Zundyte, Donalita - kažkas nerealaus! Nuostabūs namukai Kaip aš laukiu, kol patobulėsiu iki tokio dydžio ir grožio darbų Paukščiuk, o ant kokios tiksliai medžiagos siuvinėjat? Dviem siūlais? Po kelių savaičių ir aš jį pradėt žadu...
Man ir jis lengvai ėjosi Čia užsakymas, ar sau?
Aga siuntei man, bet taip ir neįvaldžiau Aukštoji matematika, toliau po vieną pumpuoju Nors ką reikia nusikopinau visus albumus, kai buvo suteikę papildomą paketą.
Kažkas klausė ,kodėl tuos pačius metrikus siuvinėjam tai galiu atsakyt ,kad man labai mažai kas iš metrikų patinka ,siuvinėju tik tuos ,kurie man pačiai gražūs ir mieli ,ir siuvinėju kiekvieną tik po vieną vienintelį kartą ,už jokius pinigus antrą kart nesiuvinėčiau,nebeįdomu ,taip kad nelabai yra iš ko rinktis
sveikos siuvinetojos reikia jusu patarimo atsiprasau uz kokybe visu pirma.beda turbut akivaizdziai matosi vardas labiau nesa i "macas" o nei i matas pries tai kai issiuvinejau buvo panasu i "magas"tad MB patare uzraityta uodegele isardyt,taip ir padariau,bet dabar liko macas... nezinau ka daryt,kazi ar kur rasiu siam sriftui tinkancia normalia "T" raide \ ir apskritai,kam as ta srifta rinkausi
Aš manau,kad užriesk T raidės uodegėlę į kitą pusę, kitaip sakant, nuo viršaus žemyn einančią kojelę apsuk, išriesk į kitą pusę (veidrodinis atspindys bus). Manau supratai...
Aš manau,kad užriesk T raidės uodegėlę į kitą pusę, kitaip sakant, nuo viršaus žemyn einančią kojelę apsuk, išriesk į kitą pusę (veidrodinis atspindys bus). Manau supratai...