Nu pirkau nuo pat pradžių. Buvau lojali klientė ir didėjant bendrai pirkinių sumai, didėjo ir nuolaida. Kiek aš ten palikau viešai nerašysiu Bet tikrai, jei būčiau pirkus GA, palikus būčiau dvigubai.
QUOTE(Little angel @ 2010 04 26, 16:09)
Nu pirkau nuo pat pradžių. Buvau lojali klientė ir didėjant bendrai pirkinių sumai, didėjo ir nuolaida. Kiek aš ten palikau viešai nerašysiu Bet tikrai, jei būčiau pirkus GA, palikus būčiau dvigubai.
Tai čia nuo pirkimo sumos priklauso? Dėkui
QUOTE(i2kas @ 2010 04 26, 16:06)
Paskaičiau aš čia temą ir viskas, nusprendžiau - noriu siuvinėjimo rėmųųųų tikiuos kaina tikrai jų nesukandžios
Little angel, o gal pasidalinsi paslaptimi kaip gavai tą kasiulai nuolaidą?
Little angel, o gal pasidalinsi paslaptimi kaip gavai tą kasiulai nuolaidą?
jų puslapyje yra nurodyta už kiek reikia pirkti, kad tam tikra nuolaidą gautum, aš ir jau kitą pirkimą gausiu nuolaidą
Gerą temą užvedėt, reiktų temą užvest patikimi pardavėjai, nes KL ir nežinau į kokią parduotuvę eit
Papildyta:
niu va kasiulai info dėl nuolaidų
Kada aš galiu gauti "Ištikimo kliento nuolaidą" ir koks jos dydis?
Mūsų parduotuvėje ištikimiems klientams taikomos nuolaidos dydis priklauso nuo visų jūsų ankstesnių užsakymų sumos. Jeigu esate pas mus pirkę bent už 200 litų, tai sekantiems pirkiniams pritaikysime 2 % nuolaidą; jei susidariusi suma virš 500 litų - 3%; virš 800 litų - 5%; virš 1500 litų - 7%, virš 3000 lt. - 10 %. Didžiausia 15 % nuolaida suteikiama tiems, kurių ankstesnių pirkimų suma yra 5000 litų ir daugiau
QUOTE(Little angel @ 2010 04 26, 16:09)
Dabar užlindau į kasiulus, žiūriu, kad ir aš jau du proc. nuolaidos turiu.
QUOTE(paukščiukas @ 2010 04 26, 16:23)
jų puslapyje yra nurodyta už kiek reikia pirkti, kad tam tikra nuolaidą gautum, aš ir jau kitą pirkimą gausiu nuolaidą
Gerą temą užvedėt, reiktų temą užvest patikimi pardavėjai, nes KL ir nežinau į kokią parduotuvę eit
Papildyta:
Mūsų parduotuvėje ištikimiems klientams taikomos nuolaidos dydis priklauso nuo visų jūsų ankstesnių užsakymų sumos. Jeigu esate pas mus pirkę bent už 200 litų, tai sekantiems pirkiniams pritaikysime 2 % nuolaidą; jei susidariusi suma virš 500 litų - 3%; virš 800 litų - 5%; virš 1500 litų - 7%, virš 3000 lt. - 10 %. Didžiausia 15 % nuolaida suteikiama tiems, kurių ankstesnių pirkimų suma yra 5000 litų ir daugiau
Papildyta:
tai čia netik internetu kas perka kaip suprantu pradėsim rinkti nuolaidą
QUOTE(i2kas @ 2010 04 26, 16:26)
tai čia netik internetu kas perka kaip suprantu pradėsim rinkti nuolaidą
Aš irgi nusprendžiau, kad reiks ir man grįžti į kasiulus.
SheMe, viskas ten gerai pas tave. Ten ta spalva tokkia pilkšvai melsva. Pažymėta n simboliu. Jei kokio simbolio neįžiūri, pasijunk per kompą, išsididink
Šiaip aš visada su ryškiu markeriu žymiu tą spalvą, kurią siuvinėju ir viskas labai gerai matosi.
METIJA, negaliu nepagirt suknelės. Na tokio grožio dar nebuvau mačius
Šiaip aš visada su ryškiu markeriu žymiu tą spalvą, kurią siuvinėju ir viskas labai gerai matosi.
