Nu jau varna jegine !!!
as tai net nematau kur ji ten nebaigta
laukiu nesulukiu sito grozio. Aciu tau
QUOTE(Metija @ 2010 04 27, 18:37)
Sela, aš jau antrą kartą matau šią merginą sumaišytom spalvom. Jau kažkuri yra siuvinėjusi, galiu paguost tik tiek, kad ji buvo išsiuvinėjusi geroookai daugiau... Ir ten rankose spalvos buvo sumaišytos. Tu susitikrink dar labai labai gerai! Gal pasiieškok dar kitos schemos, aš nežinau... esu ir gražių šių merginų išsiuvinėtų mačius. Aš neturiu jos schemos.
Aciu uz paguodos zodzius
QUOTE(Little angel @ 2010 04 27, 19:01)
Reska siuvinėjo ją, bet nežinau ar čia lankosi. Ji turi gerą raktą
Aciu uz patarima , parasiau Reskai asmenine zinute.
Labutis, nu ir prišnekėjot šiandien. Labai gražūs darbeliai.
O aš galėjau šiandien savo saulėgrąžas baigti. Bet tik galėjau, jei iš ryto būčiau sužinojus, kad valdžia komandiruotėj Karmėlavoj ir visą dieną jos nebus. Bet pamainos viršininkė man tik po pietų pasakė, o aš ir siuvinį turėjau, buvau pamiršusi išsiimti.
O aš galėjau šiandien savo saulėgrąžas baigti. Bet tik galėjau, jei iš ryto būčiau sužinojus, kad valdžia komandiruotėj Karmėlavoj ir visą dieną jos nebus. Bet pamainos viršininkė man tik po pietų pasakė, o aš ir siuvinį turėjau, buvau pamiršusi išsiimti.
QUOTE(Džeinė @ 2010 04 27, 19:29)
Noriu parodyt savo naujausia darbeli, siuvinėtas ant 32 ewo, dydis 220x220 kryžiuku
Na kinešėj žodžių nerandu apibūdint Tiesiog fantastiškas darbelis. Man schemutė ir labai ši patiko, turiu išsisaugojus.
Oho, kaip gražu
varna, miniukai, sampleris
varna, miniukai, sampleris
QUOTE(Little angel @ 2010 04 27, 22:28)
gaudau, ale toli mest reikės o miniukas tai labai labai
Džeine, su pabaigtuvėm
pamiršau kieno bet ta varna fainuolė kokia ir užrašo idėja superinė
QUOTE(Džeinė @ 2010 04 27, 21:29)
Noriu parodyt savo naujausia darbeli, siuvinėtas ant 32 ewo, dydis 220x220 kryžiuku
Pasikartosiu, bet tikrai, Džeine, nerealus darbas!!! Na, kaip ir visi tavo darbai... Man vis akyse tas šventasis stovi... O šitas sempleris - irgi vienas gražiausių! Man bais limpa spalvinė jo gama...
Little angel - na kuo toliau, tuo labiau iš kojų verti... Net nežinau - viena už kitą gražesnės adatinės! Ir virvelės, ir kita pusė - na, man labai labai patinka, kai ji kontrastingos spalvos