Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų ortopedai Kaune

Boružiuke - mums tavo aprašyta situacija buvo 1:1
Atsakyti
Kas del gyd. tai Juodiene man patiko thumbup.gif:

man irgi labai patiko sita gydytoja mirksiukas.gif
Atsakyti
siandien gavom siuntma i raudona kryziu , tai reiks bandyt pas Juodiene prasytis, nes kiek pastebejau geri atsiliepimai smile.gif
Atsakyti
Vakar buvome pas gyd.Gerulį KMUK. Sunervino juodai gun_rifle.gif Atėjome laiku, nė vieno žmogaus nebuvo prie durų, o laukėme priėmimo vos ne kad valandą. Pats gydytojas kažkur buvo užtrukęs. Paskui kažkokia kt. gydytoja savo maždaug penkiolikmetį sūnų atvedė. Tai pakonsultavo jį, paskui laukė jo grįžtančio iš rentgeno. O mes laukėme kantriai...Galiausiai pasikvietė ir gan grubokai pažiūrėjo vaikutį. Be jokių emocijų, kad nors pakalbintų mažylį ar ką. Kai palankstė kakliuką - vos neapsiverkiau pati. Negi galima taip trapų žmogutį stipriai lankstyti? Ir dar tokią pavojingą, kaklo, sritį? Sesutė irgi kažkokia užsiraukusi, aprėkė, kad nuėmiau vaiko sauskelnes. Negi negalima mandagiau paaiškinti? Apžiūra vyko gal kokias 3 min. Nieko nespėjau paklausti, nes į kabinetą vėl įsivarė ta boba, gydytoja, su savo sūnumi. Kadangi pamačiau, kad su manimi jau nebekalba, tai nieko ir nebeklausiaus verysad.gif Pasakė tik kad stipriau vystyti (o kaip, net nepaaiškino, trbūt daugiau vystyklų pridėti tarp kojyčių?) ir kad po mėn. ateiti rentgenui. Dar norėjau paklausti apie echoskopą...Bet...nei sudie, nei viso gero...siuabas, koks abejingumas verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ice: 15 vasario 2007 - 11:18
QUOTE(Ice @ 2007 02 15, 12:18)
Vakar buvome pas gyd.Gerulį KMUK. Sunervino juodai  gun_rifle.gif
Pasakė tik kad stipriau vystyti (o kaip, net nepaaiškino, trbūt daugiau vystyklų pridėti tarp kojyčių?) ir kad po mėn. ateiti rentgenui. Dar norėjau paklausti apie echoskopą...Bet...nei sudie, nei viso gero...siuabas, koks abejingumas  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Suprantu tave man irgi būtų pikta. Mums kaip sakė gydytojas rengenas yra tiksliau 99proc tikslumo, nes parodo ir mažiausią nukrypimą, o echoskopu nėra labai tikslu.
O dėl to vystymo, tai taip daugiau palų reikia. Kad tos kojytės būtų labiau išskėstos. Aš dėdavau vieną flanelinę palą.
Atsakyti
QUOTE(Racegirl @ 2006 01 21, 09:08)
Mes einam pas Vasiliauskienę (orpotediniam). gera gydytoja 4u.gif


PRITARIU! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Giedra* @ 2007 02 02, 12:57)
siandien gavom siuntma i raudona kryziu , tai reiks bandyt pas Juodiene prasytis, nes kiek pastebejau geri atsiliepimai  smile.gif


As kaip tik apie sita gyd. norejau parsyti skyrelyje apie nugydziusius gydytojus. Dar didesnes kietakaktes gydytojos nebuvau sutikus. Kisa Freiko pagalveles reikia nereikia. Jos "deka" mano dukryte nugulejo viena galvos puse, nes jai reikejo ne balno, o paprasciausio masazo, nes venos puses buvo stipriai didesnis raumenu tonusas. ACIU DIEVUI, kad sutikome gyd. Vasiliauskiene. Jei ne ji, tai Juodiene gal aplamai mergyte butu invalide padarius. Juodiene nekreipia demesio i bendra vaiko bukle, o tik i klubus. Tokios grubios ir nemalonios gydytojos nebuvau sutikus!

