Minigomi - obuoliukai fantastiški
Noriu schemos labai
QUOTE(bulbul1980 @ 2010 04 29, 13:43)
o man pasirode, kad kaip tik pigiau, nes buna, kad spalvos kokios tik mazo gabaliuko reikia, o pirkt atskirai visa matkeli reiktu.. dabar sewandso. yra daug nuolaidu, as irgi uzsipirkau
na jei ketini siuvinėt tik tą vieną darbelį ir daugiau niekada nieko nesiuvinėti tai aišku tada rinkinukas pigiau,bet jei ketini ir toliau siuvinėt,tai labiau apsimoka pirkti visą matkelį ,juk kaupiasi spalvu kolekcija,aš dabar per 1.5 metų siuvinėjimo ,jau kai kuriems darbams teperku tik pusę reikalingų siūlų,nes kitus jau turiu pas save
QUOTE(Florestina @ 2010 04 29, 14:00)
Tuos gražiuosius irisus iš paskutinio "Siuvinėju kryželiu" numerio. Pasirinkau originalius Anchor siūlus, nes ne visus pavyko sukonvertuoti į DMC.
ojej ,kaip gražu bus ,jie tokie gležni ir net atrodo kvepia ..bet kiek ten BS ..kantrybės tau ir tik kantrybės
svieziai bagtas darbelis... ale sriftas nelimpa man nors tu ka, tik O lb gera kaip obuoloiukas
sriftas puikiai tinka
QUOTE(zundyte @ 2010 04 29, 15:24)
ojej ,kaip gražu bus ,jie tokie gležni ir net atrodo kvepia ..bet kiek ten BS ..kantrybės tau ir tik kantrybės
Ten darbo nemažai bus, dar kol išsiaiškinau visus siūlus. Vieną tai tik pagooglinus pavyko rasti, kad ten perlamutrinis kreinikas. Bent jau parašyti leidėjai galėjo.
pabaigiau viena paveiksliuka beveik jau, bet reikia dar BS siuvineti o as niekad to nedarius kaip bijau... kad sugadinsiu...
QUOTE(Little angel @ 2010 04 29, 15:18)
Minigomi - obuoliukai fantastiški
little angel, mielai pasidalinciau, bet turiu tik popierini varianta...
Ech, gaila...
Nu bet ką padarysi
Nu bet ką padarysi
QUOTE(Mingomi @ 2010 04 29, 12:03)
svieziai bagtas darbelis... ale sriftas nelimpa man nors tu ka, tik O lb gera kaip obuoloiukas
kokie skanus mielai koki suvalgyciau
QUOTE(Florestina @ 2010 04 29, 14:32)
Aš pasirodau su savo procesu, liko tik pabaigti BS.
[
labai dailios geles mamai bus ?
QUOTE(amiyra @ 2010 04 29, 15:58)
Dar nesugalvojau kam bus.
http://s002.radikal....c5baf559364.jpg
gal kas zinot kiek tokiam darbeliui reiketu medziagos,egiptas ce is siuvinejimo schemu
gal kas zinot kiek tokiam darbeliui reiketu medziagos,egiptas ce is siuvinejimo schemu
QUOTE(Metija @ 2010 04 29, 16:58)
Florestina, daili saulėgrąža Nesu siuvinėjus ant juodos medžiagos... Ar labai pavargsta akys?
Ir ką iš kasiulų užsisakei? Ką siuvinėsi?
Ir ką iš kasiulų užsisakei? Ką siuvinėsi?
Nepasakyčiau, kad labai pavargo akys.
Užsisakiau siūliukus siuvinėjimui, žirkles "gervės", Burda plus size (nes Vilniuje nėra), kadangi dar trūko iki nemokamo siuntimo- tai nusipirkau įrankį siūtų dirželių išvertimui.
O siuvinėsiu jau sakiau šiuos irisus: