Siandien kepiau kiauliena korejietiskai Kepsiu tikrai dar ne karta. Dariau is sprandines, labai labai skanu, o svarbiausia, mazai darbo. Desertui austa trupininis melyniu pyragas, tik pas mane su juoduoju serbentu uogiene
ar kas dare is "mociutes mielines teslos"? mociutes mieline tesla as dabar bandau, bet nesigauna man ta "kepurele" is mieliu.. jau puse val pienas stovi, bet nesusidaro.. bijau kad nesigaus tada
ar kas dare is "mociutes mielines teslos"? mociutes mieline tesla
as dabar bandau, bet nesigauna man ta "kepurele" is mieliu.. jau puse val pienas stovi, bet nesusidaro.. bijau kad nesigaus tada
tai vat kad per karstas buvo.. nezinojau bet padariau dar karta ir gavosi tesla jau saldytuve, tikiuosi gausis Papildyta: o ta tesla daug iskyla? kazkaip galvoju kad reikejo is dvigubos normos daryti nes nedaug man ten jos atrodo
tai vat kad per karstas buvo.. nezinojau bet padariau dar karta ir gavosi tesla jau saldytuve, tikiuosi gausis Papildyta:
o ta tesla daug iskyla? kazkaip galvoju kad reikejo is dvigubos normos daryti nes nedaug man ten jos atrodo
Smagu, kad pavyko As ir pica kepu su sita tesla (na ji per prasmatni picai, bet vaikams labai tinka - minkstute, puri) ir bandeles su visokiais idarais
Kaip ir visoms, dauguma Sonatinos siūlytų patiekalų patiko ir mums Šitą tešlą naudoju įvairiems kepiniams - tiek saldiems, tiek ne Labai patogi - užminkei ir į šaldytuvą, ypač gerai pasiruošt iš vakaro, o kitą dieną net neturint laiko gali iškept ką nors skanaus Tikras atradimas!