Dėkavoju baisiausiai. Va lauksiu pietų pertraukos ir bėgsiu į šalimais esantį paštą, iš ten kažkaip greičiau nukeliauja
QUOTE(Džeinė @ 2010 04 27, 21:29)
Noriu parodyt savo naujausia darbeli, siuvinėtas ant 32 ewo, dydis 220x220 kryžiuku
abaldėt , nuostabiai tobulas darbas
QUOTE(Little angel @ 2010 04 27, 22:28)
puikūs miniukai
QUOTE(tute28 @ 2010 04 27, 20:40)
Na kinesej zodziu nerandu apibudint Tiesiog fantastiskas darbelis. Man schemute ir labai si patiko, turiu issisaugojus.
ačiū
QUOTE(Little angel @ 2010 04 27, 21:28)
Dzeine, su pabaigtuvem
ačiū
QUOTE(Donalita @ 2010 04 27, 21:32)
sampleris
QUOTE(astulia @ 2010 04 27, 21:59)
Dzeine, su pabaigtuvem
ačiū,
QUOTE(Metija @ 2010 04 27, 23:55)
Pasikartosiu, bet tikrai, Dzeine, nerealus darbas!!! Na, kaip ir visi tavo darbai... Man vis akyse tas sventasis stovi... O sitas sempleris - irgi vienas graziausiu! Man bais limpa spalvine jo gama...
ačiū, ačiū, ačiū aga, man ir patiko, pradžioj galvojau dvi spalvos, kaip lengva, o čia pasirodo net 14 spalvų naudojas
QUOTE(pauksciukas @ 2010 04 28, 08:10)
abaldet , nuostabiai tobulas darbas
ačiū
Labu
Niu Dzeine, man jau zodziu truksta tavo darbelius pagirti
Varna super puper - tikrai patiks, o uzrasiukas kiekvienai, kuriai virs 18 sirdi paglostantis
Miniukas grazuoliukas
Niu Dzeine, man jau zodziu truksta tavo darbelius pagirti
Varna super puper - tikrai patiks, o uzrasiukas kiekvienai, kuriai virs 18 sirdi paglostantis
Miniukas grazuoliukas
QUOTE(paukščiukas @ 2010 04 27, 14:00)
jei pereina į šviesesnę, tada dėčiau 2tamsaus ir 1 šviešų
Galėjot ir anksčiau ta tema pašnekėt Siuvinėju darbelį kuriame tokia pat bėda, reikia maišyti 2 skirtingus siūliukus, tai todėl trimis siūlais nesiuvinėjau, siuvinėju dviem ir taip ikyriai šviečia tie tarpeliai, tiesiog erzina Guodžiuosi vien tuom, kad darbas bus kabinamas gan aukštai ir tikiuosi taip ryškiai nesimatys Bet sekantį tikrai tikrai darysiu tik su trimis siūlais
QUOTE(SheMe @ 2010 04 28, 10:27)
Galėjot ir anksčiau ta tema pašnekėt Siuvinėju darbelį kuriame tokia pat bėda, reikia maišyti 2 skirtingus siūliukus, tai todėl trimis siūlais nesiuvinėjau, siuvinėju dviem ir taip ikyriai šviečia tie tarpeliai, tiesiog erzina Guodžiuosi vien tuom, kad darbas bus kabinamas gan aukštai ir tikiuosi taip ryškiai nesimatys Bet sekantį tikrai tikrai darysiu tik su trimis siūlais
Tai tokiem darbam geriau medžiagą smulkesnę pasirinkti
QUOTE(paukščiukas @ 2010 04 28, 10:31)
Tai tokiem darbam geriau medžiagą smulkesnę pasirinkti
kadangi iš manęs dar tokia ir siuvinėtoja, tai viską dariau pagal schemą, kokia buvo parašyta tokią ir ėmiau
QUOTE(SheMe @ 2010 04 28, 09:55)
kadangi iš manęs dar tokia ir siuvinėtoja, tai viską dariau pagal schemą, kokia buvo parašyta tokią ir ėmiau
tarp kitko, aš irgi iš pradžių dėl savo šokėjos tarpų verkiau krokodilo ašaromis. Bet kai darbas buvo baigtas, rezultatas visai nieko pasirodė nenukabink nosies dar
QUOTE(giedress @ 2010 04 28, 10:57)
tarp kitko, aš irgi iš pradžių dėl savo šokėjos tarpų verkiau krokodilo ašaromis. Bet kai darbas buvo baigtas, rezultatas visai nieko pasirodė nenukabink nosies dar
Tai vat ir meldžiuosi, kad mažu ką, bet gal galutinis rezultatas ir nustebins mane. Ačiū už paguodą, kažkaip dabar norisi kuo greičiau užbaigt
QUOTE(SheMe @ 2010 04 28, 10:27)
Gal tik siuvinėjant šviečiasi tarpukai, o pabaigus ir įrėminus, pamatysi, kad rezultatas puikus Tikrai nepergyvenk dėl to. Aš visada 2 siūliukais siuvinėju ant 14 Aidos ir jokių tarpelių nematyti.
QUOTE(SheMe @ 2010 04 28, 10:23)
Tai vat ir meldžiuosi, kad mažu ką, bet gal galutinis rezultatas ir nustebins mane. Ačiū už paguodą, kažkaip dabar norisi kuo greičiau užbaigt
gal tave paguos ir tai jog ne vieism tie šviečiantys tarpeliai užkliūna ,man pavyzdžiu visai nekliūna , ,o ir šviečiasi tik po kai kuriom spalvom,bendras vaizdas visada geras ,trimis siūlais man per stora nors tu ką,pampučkos o ne kryželiai gaunasi ..svarbiausia žiūrėt pozityviai ir viskas bus gerai ....juk svarbu tai,kad įdedi daug meilės ir šilumos į darbą,o ne tai, kiek tie tarpeliai šviečiasi...