QUOTE(neramastingumas @ 2012 10 11, 09:35)
Sveiki,
Na va o pas mus absoliuč atvirkščiai gavosi - būtent nuo Čekanausko teko sprukt... bet turint omeny per kiek darbų dirba tai nesistebiu jau tokia nuotaikų kaita aš irgi ėjau nes jis išgirtas man buvo ir pataikiau nelaiku ir nevietoj šiaip iš tikro tai manau kad kiekvienam yra individualu, o gydytojai tikrai nieko nedaro tyčia kad pakenkti-tiesiog jie irgi žmonės. Visko būna. Bet kai susiduri su tokia situacija tai ir gaunasi... mūsų atveju pasitvirtino pletkas apie kauną-rentgenas ir freikas Tiesa pati kiek įmanoma stengiuosi atmest emocijas (ne visada pasiseka), perskaitau kitų patirtis, na ir tikrai manau kad jei iš 10 atsiliepimų tik 1-2 geri vadinasi kažkas nėr gerai... matomai kažkur nevaldoma situacija. Man nelabai suvokiama kad gydytojas keltų balsą ant paciento, arba kad tylėtų kaip kapas. Jei jau atėjau tai ne pliuso užsidėt o suprast yra bėda ar ne ir jei yra ką daryt. Beje po beveik metų pasiryžau vis tik nevaryt pas Žitkauską o nuėjom pas Kušleiką ir buvo labai puiki konsultacija, išsamiai paaiškino kaip turi vystytis metinuko kojytės, ko nereikia bijot, batukus palankstė apžiūrėjo, žodžiu viską viską kruopščiai labai apžiūrėjo. Likau patenkinta.