PATARIMAS butinai pasikonsultuokit ne su vienu gydytoju! Nes mum Juodiene prirase, kad reikia Freiko pagalveles, o Vasiliauskiene ir klynikose (ten darem ultra garsa) pasake, kad nereikia!!!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rastė: 23 vasario 2007 - 18:24
QUOTE(Rastė @ 2007 02 23, 19:20)
ACIU DIEVUI, kad sutikome gyd. Vasiliauskiene.

Aš irgi apsistojau ties šia gydytoja. Kaip keista kad šiuo metu ortopediniam pas ją nėra eilių, taloną gavau po savaitės.
Atsakyti
Mano 8 metų mergaitei pakinklyje atsirado beikerio cista - ruošiamės operacijai. Gal kas esate susidūrę su šia problema? renkamės tarp dviejų gydytojų: Simonaitytės ir Gružausko, ką patartumėte?
Atsakyti
Kodel taip bijote Freiko pagalveliu? Negi geriau, kad jusu brangiausiam zmogeliukui tektu senatveje keisti klubo sanari, del laiku nepastebetos klubo displazijos?
Atsakyti
As uz Boriseviciu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Girdejau, kad ir Gerulis geras Specialistas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rastė @ 2007 02 23, 19:20)
As kaip tik apie sita gyd. norejau parsyti skyrelyje apie nugydziusius gydytojus. Dar didesnes kietakaktes gydytojos nebuvau sutikus. Kisa  Freiko pagalveles reikia nereikia. Jos "deka" mano dukryte nugulejo viena galvos puse, nes jai reikejo ne balno, o paprasciausio masazo, nes venos puses buvo stipriai didesnis raumenu tonusas. ACIU DIEVUI, kad sutikome gyd. Vasiliauskiene. Jei ne ji, tai Juodiene gal aplamai mergyte butu invalide padarius.  Juodiene nekreipia demesio i bendra vaiko bukle, o tik i klubus. Tokios grubios ir nemalonios gydytojos nebuvau sutikus!


Jeigu siuntimas buvo dėl klubų displazijos, tai ir žiūrėjo į klubus; o pagalvėlės ji duoda tik tiems, kam reikia - juk ir echo daro, kad matytų, ar reikia. O dėl galvytės nugulėjimo tai nei gydytoja čia kalta, nei pagalvėlė - paprasčiausiai vaiką reikėjo vartyti - mes ir pagalvėlę turėjom, ir stiprų rachitą, bet nieko nenugulėjom. Žinau daug atvejų, kai Juodienė neskyrė Freiko pagalvėles, nes vaikui jos nereikėjo. Padidintas raumenų tonusas išvis ne ortopedo reikalas - pediatras laiku turėjo nusiųsti pas neurologą.
Beje, kad nekreipia dėmesio į bendrą vaiko būklę - taip pat netiesa - mums ir kakliką, ir klubukus, ir pėdutes žiūrėjo (ir ne vieną kartą).
Juodienė griežta moteris, su ja reikia bendrauti - klausti, jei kas neaišku - visada viską paaiškins, atsakys išsamiai į visus klausimus. O jau kas ne jos kompetencijoj - tai jau ji ir negydys (kaip kad jūsų atveju padidėjusį raumenų tonusą).
Gyd. Juodienė - puiki specialistė; gal tiesiog mes ne visada viską žinom, tai ir pripaišom gydytojo nekompetencijai; kartais tiesiog nesutampa gydytojo ir paciento charakteriai. Kam reikia lipšnumo - pas Juodienę neikit, bet kam reikia gero specialisto - tik pas ją (beje, ši gydytoja be reikalo rentgeno nedaro, kai klinikose vien įsitikinimui, ar nereikia pagalvėlės - daromi rentgenai, gyd. Juodienė renkasi echo).
Kiekvieno teisė rinktis, bet ir šmeižti nereikia, pirmiausia vertėtų išsiaiškinti, kodėl jums netiko, o ne rėkti, kad nereikėjo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 25 gegužės 2007 - 15:51
Rekomenduočiau gyd. Borisevičių. Labai atsakingai žiūrintis į savo darbą specialistas.
Atsakyti