[quote=zundyte,2010 04 26, 09:49]
o kodel siulo ilgis 30 cm ?
pritariu zundytei patogiau siuvinet,as jau sutrumpinau ilgi siulo. anksciau pusmetri atsikirpdavau,dabar 3ilgiai matkelio
merginos, o kur Vilniuje galima gyvai tuos siuvinejimo remus pamatyti? nes labai jau seniai apie ji galvoju, su lankeliu seniai siuvineju, bet gal su remu tikrai medziaga maziau lamdysies ir siaip gal patogiau...
bet noriu gyvai paciupineti pries perkant...
Galvoju reikia pasirodyti procesą ir pasiklausti patarimo. Siuvinėju geišą, čia jau buvo rodytas vienas nebaigtas toks darbelis, tai vat iškilo problemėlė, neskaitant to, kad tik tiek išsiuvinėjus jau spėjau 3 kartus ardyti, o dar ir schemoje ženklai labai panašūs Tad ten kur pažymėjau turi būti tokia melsva spalva ar smėlinė? O gal jos abi turi būti maišytos?
Sveikutės
Jau kaip gražu Labai gražiai įrėminta
Labai kruopštus tavo darbelis ir gražus O būsimas - tiesiog super. Spalvų tikrai nemažink, kaip jau kažkuri minėjo, rezultatas gali gautis ne toks kokio tikiesi. Gal galėtum man schemutę atsiųsti tos fėjos? amri_kiss@yahoo.co.uk
Aš taip pat darau - man taip geriausia, ne taip maišosi
Darau atviruką mamos dienai, pasirodysiu kai baigsiu
QUOTE(astulia @ 2010 04 25, 21:31)
seniai bebuvau pas jus bet nesėdžiu rankų sudėjus pagaliau įrėminau "Rožės gyvenimą"
Jau kaip gražu Labai gražiai įrėminta
QUOTE(Behnaz @ 2010 04 25, 22:14)
Labai kruopštus tavo darbelis ir gražus O būsimas - tiesiog super. Spalvų tikrai nemažink, kaip jau kažkuri minėjo, rezultatas gali gautis ne toks kokio tikiesi. Gal galėtum man schemutę atsiųsti tos fėjos? amri_kiss@yahoo.co.uk
QUOTE(zundyte @ 2010 04 26, 08:49)
Kas dėl siūlų ,tai aš visada siuvinėju spalvomis ,
Aš taip pat darau - man taip geriausia, ne taip maišosi
Darau atviruką mamos dienai, pasirodysiu kai baigsiu
[quote=notera,2010 04 26, 10:16]
[/quote]
labai ilgas siūlas greičiau painiojasi ,užsimezga mazgeliai,kažkur skaičiau ,ar čia merginos anksčiau kalbėjo ,kad optimaliausias ilgis 30cm,tai atsikerpu maždaug 60cm giją ,lenkiu ją pusiau ir siuvinėju ,aišku ,kad nematuoju su cm koks tas ilgis ,bet maždaug ,kartais aišku gaunasi ilgesnis ,žodžiu trumpesniu siūlu siuvinėjant mažiau laiko užima mazgelių išpainiojimas ,bent jau man
[/quote]
labai ilgas siūlas greičiau painiojasi ,užsimezga mazgeliai,kažkur skaičiau ,ar čia merginos anksčiau kalbėjo ,kad optimaliausias ilgis 30cm,tai atsikerpu maždaug 60cm giją ,lenkiu ją pusiau ir siuvinėju ,aišku ,kad nematuoju su cm koks tas ilgis ,bet maždaug ,kartais aišku gaunasi ilgesnis ,žodžiu trumpesniu siūlu siuvinėjant mažiau laiko užima mazgelių išpainiojimas ,bent jau man
QUOTE(ChinChin @ 2010 04 26, 11:19)
merginos, o kur Vilniuje galima gyvai tuos siuvinejimo remus pamatyti? nes labai jau seniai apie ji galvoju, su lankeliu seniai siuvineju, bet gal su remu tikrai medziaga maziau lamdysies ir siaip gal patogiau...
Aš mačiau universalinėj Gerose akyse. Aš turiu tokį paprastą be kojų rėmą. Jį reikia atremti į ką nors, aš atremiu į stalą. Aš siuvinėju kaip su lankeliu, tik kad patogiau yra, galima siuvinėti didesnį plotą.
Visi darbeliai labai gražūs.
QUOTE(ChinChin @ 2010 04 26, 11:19)
Na nepermokėk
Aš va pas šios moterytės vyrą pirkau, foto pati dariau tai gali apsižiūrėt
http://siuvinejame.m...php?f=23&t=2531
Kokybė nereali ir kaina nedidelė. Dabar jos vyras Vilniuj dirba tai galėtų ir atvežt, manau. Parašyk jai emailą, ar až jei ten prisiregistravus
Va čia jos profilis SM'e: http://www.supermama...showuser=159249
dekui labai merginos as parduotuveje tik paziureti noriu, pirksiu tai aisku kur pigiau
tik man tokio didelio tai nereikes, matyt kokio panasiai kaip Florestinos arba su mazom kojytem...
tik man tokio didelio tai nereikes, matyt kokio panasiai kaip Florestinos arba su mazom kojytem...
QUOTE(Little angel @ 2010 04 26, 12:49)
Tai užsisakyk tokį:
Mano draugė tokį sakė užsisakys. PATOGU, kad rėmo kojos fiksuojasi ir nesvyrą, o pačio rėmo plotį taip pat gali derint kaip tau patogiau
Aš jei reiktų mažo ant stalo ar šiaip pastatomo, tai tą rinkčiaus. Kai nereikia, sulankstei ir pakišai po lova
Mano draugė tokį sakė užsisakys. PATOGU, kad rėmo kojos fiksuojasi ir nesvyrą, o pačio rėmo plotį taip pat gali derint kaip tau patogiau
Aš jei reiktų mažo ant stalo ar šiaip pastatomo, tai tą rinkčiaus. Kai nereikia, sulankstei ir pakišai po lova
Ačiū labai, Little angel, kad parodei mergaitėms mano rėmukus
Užsakyt galima kokių tik norit išmatavimų - ir kokį nediduką, su mažom kojytėm, ant stalo pastatomą - vyras laisvai padarytų Ir tikrai nebrangiai. Na, žiūrėsim, kiek jam neatsibos taip nebrangiai daryt... tokį transformerį tai Lietuvoj turbūt jis pats pirmas padarė, pagal Little angel brėžinius. Kadangi daro gerai, na tai ne gėda ir kitam pasiūlyt
Tikrai pirmas.
Man gerom idėjom dalintis negaila Juk visos mes adatos draugės ir noriu, kad visos siuvinėtumėt kaip įmanoma komfortiškiau
Pati ne vieną savaitę ieškojau idėjų, kaip turi atrodyti tobulas rėmas, na ir dabar drąsiai galiu sakyti, kad mano rėmai tobuli
Man gerom idėjom dalintis negaila Juk visos mes adatos draugės ir noriu, kad visos siuvinėtumėt kaip įmanoma komfortiškiau
Pati ne vieną savaitę ieškojau idėjų, kaip turi atrodyti tobulas rėmas, na ir dabar drąsiai galiu sakyti, kad mano rėmai tobuli