QUOTE(Uodegyte @ 2010 05 06, 13:52)
nebent pridengta
seimoje tik viena moteris gali buti nuoga
atsiprasau negraziai parasiau .
oi merginos, prajuokinot savo "davatkiškumu"... siuvinėjau, siuvinėsiu ir man gražu...
mano MB irgi tokią pat turi... o beje, dauguma vyrų nesupranta tokio moteriškių požiūrio...
QUOTE(pirmaargenta @ 2010 05 06, 14:32)
Už pavienių kryželių siuvinėjimą nuo rimtos siuvinėtojos per nagus gautum
Reikia siuvinėti eilėmis ir kitoje pusėje turi būti linijos arba tik horizontalios arba tik vertikalios, ypač jei siuvinėji ne paveiksliuką, o kokį rankšluostį, patalynę. Tada matoma kita pusė ir jau ten viskas turi būti tvarkinga.
Pradedančiosioms, o ir patyrusioms siūlau pasiskaityti labai gerą auksarankių akademiją, ten vyksta Luvitos siuvinėjimo kryželiu pamokos, galite užsiregistruoti ir pačios sudalyvauti. Beskaitydama pamokėles daug įdomaus sužinojau.
http://www.auksarank...wforum.php?f=40Papildyta:Geriausia siuvinėti įtempus audinį lankeliu ar rėmeliu tada neišsitampys darbelis ir tolygiai siūlai "suguls".
O kryželių krypties nerekomenduočiau keisti, nes kai įpranti į kurią pusę turi būti kryželiai, tai ir negalvoji į kurią pusę siuvinėti, o pakeitus, gali būti, kad susimaišysi ir tada bus vieni į naują pusę, kiti iš įpročio į kitą.
o aš busiu negera...
niu nieko gero toj akademijoj Luvita nedėsto...
moka tik vienintelį dalyką - super tobulai siuvinėti blogąją pusę... aš ten nemažai jos konsultacijų siuvinėjimo tema skaičiau, kai kur - ji nežinojo net ką atsakyti... ir visiškai nesureikšminu blogosios pusės - svarbiausia, kad gerojoje pusėje vaizdas būtų geras...
o siuvinėjant ant rankšluosčių - aš naudočiau dvipusio kryželio techniką.
manau, kad čia yra keletas merginų, kurios galėtų naudingesnių dalykų išmokyti...