QUOTE(tute28 @ 2010 04 26, 16:49)
SheMe, viskas ten gerai pas tave. Ten ta spalva tokkia pilkšvai melsva. Pažymėta n simboliu. Jei kokio simbolio neįžiūri, pasijunk per kompą, išsididink
Tai ir per kompą žiūrėjau ir per akinius giliai įlindus į lapą. Matai kame bėda, yra ženkliukas n, o yra dar kitas labai panašus ženklas, tik kad dešinioji n pusė nėra užlinkusi, jei neklystu tai tokia kaip rusiška p, tik vat nežinau kaip parodyt, klaviaturoj nerandu rusiško raidyno Tai vat tokia ta mano bėda, visa schemą peržvelgiau ir neradau tos rusiškosios p, tai galvoju ar nebas čia toji n, nes pas mane tiek kompe, tiek ant lapo schema šiek tiek paplaukusi yra Tai tada kitas klausimas. O kur ta p tada randas? Žodžiu darau problemą ten kur jos nėra
QUOTE(tute28 @ 2010 04 26, 16:49)
Ačiū, mieloji Žinok, ji man pačiai labai patinka. Suknelė siūta iš lietuviško lino, siuvinėjau per 2 ir 3 siūliukus. Na kai linas neskirtas specialiai siuvinėjimui kryželiu, tai suaustas nelygiai ir kryželiai tarsi išsitempia. Taigi toks siuvinėjimas beveik išlygina kryželį
Nors žinau, kad nebūtinai ant lietuviško lino reik siuvinėt per 2 ir 3 siūlelius. Čia priklauso nuo lino. Paukščiukas sugeba rast beveik lygaus lietuviško lino
merginos, papasakokit man apie tas medziagu rusys, kokios kam mazdaug tinka, nes nieko nesuprantu, tap pusl kasiulai neiziuriu nu zodziu tundra
Papildyta:
visad siuvinejau ant to stambaus, kur mokykloj ant mokindavo bet jau norisi kazko naujo
Papildyta:
visad siuvinejau ant to stambaus, kur mokykloj ant mokindavo bet jau norisi kazko naujo
QUOTE(SheMe @ 2010 04 26, 15:07)
Tai ir per kompą žiūrėjau ir per akinius giliai įlindus į lapą. Matai kame bėda, yra ženkliukas n, o yra dar kitas labai panašus ženklas, tik kad dešinioji n pusė nėra užlinkusi, jei neklystu tai tokia kaip rusiška p, tik vat nežinau kaip parodyt, klaviaturoj nerandu rusiško ..........
Na jai tu kalbi apie ženklą П kažkas panašaus kaip algebroj ženklas pi , kur siuliukas3064, tai jis viršuj ant sakuros šakelių
QUOTE(Metija @ 2010 04 26, 15:09)
Ačiū, mieloji Žinok, ji man pačiai labai patinka. Suknelė siūta iš lietuviško lino, siuvinėjau per 2 ir 3 siūliukus. Na kai linas neskirtas specialiai siuvinėjimui kryželiu, tai suaustas nelygiai ir kryželiai tarsi išsitempia. Taigi toks siuvinėjimas beveik išlygina kryželį
Nors žinau, kad nebūtinai ant lietuviško lino reik siuvinėt per 2 ir 3 siūlelius. Čia priklauso nuo lino. Paukščiukas sugeba rast beveik lygaus lietuviško lino
Na tikrai liuksinė vienetinė suknutė Ir aš užsimaniau savo karalaitei tokios Sakai nebūtinai ant lietuviško? Ale turbūt per kišenę rėžtų labai tas ne lietuviškas O Paukščiukas, tai jau kita kalba. Visų galų meistrė
QUOTE(tute28 @ 2010 04 26, 17:34)
Na tikrai liuksinė vienetinė suknutė Ir aš užsimaniau savo karalaitei tokios Sakai nebūtinai ant lietuviško? Ale turbūt per kišenę rėžtų labai tas ne lietuviškas
Aš sakiau, kad nebūtinai ant lietuviško lino reik siuvinėt per 2 ir 3 kryželius nes Paukščiukas randa gana lygaus lino, ant kurio ji siuvinėja per 2 ir 2 siūlelius
O ant užsienietiško - tai eik tu... Žiauri suknutės kaina būtų, o ir neverta. Nes lietuviškas linas puikiausiai tinka drabužėliams siūti ir pasiuvinėti. Va, gal paveikslams tai jau nelabai...