QUOTE(i2kas @ 2010 04 26, 15:06)
Little angel, o gal pasidalinsi paslaptimi kaip gavai tą kasiulai nuolaidą?
visos taupyti norime
QUOTE(Little angel @ 2010 04 26, 15:09)
Nu pirkau nuo pat pradžių. Buvau lojali klientė ir didėjant bendrai pirkinių sumai, didėjo ir nuolaida.
Kiek aš ten palikau viešai nerašysiu Bet tikrai, jei būčiau pirkus GA, palikus būčiau dvigubai.
QUOTE(i2kas @ 2010 04 26, 15:14)
Tai čia nuo pirkimo sumos priklauso?
Dėkui
na beveik jau atsakė į visus klausimus ,bet ir aš savo trigrašį įkišiu: irgi viešai neminėsiu kiek aš ten palikau ,bet dabar iki 7 % nuolaidos trūksta apie 100LT,tai vienas nemažas siuvinukas ir bus tie 100LT
,be to man labai patinka aptarnavimas ,jei iškyla kokių problemų tai tik parašai emeilą ir beveik tuoj pat atsako ,aiškinasi,rūpinasi,va paskutinį kartą kai pirkau nedadėjo
vienos spalvos( o pirkau siūlų keliems darbams už 160LT),o vietoj kitos spalvos įdėjo ne tą numeriuką ,parašiau ,tai tuoj pat atsakė,susitarėm,kaip atsiimti,be to tos neužsakytos spalvos nebeims atgal ,paliks kaip moralinę kompensaciją
..o tą nuolaidą tai surinkau per pusantrų metų,bet ten pirkau rėmus Easy clip ,kuriems Džeinės vyras kojeles pritaisė
,lankelius,lankelį su koją,nu žodžiu,pradėjus siuvinėt tai paišlaidavau konkrečiai
,dabar aišku tik medžiagai ir siūlams ,adatoms viskas eina.Ten apsipirkus net nenori kitur eiti,bet kartais nerandu to ko noriu ,..dabar pvz noriu siūlų organaizerio kaip darbštuolėje tai ketinu paklausti kasiūlų ,.gal galėtų ir jais pradėt prekiaut..nu žodžiu ,naudojuosi jų paslaugumu
QUOTE(Metija @ 2010 04 26, 19:22)
Jeigu lakuotas - vis vien svyra. Nesvyra jei nelakuotas
jei gerai priverži ,nesvyra
,pas mane lakuotas iš Džeinės ...dabar užsisakiau tas patobulinimo detales ir atsukėją -užveržėją ,tai dabar dar lengviau bus atsukinėt