Metija - ačiū labai, net nesitikėjau O visą atviruko pagrindą pati dariau. Netyčia radau pirkti to įdomaus blizgaus popieriaus, jame išpjoviau langą siuviniui, po to klijavau ir t.t., o ant galo dar priklijavau juostelę
Donalita - ačiū Na, tiesą pasakius, dar nelabai aš gaudausi siuvinėjimo subtilybėse, tai nežinau kaip tų kryžiukų skaičių nusakyti. Radau schemoje parašyta 60x60 kryžiukų
aga1, Sela:) - didelis ačiū
QUOTE(Daisiuke @ 2010 05 01, 16:14)
laba diena..
biski pasigirsiu.. mamyciu dienos proga vyras (atstovaudamas mano mazaja dukryte) au siandien iteike man dovana...siuvinejimo rema nu kaip fainai..as jam buvau parodzius kad noreciau...tai jis uzfiksavo... zodziu jau nekantrauju ji isbandyt..
biski pasigirsiu.. mamyciu dienos proga vyras (atstovaudamas mano mazaja dukryte) au siandien iteike man dovana...siuvinejimo rema nu kaip fainai..as jam buvau parodzius kad noreciau...tai jis uzfiksavo... zodziu jau nekantrauju ji isbandyt..
Labai gražios saulėgrąžos ir atvirukas
Ačiū už pagyrimus.
Visi darbeliai yra labai gražūs.
Norėčiau paklausti dėl Kreiniko, kadangi juo dar nesu siuvinėjusi. Ten mačiau yra keturios gijos- tai jas reikia atskirti ar ne. Ten pas mane jį reiks maišyti su kitu siūlu, bet nėra paaiškinimo kaip tai daryti.
Norėčiau paklausti dėl Kreiniko, kadangi juo dar nesu siuvinėjusi. Ten mačiau yra keturios gijos- tai jas reikia atskirti ar ne. Ten pas mane jį reiks maišyti su kitu siūlu, bet nėra paaiškinimo kaip tai daryti.
QUOTE(Florestina @ 2010 05 02, 10:54)
Turiu kelis Kreinik, tai jie kaip siūlų špulytė, vienas siūliukas. O kokį matei, kad ketukios gijos
QUOTE(tute28 @ 2010 05 02, 13:13)
Turiu kelis Kreinik, tai jie kaip siūlų špulytė, vienas siūliukas. O kokį matei, kad ketukios gijos
Va tokie, tik aš pirkau kasiuluose.
QUOTE(Metija @ 2010 05 01, 23:50)
Tai yra dizaino pavadinimas. Tie dizainai pasižymi įspūdingu dydžiu. Na ir grožiu
gali pasižvalgyti
http://www.heavenandearthdesigns.com/
gali pasižvalgyti
http://www.heavenandearthdesigns.com/
o kur galima gauti ju schemu?
nemokamai?
QUOTE(Ameera @ 2010 04 30, 21:23)
Zundyte - labai gražiai tinka rėmelis ir bendras vaizdas puikus
ačiū visoms už pagyras
QUOTE(Daisiuke @ 2010 05 01, 16:19)
na pasirodau..biski foto neitin kokybiska, bet cia staigiai nufotkinau
puikūs rėmai ir puiki staigmena
QUOTE(Ameera @ 2010 05 01, 20:41)
O aš pabaigiau mamai atviruką rytojaus šventės proga, bet nervų tai daug suvalgė tas darbelis, nes pirmą kartą bandžiau daryti atviruką su siuviniu.
Pakritikuokit, nes noriu, kad sekantys bandymai būtų gražesni
Pakritikuokit, nes noriu, kad sekantys bandymai būtų gražesni
tai kad čia nėr ko kritikuot ,viskas super ...popierius fainas ,pagyrimai už tai ,kad pati padarei patį atviruką(ta prasme ruošinį-skylę pati iškirpai ir tt)aš daug dizainiukų turiu tinkančių atvirukams ,bet kad skylės tų ruošinių ne visiems tinka ,tai siuvinėju tik tai kas lenda į gatavus atvirukų ruošinius ,...labai patiko juostelė aplink paveiksliuką ,ten su dvipuse lipnia juostele priklijavai?
QUOTE(Florestina @ 2010 05 02, 11:21)
Tai jei sakysim viską siuvinėji 2 DMC gijom, ir tau reik maišyt DMC su Kreinik, tai tiek pat gijų turi būt, kiek ir DMC kad siuvinėji. Jei 2gijos DMC, tai dėk vieną Kreinik, vieną DMC. Čia jei nenurodyta kaip. Aš daryčiau taip. O tu čia tas gėles nuo žurnalo siuvinėsi?
QUOTE(Florestina @ 2010 05 02, 12:54)
Nereikia jų skirt, bent aš nesu girdėjusi, kad reiktų skirt. Juk ten ir skirtingų atspalvių gijos tam siūliuke būna. Jos visos sudaro vieną visumą
QUOTE(Florestina @ 2010 05 02, 12:54)
Ačiū už pagyrimus.
tas very fine #4 storiu atitinka mazdaug 2 siulus DMC. tai jei reiktu maisyt tai net nezinau, arba viena toki kreinika, viena dmc, arba as gal imciau kreinik blending filament, jis pagal stori turetu atitikti 1 dmc siuliuka
Laba diena
Brangioji saule, kai iš dangaus žiūrėsi į žemę, pačiais šilčiausiais spinduliais glostyk musuMmamu galvas, kad jos pajustų, kokios mums yra brangios.
Laisvūne vėjau, kai skrisi nerūpestingais žemės keliais, sutikęs musu Mamas pakštelk joms į skruostą, kad atmintų, kaip mes jas bučiuodavom vaikystėje.
Gerasis Dieve, saugok tą didį turtą, pavadintą MAMOS vardu, ir būk atidus, kai klausysi ju tylių maldų.
Visas MAMAS, visu MAMU MAMAS sveikinu su sia didzia svente
Brangioji saule, kai iš dangaus žiūrėsi į žemę, pačiais šilčiausiais spinduliais glostyk musuMmamu galvas, kad jos pajustų, kokios mums yra brangios.
Laisvūne vėjau, kai skrisi nerūpestingais žemės keliais, sutikęs musu Mamas pakštelk joms į skruostą, kad atmintų, kaip mes jas bučiuodavom vaikystėje.
Gerasis Dieve, saugok tą didį turtą, pavadintą MAMOS vardu, ir būk atidus, kai klausysi ju tylių maldų.
Visas MAMAS, visu MAMU MAMAS sveikinu su sia didzia svente
Manau, kad kai prieisiu iki tos vietos, tada ir žiūrėsiu kas ir kaip.
Ten ant irisų tupi laumžirgis- tai reikia maišyti siuvinėjant jo sparnus. Pažiūrėjau dar karta, parašyta ten kamputį, kad lyg ir nereikia skirti, bet aš pasirinkau 18 ct Aidą -tai kaip ir plonesni turėtų būti siūlai.
Ten ant irisų tupi laumžirgis- tai reikia maišyti siuvinėjant jo sparnus. Pažiūrėjau dar karta, parašyta ten kamputį, kad lyg ir nereikia skirti, bet aš pasirinkau 18 ct Aidą -tai kaip ir plonesni turėtų būti siūlai.