QUOTE(Dvi @ 2010 04 27, 10:28)
Man šitas. Tik aš siuvinėčiau dvigubą jų normą, kad paveiksliuky daugiau tokių mažų neišsimiegojusių paukščiukų būtų. Arba į tarpus kas antrą ant tos pačios šakutės įkiščiau kitokius paukščiukus. Kad ir tokius:
Man paukščiukai būtų patys paskutiniai - tie mėlyni - tokie rėkiantys ir alkani
QUOTE(paule kaip saule @ 2010 04 27, 10:48)
Sveikutes
Nu jau tiek grozybiu, tiek naudingos info apie remus (jau spirgu, bo laukiu), siulus pardes ir daug daug visko...
Diskutuokit, informuokit, instruktuokit mergaites, mums pirmokelems Jusu pagalba labai reikalinga Kaip gerai, kad siais laikais ant svieto dar yra nemazai geru zmogiuku, kurie is idejos ir geros valios, nori padeti kitiems.
O adatines Braskes - tiesiog fantastika, vis ciupineju, vartineju ir negaliu atsigrozet
O suknute, kiniukas ir ankstesni darbeliai - Jus saunuoles!!!
Nu jau tiek grozybiu, tiek naudingos info apie remus (jau spirgu, bo laukiu), siulus pardes ir daug daug visko...
Diskutuokit, informuokit, instruktuokit mergaites, mums pirmokelems Jusu pagalba labai reikalinga Kaip gerai, kad siais laikais ant svieto dar yra nemazai geru zmogiuku, kurie is idejos ir geros valios, nori padeti kitiems.
O adatines Braskes - tiesiog fantastika, vis ciupineju, vartineju ir negaliu atsigrozet
O suknute, kiniukas ir ankstesni darbeliai - Jus saunuoles!!!
Ačiū už pagyras suknytei
Kalbant apie adatines ir rėmus - pasakysiu: nauda vis tik yra abipusė. Kažkas uždirba, o kažkas mažiau sumoka, nei sumokėtų kitur. Tam, kas gamina, darbas kainuoja laiką, negali daryt to, ką norėtum - tarkim gulėt ant lovos arba siuvinėt tai, kas malonu, bet vykdai įsipareigojimus. Per naktis ieškai idėjų internete... Tarkim, Little angel savo adatinę su emery pirko už fantastiškai didelę kainą. Tada pradėjo ieškot, kaip galima būtų padaryt pigiau. Atrado. Siuntėsi medžiagas, pradėjo gamint... Galima atsisiųst iš užsienio už fantastišką kainą keliant pasaulinę ekonomiką, bet skriaudžiant save, o galima pasidžiaugt išradingu žmogumi ir galimybe neskriaust savęs.
Aš visada būsiu už idėjas. Esu labai dėkinga Little angel, kad ji nenuilsdama jų ieško ir randa. Ir pasidalina jomis su Džeine ir manim. Kiek laiko kainuoja, kol išsiaiškini, kokie tie rėmai turėtų būt, kas jiems yra geriausia...
Nepykit, mielosios, kad ne visai į temą. Bet man čia visad būdavo bėda - tarkim, aš noriu parašyti mintis būtent siuvinėtojoms - juk neisiu dėlto į plepesių temą, nes siuvinėtojos jos paprasčiausiai neskaitys. Kita vertus - siuvinėtojos čia nori dėti darbelius, o ne skaitinėti kažkieno pamąstymus. Tai vat toks užburtas ratas