QUOTE(Daisiuke @ 2010 05 02, 23:03)
sveikos merginos...praita nakti panaktinejau, nes laikas spaude ir pabaigiau paskutini darbeli..pasirodau...dovanele mamai...
nuostabi uzrasine. ir ornamentas, ir inicialai, ir aptraukimas, ir spalvos, lino margumas. pasaka
QUOTE(bulbul1980 @ 2010 05 02, 23:52)
Tai va, tame ir reikalas, kad pas mane irgi atspausti tie kryziukai ir tikrai jie sleivi, vienas didesnis uz kita...nezinau net ka daryt, jau kelis kartus uodega issiuvineju ir vel ardau...
bandziau pati daryt, skaiciuot tas gijas kaip jus sakot, per dvi, bet labai man ten smulkiai suausta, viena kart dvi gijas uzkabinu, kitakart tris... itariu, kad teks ji taip ir palikt.. daugiau tikrai tokiu nepirksiu, o kazkaip kai nebandziau, tai irgi pasirode, kad turetu but lengviau sitaip..
o kazi gal yra to paties paveikslo ir normali schema? as viena dim'a siuvinejau ir kazkada maciau atspausta toki pati. gal pamegink pasiieskot
jei rastum schema, taigi atsispausdini, tik medziagele kita nusipirktum, siulus originalius jau turi
QUOTE(Danguoliukas33 @ 2010 05 03, 08:20)
Dabar prašysiu pagalbos
baigiau magnolijas, bet nežinau kaip man apsiūti tą liniją apie lapus ir žiedus, na kokį dygsnį naudoti
tikiuos supratot,apie ką aš, paaiškinkit neišmanėlei
as i jas seile varvinu...butinai pasirodyk su baigtom
ir ant kokios medziageles siuvinejai? niekaip neapsisprendziu ar labiau tiktu paprastas linas, ar kaip ten raso, kreminis ewas, ar gal vintazinis linas
QUOTE(zundyte @ 2010 05 03, 21:16)
pasirodau įrėmintus darbelius:
namukas
metrikiukas
namukas
o metrikiukas idomiai ant zalsvos kanvos, nestandartiskai taip