Įkraunama...
Įkraunama...

***Sonatinos receptų gerbėjos***

Sonatinos gerbėjų klubas

user posted image

Senieji Sonatinos receptai

Sonatinos blog'as
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo žemyna*: 21 balandžio 2010 - 20:49
Šiandien kepiau blynus.
Nors nesu didelė blynų mėgėja, bet Sonatinos apelsininiams blyneliams neatsispiriu biggrin.gif Gaminu juos be įdaro, nes varkės nemėgstu blush2.gif
Atsakyti
Siandien kepiau kiauliena korejietiskai thumbup.gif Kepsiu tikrai dar ne karta. Dariau is sprandines, labai labai skanu, o svarbiausia, mazai darbo.
Desertui austa trupininis melyniu pyragas, tik pas mane su juoduoju serbentu uogiene ax.gif
Atsakyti
ar kas dare is "mociutes mielines teslos"? mociutes mieline tesla
as dabar bandau, bet nesigauna man ta "kepurele" is mieliu.. verysad.gif jau puse val pienas stovi, bet nesusidaro.. bijau kad nesigaus tada verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2010 04 23, 14:38)
ar kas dare is "mociutes mielines teslos"? mociutes mieline tesla
as dabar bandau, bet nesigauna man ta "kepurele" is mieliu..  verysad.gif  jau puse val pienas stovi, bet nesusidaro.. bijau kad nesigaus tada  verysad.gif

daug kartu daryta thumbup.gif Gal per karstas ar per saltas pienas g.gif Siaip 10 - 15 min per akis kepurelei susidaryti smile.gif
Atsakyti
tai vat kad per karstas buvo.. nezinojau doh.gif bet padariau dar karta ir gavosi smile.gif tesla jau saldytuve, tikiuosi gausis ax.gif
Papildyta:
o ta tesla daug iskyla? kazkaip galvoju kad reikejo is dvigubos normos daryti smile.gif nes nedaug man ten jos atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2010 04 23, 16:53)
tai vat kad per karstas buvo.. nezinojau  doh.gif  bet padariau dar karta ir gavosi smile.gif  tesla jau saldytuve, tikiuosi gausis  ax.gif
Papildyta:
o ta tesla daug iskyla? kazkaip galvoju kad reikejo is dvigubos normos daryti  smile.gif  nes nedaug man ten jos atrodo  g.gif

iskyla ne per daugiausiai, bet kepdama graziai kyla smile.gif Superine tesla thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2010 04 23, 18:01)
iskyla ne per daugiausiai, bet kepdama graziai kyla  smile.gif Superine tesla  thumbup.gif

bandeles jau ant stalo thumbup.gif tikrai graziai iskyla kai kepa, labai purios ir minkstos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dange* @ 2010 04 23, 18:26)
bandeles jau ant stalo  thumbup.gif tikrai graziai iskyla kai kepa, labai purios ir minkstos  biggrin.gif

Smagu, kad pavyko smile.gif As ir pica kepu su sita tesla (na ji per prasmatni picai, bet vaikams labai tinka - minkstute, puri) ir bandeles su visokiais idarais smile.gif
Atsakyti
Kaip ir visoms, dauguma Sonatinos siūlytų patiekalų patiko ir mums smile.gif Šitą tešlą naudoju įvairiems kepiniams - tiek saldiems, tiek ne smile.gif Labai patogi - užminkei ir į šaldytuvą, ypač gerai pasiruošt iš vakaro, o kitą dieną net neturint laiko gali iškept ką nors skanaus wink.gif Tikras atradimas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Freelancer: 26 balandžio 2010 - 21:50
Man su lašinukais ir dešrelėm bandelės buvo super skanios, o su saldžiais įdarais neypatingai tiko, joms ieškosiu kito recepto.
Atsakyti
QUOTE(nesuper @ 2010 04 23, 14:33)
Desertui austa trupininis melyniu pyragas, tik pas mane su juoduoju serbentu uogiene  ax.gif

Man irgi jis puikiai gavosi thumbup.gif dariau taip pat su serbentų uogiene.
Atsakyti