Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu, 89 tema

Nuostabus medelis wub.gif wub.gif , tik pagal schemą jis man mažesnis pasirodė g.gif , labai norėjau jį siuvinėti, bet dabar bijau, kad kantrybės tiek neturėsiu blush2.gif
Atsakyti
mergaites, as matau jus kai kurios arba daugelis su markeriais pasizymite visa schema i kvadraciukus isdalinat - su kokiais? issiplaunamais ar isnykstanciais?..

nes as turiu dvipusi, kur 1 puse nyksta po 24 val, kita po 48 ir man is tikruju nuo medziagos isnyko tik po kokiu 5 dienu ir tai atrodo ne iki galo unsure.gif bijociau sitaip mozuoti, kad neisisplaus po to... g.gif
Atsakyti
aš naudoju išplaunamą, va šį: išplaunamą extra fine
Dar nenuvylė ir labai ilgai jau naudoju
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Little angel: 22 balandžio 2010 - 07:11
QUOTE(ChinChin @ 2010 04 22, 07:05)
mergaites, as matau jus kai kurios arba daugelis su markeriais pasizymite visa schema i kvadraciukus isdalinat - su kokiais? issiplaunamais ar isnykstanciais?..

nes as turiu dvipusi, kur 1 puse nyksta po 24 val, kita po 48 ir man is tikruju nuo medziagos isnyko tik po kokiu 5 dienu ir tai atrodo ne iki galo unsure.gif bijociau sitaip mozuoti, kad neisisplaus po to... g.gif

Aš naudoju šį:
http://www.kasiulai....eris-p-328.html

Man jis patinka thumbup.gif
Atsakyti
paskutinis mini mini darbelis
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Višniukė @ 2010 04 22, 11:25)
paskutinis mini mini darbelis

wub.gif miela atvirutė
Atsakyti
QUOTE(Voverytė @ 2010 04 21, 23:49)
Sveikutes!
Gal zinote, kodel nerodo schemos butent sito darbelio? Kiti atsidaro.....
http://vishivalochka.at.ua/load/0-7  Свежесть маков

Ten parašyta, kad svečiams schema nerodoma- reikia forume užsiregistruoti kaip vartotojui.
Atsakyti
QUOTE(zundyte @ 2010 04 21, 22:14)
gražus medelis wub.gif
pasirodau su metriku ,kuris man labai sunkiai einasi doh.gif
user posted image
gal ,kad spalvų nedaug ir jos labai vienodos(nuobodu siuvinėt),gal kad schema labai smulki ,vos įžiūriu,o gal šiaip ,kad skubu siuvinėt,nes skubiai reikia ir negaliu mėgautis siuvinėjimu blush2.gif ,tai va gimdau gimdau ir tik galva dar gimė doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif ..žodžiu pirmas darbas ,kuris man šitaip sunkai siuvinėjasi..... doh.gif

Labai grazu wub.gif man tai labai patinka tokiom spalvom siuvineti thumbup.gif

Tuo paciu noriu paklausti gal kas turit sio paveiksliuko schemute:
http://public.fotki....9b-2472237.html
Papildyta:
o kaip cia reikia zymeti?geras nebuvau girdejus bigsmile.gif
manau labai palengvina darba rolleyes.gif
kokio dydzio tuos kvadratukus darot?
Atsakyti
as turiu
Atsakyti
QUOTE(ChinChin @ 2010 04 22, 07:05)

jau du metai naudoju ši, ir viskas ok, puikiai išsiplauna thumbup.gif

markeris
Atsakyti
o jau medelio koks gražumas, o jau dydis 4u.gif wub.gif
atėjau gauti patarimo iš jūsų mamytės. Siuvinėju šį paveiksliuką, ant baltos aidos ir vat iškilo bėda, kokios spalvos I raidę siuvinėti doh.gif user posted image
Gal būtų pasiūlymų? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo i2kas: 22 balandžio 2010 - 15:11
kremines smile.gif
Atsakyti