skanesnis,ar su dziovintais vaisiais,ar su svieziais g.gif

Čia daugiau skonio reikalas. Turit abu variantus išmėginti ir išsirinksit. Manau savotiškai ir tas, ir kitas variantai skanūs smile.gif
Pati mėginau su konservuotais vaisiais - labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2010 07 19, 16:52)
Vis neprisiruosiu pagamint visu giriama varskes tingini,idomu butu suzinot kuris variantas skanesnis,ar su dziovintais vaisiais,ar su svieziais g.gif

Agminau su šviežiais.. ax.gif man per šlapias gavos ir MB visai nepatiko schmoll.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(luli @ 2010 07 19, 16:52)

Vis neprisiruosiu pagamint visu giriama varskes tingini,idomu butu suzinot kuris variantas skanesnis,ar su dziovintais vaisiais,ar su svieziais g.gif




o as gaminu si tingini isvis be jokiu vaisiu. su dziovintais dariau, man ir mb skanu, bet vaikai nevalgo. Konservuotu vaisiu det nebandziau, bet ir nepasigendu tu vaisiu tinginyje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lusasita: 19 liepos 2010 - 22:57
QUOTE(žemyna* @ 2010 07 07, 23:28)
Ačiū dar kartą, Sarmite, už įkeltą nuorodą uždaros fokačos su špinatais, varške ir kumpiu.
Kepiau, labai labai labai patiko wub.gif Kadangi varškės nesu mėgėja, ypač grūdėtos, tai naudoja tokią, kuri nurodyta recepte - rikotos. Iš padžių abejojau dėl skonio: varškė ir mėsa g.gif , bet iškepus, galima apsivalgyti, kaip skanu.
Kepsiu dar nekartą, manau wub.gif Nuo savęs į fokačą įdėjau svogūną, nes labai mėgstu, tai jis labai tiko, be jo, gal būtų kažko trūkę ir į tešlą nedėjau cukraus.

Ir aš šiandien kepiau, 10 balų didis.gif Neradau rikotos varškės, tai dėjau birią Dvaro varškę ir svogūnų galvutę bigsmile.gif

Savaitgalį keptas šokoladinis pyragas su kriaušėmis iš Sonatinos blogo irgi labai skanus essen.gif
Atsakyti
QUOTE(S.N.A.S @ 2010 07 19, 20:35)
Agminau su šviežiais.. ax.gif  man per šlapias gavos ir MB visai nepatiko schmoll.gif  4u.gif

aš ir gaminau su konservuotais vaisiais ir nepatiko man, mb šiaip ne taip suvalgė per kelias dienas...
Atsakyti