QUOTE(paukščiukas @ 2010 04 30, 22:31)
Prisijungiu prie
Paukščiuko - tikrai būčiau nagus nusigraužus
Schema nekokybiška.
Reska atrinko idealiai
Man buvo panašus atvejis: išsirinkau nuostabų katinuką, bet kai susidėjau siūlus - jau atrodė įtartina...
Tačiau jau taip aš jo norėjau, kad vis vien siuvinėjau. Siuvinėdama vis galvojau - na va šitą vietą išsiuvinėsiu - ir vaizdas atsiskleis...
Kai beveik baigiau kūnelį - Dieve mano - vaizdas nenormalus, nesuprasi ką aš ten siuvinėju... Nuotaika dingo, vos neverkiau...
Ir nutiko tai prieš Kalėdas, kai reikėjo paveiksliukų berniukiškoms kuprinėms. Tada supratau, ką reiškia nekokybiška schema... Numečiau aš jį. Ir guli. Siūlų gaila... Ką padarysi...
Na, bet
kioske, jei tau pačiai patinka - tai yra svarbiausia
Mano katinas buvo geroookai blogesnis, nei tavoji mergina
Dabar jei ko neįprasto užsigeisčiau - klausčiau merginų patarimo dėl schemos kokybės.
QUOTE(ChinChin @ 2010 05 01, 07:54)
o kaip jus juos skalbiat? tiesiog i koki tazika su muilinu (Fairinu
) vandeniu idedat ir biski pamalakuojat?... saltam vandenyje?..
o kaip dzovionti tada? ir lyginti reiktu per merliuka?..
Aš skalbiu ir lyginu taip: kadangi dažnai naudoju išplaunamą markerį - tai pamerkiu darbelį į šaltą vandenį ir laukiu, kol išnyks žymėjimai. Tada įpilu skysto ploviklio ir šilto vandens. Ir dar pamirkau. Išskalauju, dedu ant frotinio rankšluosčio gerąja puse į apačią ir lyginu ne per merliuką, o blogą siuvinio pusę. Aš lyginu lygintuvu su garais. Tada dar palieku pilnai išdžiūti.
O kai siuvinėjau drugelinę baltą suknelę - medžiagėlė vietom pasitepė, nors ir rankas dažnai ploviau, ir užlanksčius visaip buvau, ir į maišą dėjau, kad nedulkėtų. Bet vis vien matėsi, kad reik plovimo. Tai merkiau į stipriai stipriai ūkišku muilu primuiluotą šiltą vandenį ir murkdžiau ją. Išsiplovė kuo puikiausiai.